سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


 

کانال انتخاباتی نود شورا

یادداشت میهمان تـبریز بیدار ؛ فـرخ عبداله زاده

این پرسش مطرح می‌شود که تبریز، شهر اولین‌ها چگونه می‌خواهد خود را به عنوان «جهان شهر و شهر نمونه گردشگری اسلامی» و در نهایت «شهر جهانی» در حوزه‌های مختلف مطرح سازد. آیا زیرساخت‌های لازم اقتصادی، فرهنگی، امکانات زیربنایی و ارتباطات برای شهر اولین‌ها فراهم شده و یا باید منتظر این زیرساخت‌ها شد. البته سوالات متعددی از این قبیل را می توان به طرق مختلف طرح کرد و باید دید در فاصله کمتر از ۸ ماه چه تدابیری باید اندیشید و چه زیرساخت هایی باید فراهم نمود تا همچنان شهر تبریز و در راس آن ایران اسلامی در بین ملل اسلامی بصورت نمایان بدرخشد.

یکی از مهم ترین عواملی که باید در فرصت پیش رو تقویت گردد توجه ویژه به پتانسیل های گردشگری و توریستی تبریز می باشد که این عامل تنها با مدیریت جهادی دست یافتنی است. قطعا انتخابات پیش رو که در آن سرنوشت بالاترین مقام اجرایی کشور و در سطوح پایین، مدیران و تصمیم گیرندگان حوزه شهری تعیین می شود، تاثیر و نقش بسزایی در آینده کشور و به تبع آن در آینده کلان شهر تبریز خواهد داشت.

تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای شناساندن قابلیت های گردشگری این کهن شهر می باشد و می توان گفت، تبریز ۲۰۱۸، تنها یک هدف نیست، بلکه فرصت مغتنمی است برای خلق فرصت های بی شمار. بنابراین در اندک زمان باقی مانده می توان با پیاده نمودن یک سیستم مدیریتی کارآمد این فرصت پیش آمده را به توسعه پایدار شهر تبریز پیوند زد.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


حاشیه نشینان شهری یا فراموش شدگان اجتماعی؟!

مهندس فرخ عبدالله زاده - انتخابات شورای شهر تبریز

یادداشت مهمان تـبریزبیدار؛ فرخ عبدالله زاده

یکی از چالش‌های مدیریت شهری کشور در دهه‌های اخیر به ویژه در شهرهای بزرگ، نحوه مواجهه با پدیده حاشیه‌نشینی است که در ادبیات علمی جهان، با عنوان سکونتگاه‌های غیررسمی از آن نام برده می‌شود.
 

این پدیده در شرایطی اتفاق افتاده است که دافعه‌های موجود در روستاها و شهرهای کوچک منطقه و جاذبه‌های شهری توأمان ایفای نقش کرده‌اند. شهر تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی کشور همواره پذیرایی موج جدید مهاجران حاشیه نشین بوده و از اولین مقاصد این مهاجرت‌ها بوده است.
 

وجود سکونتگاه‌های غیررسمی، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی است که مدیریت شهری امروز تبریز با آن دست و پنجه نرم می‌کند. شورای شهر تبریز بنا بر وظایف قانونی خویش که نهادی مدنی و برخواسته از درون مردم است، پرداختن به این مهم را باید در اولویت سیاست‌گذاری‌های خود قرار دهد.
 

در شرایط کنونی، بافت‌های ناکارآمد شهری تبریز مشتمل بر دو بافت فرسوده و حاشیه‌نشین است که مجموعاً مساحتی بالغ بر ۲۰ درصد از کل محدوده قانونی شهری را در برمی‌گیرد. اما سهم جمعیتی این بافت از کل جمعیت شهر که با استفاده از آمار بلوک‌ها و حوزه‌های آماری محاسبه شده است، بالغ بر ۵۰ درصد است که این آمار به شدت نگران کننده می‌باشد.

لینک مطلب در تبریز بیدار

متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


جابجایی سه هزار خانوار سکونتگاه های غیررسمی در تـبریز

حاشیه تبریز

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: همزمان با بهسازی و نوسازی در استان، طرح ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی با جابجایی ۳ هزار خانوار در حال اجرا است.

 

بابک نجفیان در گفت و گو با خبرنگاران، هدف از اجرای این طرح را حفاظت از این خانوارها در برابر وقوع حوادث طبیعی احتمالی اعلام کرد و افزود: این خانوارها به دلیل سکونت در اراضی و پهنه لرزه خیز تبریز جابجا می شوند.

وی اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران با امضای یک تفاهم نامه متعهد به تامین و تحویل ۴۸ هکتار از اراضی دولتی برای ساماندهی و حفظ امنیت شهروندان و جابجایی این تعداد خانوار ساکن در منطقه خطر پذیر ضلع جنوبی اتوبان پاسدارن شده است.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در این راستا تفاهم‌نامه مشترکی بین استانداری، شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، شهرداری تبریز و انجمن صنفی انبوه سازان مسکن 'ایران' با موضوع ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی تبریز امضا شده است.

نجفیان، با اشاره به اینکه مصوب شده ۴۱ هکتار زمین به مرور زمان به صورت تدریجی و علی الحساب به شهرداری تبریز برای اجرای طرح جابجایی واگذار شود، ادامه داد: تا کنون حدود ۴ هکتار از اراضی فوق تحویل شهرداری شده که در بخشی از این اراضی تاکنون ۱۷۱ واحد مسکونی توسط شهرداری و انبوه سازان احداث و به بهره برداری رسیده است.

وی گفت: در این راستا شهرداری تبریز به صورت همزمان با جابجایی خانوارها در صدد تملک واحدهای ساکنان محدوده است.

نجفیان پیشنهاد کرد پس از انجام جابجایی ها، اراضی این محدوده به استفاده طرح های تفصیلی تبریز رسیده و به رایگان در اختیار شهرداری قرار گیرد.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


فرایند تائید صلاحیت نامزدهای شورای شهر تـبریز

رحیم شهرتی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح فرایند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر تبریز، عنوان کرد: برخلاف تصور عموم، فرمانداری تاثیر مستقیمی در صلاحیت‌ها ندارد و این هیئت معتدمین و هیئت نظارت است که در نهایت، صلاحیت اشخاص را احراز می‌نماید.

وی ادامه داد: سوابق کسانی که نام‌نویسی کرده‌اند از مراجع چهارگانه استعلام می‌شود و چنانچه افراد در گذشته‌شان مسئله‌ای نداشته باشند، هیئت اجرایی صلاحیت آنان را احراز می‌کند.

رئیس ستاد انتخابات تبریز با بیان اینکه فرماندار به عنوان رئیس هیئت اجرایی تنها عضوی از هیئت می‌باشد و تصمیم‌گیر تام نیست، توضیح داد: فرماندار ۳۰ نفر از اقشار مختلف مردم را به عنوان معتمد به هیئت نظارت معرفی می‌کند و در صورت تائید آن‌ها، ۳۰ نفر معرفی شده مستقلاً جلسه‌ای تشکیل می‌دهند و ۸ نفر را به عنوان هیئت معتمد انتخاب می‌نمایند.

وی تصریح کرد: در صورت تائید صلاحیت افراد توسط هیئت اجرایی، باز هم اعضاء هیئت نظارت می‌توانند آن‌ها در صورت کشف ادله‌ای جدید، رد صلاحیت نمایند.

فرماندار تبریز به ماجرای دستگیری اعضاء شورا و تعدادی از کارکنان شهرداری اشاره کرد و متذکر شد: فرماندار مسئول حراست و نظارت بر اشخاص نیست و تنها مصوبات شورا را با مفاد قانونی مقایسه می‌کند، ما که نمی‌توانیم تک تک اعضاء را تعقیب کنیم و ببینیم با چه کسانی ارتباط دارند، کدام پول را می‌دهند و چه پولی می‌گیرند.

وی تاکید کرد: حتی یک مصوبه‌ی غیرقانونی هم پیدا نمی‌کنید که آن را فرمانداری تائید و درپی آن عده‌ای متضرر شده باشند، در بسیاری از مواقع شورا علی‌رغم مخالفت فرمانداری بر اجرای مصوبه‌ی خود تاکید کرده و با ارسال پرونده به هیئت حل اختلاف، آن هیئت نیز نظر فرمانداری را تائید کرده است.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


زنگِ خطر مشهد برای تـبریز/ مسئولین برای این500 هزار نفر کاری کنند!

حاشیه نشینی تبریز

واژه حاشیه نشینی نزدیک به انتخابات واژه‌ای بسیار آشناست که بارها و بارها به گوش می‌رسد، کاندیداهایی که سودای تکیه بر صندلی شورا را دارند به خوبی می‌دانند که با طرح این موضوعات اقبال عمومی به طرف آن‌ها سرازیر خواهد شد، حال در آستانه انتخابات خالی از لطف نیست به که به طرح برخی مشکلات این مناطق پرداخت.

پدیده حاشیه نشینی برای شهر تبریز، شهری که به صورت چندباره به عنوان بهترین شهر ایران از نظر سازمان ملل برای زندگی معرفی شده، معضلی جدی است و متاسفانه گزارش‌های چند ساله اخیر درباره این موضوع نه تنها مشکل این مناطق را حل نکرده بلکه در بیشتر مواقع دل مردم این مناطق را نیز به درد آورده است زیرا از این مناطق یک چهره خشن و با فرهنگ پایین ارائه داده شده و این در حالیست که ساکنین این مناطق تنها به علت عدم توزیع ثروت به صورت عادلانه، ساکن این مناطق شده‌اند.

براساس آمارهای ارائه شده حدود 500 هزار نفر ساکن مناطق حاشیه نشینی همچون خلیل آباد، ایده‌لو، حیدرآباد، بهمن آباد، منبع، سیلاب، یوسف آباد، مارالان و... هستند که تقریبا یک سوم جمعیت تبریز را در برمی‌گیرد و عدم توجه و برنامه ریزی درست برای حل این معضل، بی عدالتی بزرگی است که در حق ساکنان این مناطق صورت می‌گیرد، کارهای جسته وگریخته وپروژه‌های محدودی که اجرا شده است نشان از عدم وجود برنامه مدوّن وعزم جدی برای حل مشکلات این پدیده دارد.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تصاویر ماکت پروژه طرح تبادل میدان آذربایجان تـبریز

میدان آذربایجان تـبریز
تصاویر بیشتر را در ادامه مطلب مشاهده نمایید...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


سیمای دیروز و امروز شهر اولین‌ها

تبریز شهر اولین‌ها

در تحلیل پیش رو در نظر داریم  با بررسی دستاوردها و افتخاراتی که این شهر در گذشته در مقایسه با دهه‌ها و سال‌های اخیر داشته، در واقع به این پرسش پاسخ دهیم که چرا برخی این روزها این مسئله را زیرسؤال برده‌اند؟!

نکته مهمتر در این راستا اینکه از دید برخی ناظران و کارشناسان حوزه مسائل مختلف شهری، فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و حتی از نظر مدیران، مسؤولان و شهروندان این شهر، جایگاهی تاریخی که شهر تبریز در گذشته در عرصه‌های مختلف در دوره‌های گوناگون تاریخ کشورمان داشته، به نظر می‌آید، به نوعی کمرنگ شده است.

حال برای رسیدن به این واقعیت که در حال حاضر جایگاه تاریخی شهر تبریز در چه مرحله‌ای است، فقط کافی است که نیم نگاهی گذرا به افتخارات و دستاوردهای دیروز و امروز این شهر داشته باشیم.

 

سیمای دیروز و امروز شهر اولین‌ها

از سوی دیگر در خصوص لزوم شفافیت این مسئله که آیا تبریز همچنان شهر اولین‌هاست، در این ارتباط بیان چند نکته ضروری است.  

* قــرار گرفتــن ایــن ســرزمین در مســیر جــاده ابریشــم، داشـتن کنسـولگری‌های متعـدد و نزدیکـی بـا کشـورهای همسـایه از جمله حوزه قفقـاز، اروپا و عثمانی، تجـار آگاه و مطلـع از روندهـای توسـعه در دنیـا و کشـورهای پیشـرفته و تاسیس مدارس نوین و انتشار روزنامه نقش مهم و کلیدی در ارتقـای سـطح فرهنگـی، اجتماعـی، سیاسی، اقتصـادی و بازرگانـی این سرزمین و کشورمان ایفا کرده و همیشه این منطقه به عنوان یکی از مناطق مهد تکوین تاریخ، فرهنگ و تمدن بشری بوده است.

متن کامل مقاله را در ادامه مطلب همراه ما باشید

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تـبریز ۲۰۱۸ می‌تواند تاریخ مهم این شهر را احیا کند

تبریز 2018 - Tabriz 2018

 طالب الرفاعي، دبيركل سازمان جهاني گردشگري در بازدید خود، با طرح‌های تبلیغی و بسته‌های گردشگری شهرداری تبریز آشنا شده و در جریان برنامه‌های اجرایی آن قرار گرفت.

 

الرفاعي، با اشاره به این‌که پیشینه تاریخی تبریز در جهان اسلام شناخته شده است، گفت: موضوع احیای هویت کلان‌شهرها و کهن‌شهرهای اسلامی، به درستی بارها از سوی شهردار تبریز مورد تاکید قرار گرفته است؛ تبریز ۲۰۱۸ می‌تواند تاریخ مهم این شهر را احیا کرده و به مردم ایران و حتی شهروندان کشورهای اسلامی، عرضه کند.

 

وی اظهار داشت: سازمان جهاني گردشگري، با نگاه ویژه برنامه‌های گردشگری تبریز را بررسی می‌کند و آماده همکاری‌های اجرایی با مدیریت شهری تبریز است.

 

دبيركل سازمان جهاني گردشگري خاطرنشان کرد: تبریز از کانون‌های مهم گردشگری در منطقه است و آینده گردشگری آن، می‌تواند برای سایر شهرهای کشور نیز مورد توجه باشد.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


عده‌ای با تخریب شهرداری می‌خواهند رأی جمع کنند

صادق نجفی

صادق نجفی در مراسم رونمایی از اتوبوس‌های جدید حمل و نقل درون شهری تبریز، عنوان کرد: در سال‌های 92 و اوایل سال 93 حدود 450 اتوبوس در تبریز فعالیت مس کردند که در طول سال‌های اخیر این آمار به 712 اتوبوس رسیده است و قرارداد تولید 300 اتوبوس نیز بسته شده است.

وی ادامه داد: از امروز 86 اتوبوس به ناوگان درون شهری اضافه می‌شود که از این میزان 20 دستگاه اتوبوس برقی است؛ این اتوبوس‌ها در مسیر باغمیشه تا میدان ساعت اقدام به مسافر گیری خواهند کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه ساعت های کاری مترو افزایش خواهد یافت، افزود: خط یک مترو به صورت آزمایشی کار خود را آغاز کرده است و در تلاشیم تا سال آینده تمام مراحل خط یک به پایان برسد.

وی تصریح کرد: مراحل عمرانی خط دو قطار شهری تبریز نیز آغاز شده است و 3 کیلومتر پیشروی داشته ایم و مشکلات مالی در این خط وجود ندارد و امید است تا 5 سال آینده این خط نیز به پایان برسد.

شهردار تبریز از جایگزینی و نوسازی 2700 تاکسی در طول یک سال اخیر خبر داد و بیان داشت: باید 5 هزار تاکسی جایگزین می شدند که ما بقی در طول سال آینده نوسازی خواهند شد.

وی با اشاره به نبود زیر ساخت های آسفالت در تبریز، ابراز کرد: به همه پیمانکاران گفته‌ام که هر کسی بدون کاتر آسفالت کار کند برخورد خواهیم کرد.

نجفی از عوام فریبی برخی افراد در آستانه انتخابات انتقاد کرد و اظهار داشت: برخی افراد در آستانه انتخابات فکر می کنند با تخریب کارهای شهرداری می‌توانند رأی جمع کنند ولی نمی‌دانند که مردم هوشیار هستند و خدمات شهری را می‌بینند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در طول سه سال گذشته بیش از 7 هزار میلیارد پول در شهرداری تبریز گردش مالی شده است.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


رای پرونده شورا و شهرداری تـبریز تا پایان سال صادر می شود

اخبار شورای شهر تبریر

حجت‌الاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری در گفت‌وگو با خبرنگاران به آخرین جزئیات پرونده فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز اشاره کرد و اظهار داشت: در پرونده شورای شهر تبریز برای ۴۴ نفر کیفرخواست صادر شده و محاکمه این افراد در دادگاه به اتمام رسیده و این پرونده در آستانه صدور حکم است.
 

وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال حکم دادگاه فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز صادر شود.
 

مظفری با بیان اینکه به علت تعداد زیاد افراد و قطور بودن پرونده فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز دقت و برررسی زیاد شده است، گفت: دادگاه بسیار زیادی در این رابطه با افراد متهم برگزار شد و حتی به یک فرد دو روز مداوم فرصت داده شده که کامل از خود دفاع کند.
 

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: محدودیت مکانی موجب شد تا این دادگاه بدون حضور خبرنگاران برگزار شود.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


چگونگی مهار حاشیه نشینی در تـبریز

تخمین میزان خسارات مالی و جانی وقوع یک زلزله احتمالی در تبریز با وجود مناطق حاشیه نشین و سکونت گاههای غیر رسمی چنان بالاست که از سالیان گذشته رسانه ها، مسئولان و کارشناسان نسبت به آن حساسیت به حقی داشته اند.

ثبت وقوع بیش از 20 زلزله بزرگ و 8 زلزله ویرانگر در تاریخ تبریز نشانی از احتمال وقوع یک زلزله مهیب در آینده این شهر می دهد که در این صورت احتمال وقوع یک فاجعه انسانی و ضرورت توجه جدی به هشدارهای کارشناسان دوچندان محتمل می نماید.

در حال حاضر زندگی در خانه های سست حاشیه شهر ادامه دارد. 18 محله در شمال، شمالغرب، جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق تبریز حاشیه نشین هستند اما بیشترین میزان حاشیه نشینی وسعت و تراکم جمعیت در حاشیه شمالی شهر قرار دارد جایی که گسل معروف تبریز از این ناحیه رد می شود.

بیش از نیمی از جمعیت 400 هزار نفری حاشیه نشین تبریز روی گسل و در ساختمانهای غیر استاندارد و خطرناک زندگی می کنند.

حاشیه نشینی در تبریز همزمان با سایر شهرهای بزرگ کشور همزمان با دهه چهل شروع شده است زمانی که اصلاحات ارضی و اولویت صنعت بر کشاورزی سیل مهاجران روستایی را به شهرهای بزرگ روانه کرد.

این مهاجران در پی کار به شهرها می رفتند و مکان سکونت نخستین مشکل پیش روی این مهاجران بود مناطق خالی اطراف شهر ساده ترین گزینه بود. مصالح ارزان و زمین رایگان. نه از ضوابط شهرسازی اثری بود و نه از اسناد رسمی.

متن کامل را به همراه کلیپ زلزله احتمالی تبریز در ادامه مطلب مشاهده نمایید...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


امواج ۵ گانه انتصابات شهردار تـبریز

شهردار تبریز - دکتر صادق نجفی

تغییرات مدیریتی در هر سازمانی در حوزه مدیریتی و راهبردی تلاشی برای چابکی و پویایی سازمان و پر کردن خلأها و کمبودهای مدیریتی در جهت تقویت هرچه بهتر خدمت‌رسانی به مردم است.

این چابکی و پویایی در سازمان‌هایی با ساختار دموکراتیک و نظام‌مند به‌دوراز توصیه‌های های سیاسی و فشارهای بیرونی قدرت، نقش بسیار پررنگ و تاثیرگذاری در آینده خدمات‌دهی سازمان و نهادهای اداری بازی می‌کند، اما گاهی دیده‌شده است که در سطح کلان و یا خرد، این تغییرات "اتوبوسی" و همراه با توصیه‌های "بیرونی" انجام می‌پذیرد.

نمونه عینی سیطره سیاست بر مدیریت اداری و تأثیرگذاری بر انتصابات و جهت‌دهی یک سازمان را در سطح کلان، می‌توان در تغییرات دو دولت مهرورز و اعتدال مشاهده کرد که دولت مهرورز با جاروی نیروهای سیاسی اصلاح‌طلب و کارگزار در سال ۸۴ و دولت اعتدال با داس و کلید مدیران اصولگرا را سوار بر اتوبوس خروج از مناصب مدیریتی کرد.

یکی از آن دست افرادی که به هر دلیل عمر سیاسی و مدیریتی خود با روی کار آمدن دولت‌های اصولگرا و یا مهرورز پایان نیافت، صادق نجفی، شهردار فعلی تبریز است. او که در سال ۹۲ با ۱۱رأی به سمت شهردار تبریز انتخاب شد، در تصوری ناگفته  و صدالبته درست، سوگیری لزوماً مخالف و یا همسویی با شهردار پیش از خود نداشت و بسیاری انتظار داشتند که او نیز دست به عزل و نصب‌هایاتوبوسی در مجموعه مدیریت ارشد شهرداری بزند.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...

 

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


شهرداری الکترونیک تبریزشهرداری الکترونیکی گامی بلند در ارتقای مدیریت شهری

شهرداری الکترونیکی با قرار گرفتن در مسیر صحیح می‌تواند مردم را در رسیدن به رفاه کامل یاری نماید.

در عصر اطلاعات و با تلاش روزافزون دولت و تمامی افراد جامعه برای شکل‌گیری جامعه اطلاعاتی، به سمت کشوری حرکت می‌کنیم که در آن،  شهروند به کسی گفته می‌شود که علاوه بر آشنايي كامل بر فناوري اطلاعات و ارتباطات، مسئولیت‌پذیر، پاسخگو و فعال و دارای نقشی مؤثر در فرآیند توسعه ملی باشد.

از این رو، حصول اطمینان از کاربرد فناوری اطلاعات در همه ابعاد زندگی و سیستم‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی موجب تحولی بزرگ در شیوه ‌‌‎زندگی، کار و فعالیت آنها شده و از حقوق اساسی هر شهروند به حساب می‌آید.

 شهرداری الکترونیکی با قرار گرفتن در مسیر صحیح می‌تواند مردم را در رسیدن به رفاه کامل یاری نماید. برای رسیدن به این هدف باید برای تاسیس و پیشرفت شهر الکترونیکی تلاش بسیار نمود.

با حذف وابستگی فرهنگی، آموزشی، رفتاری و نيز به وجود آوردن زیرساخت‌های مناسب سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، ایجاد امنیت و پشتیبانی، فرهنگ‌سازی، روی کار آمدن نیرو‌های متخصص و همچنین وضع قوانین مورد نیاز از عوامل مهم در تحقق شهرداري الكترونيكي در ايران مي باشند.

 نقش شهرداری الکترونیکی در دنیای پیشرفته‌ امروز، غیر قابل انکار است. ارائه‌ خدمات فراوان شهرداری به صورت الکترونیکی سهم بزرگی در کاهش ترافیک شهر دارد. زیرا خیلی از کارها از طریق اینترنت انجام می‌شود و خیلی از امور هم به دلیل سرعت بالای سیستم‌های نوین با یک مراجعه صورت می‌پذیرند.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


جزئیات مصوبه مشروط طرح جامع شهر تـبریز در شورای عالی شهر سازی

طرح جامع شهر تبریز
 

کجوار و کندرود به تـبریز ملحق شدند / باغ معروف بازهم از قلم افتاد / مخالفت با الحاق باسمنج و سردرود

 پیروز حناچی دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در نامه‌ای به استاندار و رئیس شورای برنامه‌ریزی استان آذربایجان‌شرقی، طرح جامع شهر تبریز مصوب ۹۴.۸.۹ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را پیرو جلسه‌های مورخ ۹۵.۵.۱۱، ۹۵.۷.۱۹ و ۹۵.۷.۲۶ و با توجه به صورتجلسه‌های مورخ ۹۵.۷.۱۱ و ۹۵.۸.۵ کمیته فنی، مورد بررسی قرار داد و در ۳۱ بند با موضوعات سازمان فضایی و کاربری اراضی، نواحی و مناطق منفصل شهری، سند پهنه‌بندی حریم، بافت‌های تاریخی شهر، بافت ناکارآمد شهری و ضوابط و مقررات تصویب و ابلاغ کرد.

در نامه دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران به استاندار و رئیس شورای برنامه‌ریزی استان آذربایجان‌شرقی آمده است: شورای عالی شهرسازی و معماری درجلسه مورخ ۹۵.۸.۲۴طرح جامع تبریز مصوب مورخ ۹۴.۸.۹ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی را پیرو جلسات مورخ ۹۵.۵.۱۱، ۹۵.۷.۱۹ و ۹۵.۷.۲۶ خود و با توجه به صورتجلسات مورخ ۹۵.۷.۱۱ و ۹۵.۸.۵ كمیته فنی، مورد بررسی قرارداد و مشروط به تحقق شروط زیر، مصوب کرد؛

متن کامل در ادامه مطلب

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


ﺣﺎﺷﻴـﻪ ﻧﺸﻴﻨﻲ؛ ﻣﺸﻜﻼت و راﻫﻜـﺎرﻫﺎ

حاشیه نشینی تبریز

ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻧﺸﻴﻨﻲ ﭘﺪﻳﺪهاي اﺳﺖ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ و ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﻌﻀﻞ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻨﺎﺳﺎن ﺷـﻬﺮي و ﺳـﺎﻳﺮ ﻋﻠـﻮم ﻣﺮﺑـﻮط ﺑـﻪ ﺷﻬﺮﺳﺎزي ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. ﻣﻌﻀﻞ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻧﺸﻴﻨﻲ ﻳﺎ ﺳﻜﻮﻧﺖﮔﺎهﻫﺎي ﻏﻴﺮرﺳﻤﻲ در ﺑﺨﺶ ﻋﻈﻴﻤﻲ از ﻛﺸﻮرﻫﺎي ﺟﻬﺎن، ﺑﻪ وﻳﮋه در ﻛﻼنﺷﻬﺮﻫﺎي ﻗﺎره آﺳﻴﺎ و آﻓﺮﻳﻘﺎ و آﻣﺮﻳﻜﺎي ﺟﻨﻮﺑﻲ، ﮔﺮﻳﺒﺎنﮔﻴﺮ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺷﻬﺮي ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. آﻣﺎرﻫﺎي ﻣﻮﺟﻮد ﺣﻜﺎﻳـﺖ از آن دارد ﻛـﻪ    ﻗﺮﻳﺐ 20 ﺗﺎ 30 درﺻﺪ ﺳﺎﻛﻨﻴﻦ ﻛﻼنﺷﻬﺮﻫﺎ در ﺳﻜﻮﻧﺖﮔﺎهﻫﺎي ﻧﺎﻫﻨﺠﺎر زﻧﺪﮔﻲ ﻛﺮده و دﺳﺖ ﺑﻪ ﮔﺮﻳﺒﺎن ﻣﻌﻀﻼت ﺧﺎص ﻣﺤـﻼت ﻓﻮق ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ. ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻧﺸﻴﻨﻲ ﻣﺘﺮادف ﺑﺎ آﺳﻴﺐﻫﺎ و اﻧﺤﺮاﻓﺎت اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ اﺳﺖ اﮔﺮ ﭼﻪ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻧﺸﻴﻨﺎن آﺳﻴﺐ زا و ﻣﻨﺤﺮف ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ وﻟﻲ ﺷﺮاﻳﻂ و ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﺟﻐﺮاﻓﻴﺎﻳﻲ اﻳﺠﺎب ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺮاي ﻣﻨﺤﺮﻓﺎن، ﻣﻨﻄﻘﻪ اﺧﻼﻗﻲ و ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺧﺎﺻﻲ اﻳﺠﺎد ﺷﻮد. زﻧﺪﮔﻲ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻧﺸـﻴﻨﻲ و ﻛﻨﺶ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ اﻋﻀﺎي آﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻪ وﺟﻮد آورﻧﺪه ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺧﺎﺻﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﺘﺪاول ﺣﺎﻛﻢ ﺑـﺮ  ﺟﺎﻣﻌـﻪ ﺗﻔـﺎوت دارد. 

مقاله ای در این خصوص تدارک دیده ایم که در ادامه مطلب میتوانید دانلود و مطالعه نمایید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
صفحات سایت
تعداد صفحات : 11
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 25
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 6,117,747

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.15.198.191 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل