سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


پست مربوطه حذف گردیده است !

 

 

برای رفتن به صفحه نخست کلیک نمایید

 

 
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


دکترصادق نجفی،دریک نگاه

دکتر صادق نجفی - شهردار تبریز

"دکترصادق نجفی" بیش از 16 سال سکانداری سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی و بعد از ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و وزارت بازرگانی،ردای مدیر عاملی منطقه آزاد ارس را بر تن پوشید تا در این پست بر کوله بار تجربه مدیریتی خود بیافزاد.
در مدت نسبتا کوتاهی که مسیر تبریز – جلفا را طی می کرد برخی اقدامات تاثیر گذار انجام داد که آنها نام منطقه آزاد ارس را بر زبان ها انداخت.
ورود نخستین خودروهای آمریکایی به کشور آن هم از مرز جلفا، آغاز ساخت و سازهای مراکز تجاری در منطقه آزاد ارس ، راه اندازی تاکسی هوایی، توسعه مراکز علمی، تسریع در عملیات احداث هتل 5 ستاره و تکمیل هتل آپارتمان ارس و ... همه دست در دست هم دادند تا بار دیگر نجفی تاثیرگذاری خود را این بار در این منصب بر همگان اثبات کند.

متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


گل های طبیعت سیه کلان

 

سيه كلان يكى از روستاهاى شهرستان ارسباران واقع در استان آذربايجان شرقى، كه به دليل قرار گرفتن درحاشيه جنگل هاى ارسباران و مماس بودن با معدن عظيم مس سونگون همچنين با داشتن جاذبه هاى ديدنى و باستانى زياد از جمله آبشار حاج قربان دربندى ، محوطه يوخارى كت يرى ،قلعه جوق ،طبعيت زيبا و بكر ييلاق فاطى دره سى ، سد سيه كلان در(شرق روستا) و سد زرين كاب در(شمال) ، كتيبه سنگى مشهور به"اينك داشى"واقع درشمال شرقى سيه كلان كه قدمت آن به هزاره سوم قبل از ميلاد برميگردد و ده ها مناظر ديگر ، سالانه گردشگرانی را به خود جذب ميكند.

به نقل از بهشت آذربایجان

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


نادر بهرامی فرماندار سابق ورزقان

 

نادر بهرامی ورزقان

بهرامی شهرت خود را بیشتر مدیون کاردانی و جسارت خود است ، او علاوه بر کاردانی و مدبر بودن از جسارت و استقلال خاصی برخوردار است که این باعث میشد آلت دست کسی قرار نگیرد و یکی دیگر از ورق های برنده ایشان اعتدال بود ، بهرامی به آسانی تعادل سیاسی را میان طیف ها برقرار می کرد و با همه طیف ها ارتباط نزدیکی داشت و سعی میکرد مسئول تمام طیف و جریان ها باشد تا نماینده یک گروه خاص ، بهرامی به سرعت خود را با مردم منطقه وفق میداد و طوری عمل میکرد که  همه مجذوب ایشان می شدند ، یکی از شاخص های مهم ایشان در دوران مسئولیت خود جوان گرایی بود که به جرات می توان گفت ارتباط خوب و نزدیکی با نسل جوان داشت ، چون بنا به تخصص خود نیازها و مشکلات جوانان را درک میکرد و همیشه سعی در رفع این مشکلات داشت ، برای همین در نسل جوان دارای پایگاه خاصی است، بعد از گذشت چند سال از دوره مسئولیتش در ورزقان حال تصمیم گرفته بعنوان نماینده می تواند کارهای نیمه تمام خود در ورزقان را که یکی از آنها تبدیل ورزقان به منطقه آزاد بود جامه عمل بپوشاند .از این رو با تصمیمی راسخ پا به میدان گذاشته ، بهرامی بیشتر خود را ورزقانی میداند و این برمیگردد به محبت و عملکرد ایشان نسبت به ورزقان  و ورزقانی ، برای همین اطلاعاتی کامل از کارنامه و زندگی ایشان را جمع آوری کردیم که در زیر به مطالعه آن می پردازیم.

 

نام : نادر

نام خانوادگی : بهرامی

نام پدر : حسین

متولد سال : 1342

محل تولد: مهاباد

شماره شناسنامه : 511

شغل : بازنشسته پیش ازموعد استانداری آذربایجان شرقی

مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد مدیریت دولتی

 

درسال 1342 دریک خانواده مذهبی ، نظامی وبنا به اقتضای شغلی پدر(نظامی) درشهرستان مهابادمتولد ودرسن شش ماهگی وانتقال پدربه پادگان امام رضا(ع) مراغه به این شهرستان منتقل وازبدو تحصیلات ابتدائی تا پایان مقطع متوسطه را درشهرستان مراغه به اتمام رسانده وپس ازاتمام تحصیلات متوسطه درسال 1362 موفق به قبولی دررشته کارشناسی روانشناسی ازدانشگاه فردوسی مشهد با رتبه عالی شده که بنابه برخی ازمشکلات مالی وکهولت سنی والدین وبازنشستگی پدر و همچنین مسئولیت خانواده موفق به ادامه تحصیل درآن برهه زمانی نگردید.

بقیه متن زندگی نامه را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


معرفی شهرستان ورزقان

نقشه شهرستان ورزقان
* جهت نمایش بزرگتر بر روی نقشه کلیک کنید .
سابقه تاریخی

شهرستان ورزقان سابقاً از بخش‌های شهرستان اهر بود كه در دهه 60 و در تقسیمات جدید کشوری تجزیه و بخشی از منطقه دیزمار (دیزمار غربی) به مرکزیت سیه‌رود از آن جدا و به جلفا ملحق شد. دهستان خواجه به بخش ارتقا يافته و به همراه دهستان مواضع‌خان به هریس پيوست. شهرستان ورزقان به دليل قرار گرفتن در منطقه زيباي قره‌داغ، داراي مناظر بديع و بكر طبيعي و آثار تاریخی است كه ويژگي‌هاي خاصي به طبيعت ورزقان بخشيده و اين شهرستان را به يكي از قطب‌هاي گردشگري تبدیل کرده است.

موقعیت جغرافیایی

شهرستان ورزقان با وسعت 2368 كیلومتر مربع (5.2 درصد مساحت استان) در 75 کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال با شهرستان‌های کلیبر و جلفا، از سمت شرق با شهرستان اهر، از سمت غرب با شهرستان مرند و از سمت جنوب با شهرستان‌های هریس، تبریز و شبستر هم‌مرز است.

تقسیمات کشوری

طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان ورزقان دارای دو بخش به نام‌های مرکزی (شامل دهستان‌های ازومدل جنوبی، ازومدل شمالی، بکرآباد و سینا) و خاروانا (شامل دهستان‌های دیزمار مرکزی، جوشین و ارزیل)، دو نقطه شهری به نام‌های ورزقان و خاروانا و 163 آبادی می‌باشد.
 
در ادامه مطلب جمعیت،اقلیم و آب و هوا،وضعیت اقتصادی،نقاط تاریخی و دیدنی شهرستان ورزقان را مشاهده نمایید ...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


معرفی شهرستان هریس

نقشه شهرستان هریس
* جهت نمایش بزرگتر بر روی نقشه کلیک کنید .
سابقه تاریخی

هريس يكی از قديمی‌ترين مناطق آذربايجان شرقی است. در وقف‌نامه ربع رشيدی نام بسياری ازآبادی‌های آذربايجان آمده است و نشان می‌دهد كه پاره‌ای از‌ آنها نظير هريس در قرن‌های هفتم و هشتم هجری قصبه‌هايی آباد و بزرگ بوده‌اند. چند بنای تاريخی مهم از دوره فرمانروايی ايلخانان و جانشينان آنان در اين بخش به جای مانده است كه عبارتند از: بقعه شيخ اسحاق (در روستای خانقاه خانمرود)، گورستان مينق، گورستان هيق، گورستان گوور، مسجد سنگی جمال‌‌آباد، و مسجد اسنق (مربوط به قرن هشتم هجری). هريس يكی از قديمی‌ترين مراكز صنعت فرش در آذربايجان و ايران است و فرش‌های «مرز بلند» آن شهرت جهانی دارند.

موقعیت جغرافیایی

شهرستان هریس با وسعت 2345 كیلومتر مربع (5.1 درصد مساحت استان) در 60 کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال با شهرستان‌های ورزقان و اهر، از سمت شرق با استان اردبیل، از سمت غرب با شهرستان تبریز و از سمت جنوب با شهرستان‌های تبریز، بستان‌آباد و سراب هم‌مرز است.

تقسیمات کشوری

طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان هریس دارای دو بخش به نام‌های مرکزی (شامل دهستان‌های بدوستان شرقی، خانمرود و باروق) و خواجه (شامل دهستان‌های مواضع‌خان شرقی، مواضع‌خان شمالی و بدوستان غربی)، 5 نقطه شهری به نام‌های هریس، زرنق، بخشایش، کلوانق و خواجه و 104 آبادی می‌باشد.
 
در ادامه مطلب جمعیت،اقلیم و آب و هوا،وضعیت اقتصادی،نقاط تاریخی و دیدنی شهرستان هریس را مشاهده نمایید ...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


محمد رضا عباسی آستمال

محمد رضا عباسی آستمال

 

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


معرفی شهرستان هشترود

نقشه شهرستان هشترود
* جهت نمایش بزرگتر بر روی نقشه کلیک کنید .
 
سابقه تاریخی

شهرستان هشترود در سال 1321 دهكده‌اي بود در دامنه آفتابگير رودخانه سراسكندرود که در سال 1337 به فرمانداري مبدل مي‌شود. نام هشترود به دليل جريان هشت رودخانه قرانقو، آيدوغموش، آجي‌چاي، قلعه‌چاي، قوري‌چاي، ليلان‌چاي، اجيرلو و قره‌قيه مي‌باشد كه از اين شهرستان مي‌گذشتند.

موقعیت جغرافیایی

شهرستان هشترود با وسعت 1990 كیلومتر مربع (4.4 درصد مساحت استان) در 120 کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال با شهرستان بستان‌آباد، از سمت شرق با شهرستان میانه، از سمت غرب با شهرستان مراغه و از سمت جنوب با شهرستان چاراویماق هم‌مرز است.

تقسیمات کشوری

طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان هشترود دارای دو بخش به نام‌های مرکزی (شامل دهستان‌های علی‌آباد، کوهسار، قرانقو، سلوک و چاراویماق شمال شرقی) و نظرکهریزی (شامل دهستان‌های آلمالو و نظرکهریزی)، دو نقطه شهری به نام‌های هشترود و نظرکهریزی و 233 آبادی می‌باشد.
 
در ادامه مطلب جمعیت،اقلیم و آب و هوا،وضعیت اقتصادی،نقاط تاریخی و دیدنی شهرستان هشترود را مشاهده نمایید ...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
صفحات سایت
تعداد صفحات : 153
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 12
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 6,124,187

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.141.40.242 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل