به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 5 تـبریز
بانهایت تاثر درگذشت شوهر خواهرتان را خدمت حضرتعالی و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده و ازدرگاه حضرت باریتعالی برای آنمرحوم رحمت و غفران الهی وبه سایر بازماندگان صبر جمیل مسئلت می نماییم .
به گزارش پایگاه خبری آوای ورزقان، پیش از ظهر یکشنبه عزاداری خیابانی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در ورزقان برگزار شد.
عزاداران با تجمع در میدان بسیج شهر ورزقان به طرف مسجد جامع این عزاداری کردند.
تصاویر بیشتر در ادامه مطلب قابل مشاهده میباشد...
متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
سالروز شهادت امام محمد باقر ( علیه السلام )
هفتم ماه ذی الحجه مصادف است با سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک آسمان ولایت حضرت امام محمد باقر (( علیه السلام )) ، شهادت این بزرگوار را به تمامی ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت می گوییم .
امام باقر علیه السلام :
«إِنَّما یُداقُّ اللّهُ الْعِبادَ فِى الْحِسابِ یَوْمَ الْقِیمَةِ عَلى قَدْرِ ما آتاهُمْ مِنَ الْعُقُولِ فِى الدُّنْیا.»:
خداوند در روز قیامت در حساب بندگانش، به اندازه عقلى که در دنیا به آنها داده است، دقّت و باریک بینى مى کند.
خلاصه ای از زندگی پر برکت حضرت امام محمد باقر ( ع )
نام مبارک امام پنجم محمد بود . لقب آن حضرت باقر يا باقرالعلوم است ،بدين جهت که : دريای دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت . القاب ديگری مانند شاکر و صابر و هادی نيز برای آن حضرت ذکر کرده اند که هريک باز گوينده صفتی از صفات آن امام بزرگوار بوده است .
کنيه امام " ابوجعفر " بود . مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبی ( ع ) است . بنابراين نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اکبر حضرت امام حسن ( ع ) و از سوی پدر به امام حسين ( ع ) می رسيد . پدرش حضرت سيدالساجدين ، امام زين العابدين ، علی بن الحسين ( ع ) است .
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
امام نهم شیعیان حضرت جواد ( ع ) در سال ۱۹۵ هجرى در مدینه ولادت یافت . نام نامیاش محمد معروف به جواد و تقى است . القاب دیگرى مانند : رضى و مقتى نیز داشته , ولى تقى از همه معروفترمیباشد .
امام محمد تقى ( ع ) هنگام وفات پدر حدود ۸ ساله بود .
پس از شهادت جانگداز حضرت رضا علیه السلام در اواخر ماه صفر سال ۲۰۳ ه مقام امامت به فرزند ارجمندش حضرت جوادالأ ئمه ( ع ) انتقال یافت .
مأ مون خلیفه عباسى که همچون سایر خلفاى بنى عباس از پیشرفت معنوى ونفوذ باطنى امامان معصوم و گسترش فضایل آنها در بین مردم هراس داشت , سعى کرد ابن الرضا را تحت مراقبت خاص خویش قرار دهد .
از اینجا بود که مأ مون نخستین کارى که کرد , دختر خویش ام الفضل را به ازدواج حضرت امام جواد ( ع ) درآورد , تا مراقبى دایمى و از درون خانه , برامام گمارده باشد .
متن کامل در ادامه مطلب ...
J
لَيسَ مِنّا مَن لَم يُحاسِب نَفسَهُ في كُلِّ يَومٍ؛
كسى كه هر روز خود را ارزيابى نكند، از ما نيست.
(امام موسي كاظم عليه السلام)
نام امام هفتم ما ، موسي و لقب آن حضرت کاظم ( ع ) کنيه آن امام " ابوالحسن " و " ابوابراهيم " است . شيعيان و دوستداران لقب " باب الحوائج " به آن حضرت داده اند . تولد امام موسي کاظم ( ع ) روز يکشنبه هفتم ماه صفر سال 128هجري در " ابواء " اتفاق افتاد . دوران امامت امام هفتم حضرت موسي بن جعفر ( ع ) مقارن بود با سالهاي آخر خلافت منصور عباسي و در دوره خلافت هادي و سيزده سال از دوران خلافت هارون که سخت ترين دوران عمر آن حضرت به شمار است . امام موسي کاظم ( ع ) از حدود 21 سالگي بر اثر وصيت پدر بزرگوار و امر خداوند متعال به مقام بلند امامت رسيد ، و زمان امامت آن حضرت سي و پنج سال و اندکي بود و مدت امامت آن حضرت از همه ائمه بيشتر بوده است ، البته غير از حضرت ولي عصر (عج).
متن کامل زندگی نامه امام موسی کاظم(ع) را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
رییس جمهوری در پیامی به رهبر معظم انقلاب اسلامی، درگذشت مرحومه حاجیه خانم «سیده فاطمه حسینی خامنهای» را به معظم له، خاندان معزز و عموم بازماندگان تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،متن پیام حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا الیه راجعون
حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی)
رهبر معظم انقلاب اسلامی
درگذشت همشیره مومنه و مکرمه، مرحومه حاجیه خانم «سیده فاطمه حسینی خامنهای» موجب تاثر و تالم گردید.
این ضایعه را به حضرتعالی، خاندان معزز و عموم بازماندگان تسلیت عرض می کنم. از خداوند متعال، رحمت واسعه و حشر آن بانوی پرهیزگار با جدّه بزرگوار سادات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، صبر و اجر برای همه مصیبت دیدگان و سلامتی و توفیق روز افزون برای حضرتعالی مسالت می نمایم.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
با احترام فرخ عـبداله زاده
با عرض تسلیت شهادت امام رضا(ع) ،
در این ویژه نامه می توانید زیارت آنلاین حرم ثامن الحجج(ع)، برنامه تلفن همراه،پیامک، داستانهای خواندنی و مداحی های ویژه شهادت امام رضا(ع) را ببینید.
برنامه های کامل ویژه نامه در ادامه مطلب قابل استفاده میباشد ...
با عرض تسلیت واقعه عاشورا،مقاله دهم بر همین اساس تقدیم میگردد:
پنجاه سال از غروب آفتاب آسمانی وحی میگذشت و بیش از بیست سال بود که زمین و زمان از تابش خورشید قسط و عدالت محروم شده بود، پنجاه سال پیش از این، پیامبر اسلام(ص) رحلت فرموده بود و در طول این نیم قرن تنها چهار سال و نه ماه آفتاب عدالت درخشیده بود، دیگر هرچه بود سیاهی بود و ستم، ظلم بود و ظلمت، و هرچه عقربه تاریخ پیشتر می رفت سیطره سیاهی و ستم بیشتر میشد و این سیطره چنان باسرعت پیش میرفت که دیگر امید به نور نجاتی نبود، میرفت که نام قرآن و اسم اسلام نیز به فراموشی سپرده شود و این، یعنی محو حقایق و نابودی انسانیت و به باد دادن تمام زحمات و خدمات پیامبران و اصلاحگران تاریخ؛ به عبارت دیگر تحریف و تدفین تاریخ، تاریخی که رسولان حق، از آدم تا خاتم به آفرینش آن کمر همت بسته بودند و با تحمل سختیهای طاقتفرسا و با صداقت و صمیمیت فوق العاده خویش آن را ساخته بودند و چه میثمها که در حراست از آن به سر دار نرفته و چه ابوذرها که به خاطرآن، شکنجه و تبعید نشده بودند و از همه مهمتر حضرت علی(ع) آن عین عدل و عرفان و انسان کامل در این راه مقدس شهید شده و با خون خویش و این ابرمرد، کسی جز امام حسین(ع) و این کار سترگ، جز با حماسه بینظیر کربلا، نمیتوانست باشد این کار با منبر و خطابه یا با نوشتن نامه و رساله تحقق نمییافت، خون خـدا میبایست دین خدا را از نو زنده کند و با شهادت خویش حجاب از چهره اهل تزویر بردارد . حضرت با آگاهی تمام به آخرکار وبا شوق واشتیاقی وصف ناپذیر به دیدار دوست به راه افتاد ورفت که کربلا راعرش عشق وعاشورا را قیامت قرآن وتولد تاریخ کند که کرد وحیرت آبادی را بنام کربلا تا ابد زنده وبالنده دربلندای ابدیت پدید آورد که هنوز هم که هنوز است جهانخواران وزورمداران وریا کاران تا نام کربلا وعنوان عاشورا را می شنوند خوابشان آشفته می شود و کربلا بزرگترین و مهیبترین کابوسی است که خواب را بر چشم همه یزیدیان حرام کرده است .
اهالی ورزقان، خاروانا و روستاهای تابعه به یاد سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش به ویژه سقای اب تشنگان کربلا با برپایی مراسم نوحه خوانی، سینه زنی و زراه اندازی دسته های عزاداری ارادت خود به اهل بیت را نشان دادند.
مردم عزادار ورزقان از اولین ساعات روز تاسوعا و به رغم بارش برف و هوای سرد با برپایی خیمه های عزا و دسته های سینه زنی و زنجیر زنی عزاداری های خود را آغاز کرده بودند.
حضور دستجات حسینی و جمع کثیری از اهالی شهر ورزقان در قبرستان شهر و قرائت فاتح و پخش نذری و احسان به یاد رفتگان خود، یکی از برنامه های تاسوعای حسینی، از سال های طولانی در این شهر است که روز دوشنبه با شکوه خاصی برگزار شد.
مقاله نهم :
نهم ماه محرم، روز تاسوعا، منتسب به غیرت و ساقی دشت کربلا، حضرت ابوالفضل العباس (ع) است، تاسوعا بزرگداشت شهادت اسوه ایثار، ادب و دلاوری بزرگ مردی است که با گذشت بیش از هزار و چهارصد سال ، هنوز تاریخ، روشن از کرامتهای اوست و نام او با وفا و ادب و مردانگی همراه است.
آن سردار فداکار با لبی تشنه و جگری سوخته، پا به فرات گذاشت، اما جوانمردی و وفایش نگذاشت که او آب بنوشد و امام و اهل بیت و کودکان تشنه کام باشند، لب تشنه از فرات بیرون آمد تا آب را به کودکان برساند.
دستان ابواالفضل(ع) قلم شد و این دستها برای آزادگان جهان علم گشت و عباس آموزگار بی بدیل فتوت و مردانگی در تاریخ شد.
در این روز علاوه بر شهادت حضرت ابوالفضل(ع) وقایع دیگری نیز که متصل به حماسه عاشورا هستند، رخ داده است که یکی از آنها ورود شمر به کربلا است.
شمر بن ذی الجوشن که در دشمنی به اهل بیت پیش قدم تر از دیگران بود و با حرارت ویژه ای در واقعه کربلا حضور یافت، نامه شدید اللحن عبیدالله را در روز نهم ماه محرم به دست عمر بن سعد رساند و او را از منظور عبیدالله باخبر کرد.
پسر سعد که نسبت به صلح با امام حسین خوشبین و در این راه تلاش زیادی کرده بود، یک باره در برابر نامه عبیدالله قرار گرفت و راه گریزی برای خود نیافت. او یا باید با امام حسین نبرد می کرد و یا فرماندهی را از دست می داد و برای همیشه از دستیابی به حکومت ری محروم می شد.
بقیه متن مقاله را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
مقاله هشتم :
اگر چه قبر حقيقى سيدالشهدا (ع) در دلها و قلبهاست كه بناى آن از دوران كودكى در سرزمين دل شيعيان و عاشقانش گذارده شد؛ اما مرقد شريف آن حضرت همواره از آثار و بركات متعددى برخوردار بوده است .
ضريح مقدس و حرم مطهر امام حسين (ع) يادگارى از جان نثارى و فداكارى او و يارانش در راه خدا میباشد. مرقدى كه جاى عترت آدميان براى ابد و دوام خواهد بود، و سزاوار است كه اين بارگاه شريف و غم انگيز و شور آفرين، همواره زيارتگاه مردم جهان شده و انسانها ، فداكارى و عشق و صفا را از خفتگان اين مرقدهاى شريف ، سرمشق گيرند.
حرم حسين كعبه دلهاست . و اين كعبه طوافگاه زائران و قبله اميدواران و دارالشفاى دردمندان و پناهگاه توبه كنندگان و گنهكاران است.
آرى، عاشقان كويش و دلباختگان رويش ، پروانه وار خود را در اطراف ضريح مطهرش گردانيده و به آتش عشق و محبت او، پر و بال خويش را میسوزانند و اشك شوق و اشتياق بر چهره و رخسار می افشانند، و بر مظلومى و مصيبتهاى او و خاندانش ناله سر میدهند براستى «اين چه شمعى است كه جانها همه پروانه اوست».
فضل و شرافت كربلا و مرقد مطهر سيدالشهدا (ع) چنان است كه امام صادق (ع) فرمود: «قبر ابى عبدالله الحسين (ع) از آن روزى كه در آنجا دفن شد، باغى از باغهاى بهشتى است» (1).
با ذكر اين مختصر ، شايسته است جهت آگاهى و آشنايى با چگونگى حرم و مرقد شريف امام حسين (ع) و تحولات عمارت شريف ، مطالبى به طور اجمال ذكر گردد که میتوانید متن کامل آن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
مقاله هفتم:
از ارزنده ترين آثار و بركات مجالس عزادارى و گريه بر ابى عبدالله حسين (ع) ،حفظ رمز نهضت حسينى است .
براستى ؛ چرا در دوران منحوص سلاطين و پادشاهان جور از برپايى مجالس عزاى اهل بيت (ع) به خصوص سالار شهيدان جلوگيرى مى شد؟ آيا نه اين است كه عزاى حسينى و امامان شيعه، سبب مى شود كه سخنوران و دانشمندان متعهد و انقلابى، مردم را از ظلمهاى حكومتها آگاهى دهند و انگيزه قيام آن حضرت كه امر به معروف و نهى از منكر است به اطلاع مردم برسد؟
آرى، اينگونه مجالس، آموزشگاهها و دانشگاه هايى است كه به بهترين روش و زيباترين اسلوب مردم را به سوى دين خوانده و عواطف را آماده میكند و جاهلان و بیخبران را از خواب سنگين غفلت بيدار میسازد و نيز در اين مجالس است كه مردم ، ديانت را همراه با سياست، از مكتب حسين بن على (ع) می آموزند.
گريه بر سيد الشهدا (ع) و تشكيل مجالس عزاى حسينى نه تنها اساس مكتب را حفظ میكند، بلكه باعث میگردد شيعيان با حضور در اين مجالس از والاترين تربيت اسلامى برخوردار شده و در جهت حسينى شدن رشد و پرورش يابند.
كدام اجتماعى است كه در عالم چنين اثرى را از خود بروز داده باشد؟ كدام حادثه اى است مانند حادثه جانسوز كربلا كه از دوره وقوع تاكنون و بعدها بدينسان اثر خود را در جامعه بشريت گذارده ، و روز به روز دامنه آن وسيعتر و پيروى و تبعيت از آن بيشتر گردد؟ از اين رو بايد گفت كه در حقيقت مراسم عزادارى حافظ و زنده نگهدارنده نهضت مقدس امام حسين (ع) و در نتيجه حافظ اسلام وضامن بقاى آن است .
تشكيل مجالس عزادارى حسين، نه تنها اساس مكتب را حفظ كرده و میكند بلكه به علاوه سبب آن گرديد كه شيعيان با حضور در اين مجالس از والاترين تربيت اسلامى برخوردار شده و در جهت حسينى شدن رشد و پرورش يابند.
«موريس دوكبرى» مینويسد: «اگر مورخين ما، حقيقت اين روز را میدانستند و درك میكردند كه عاشورا چه روزى است ، اين عزادارى را مجنونانه نمى پنداشتند . زيرا پيروان حسين به واسطه عزادارى حسين میدانند كه پستى و زير دستى و استعمار را نبايد قبول كنند . زيرا شعار پيشرو و آقاى آنان تن به زير بار ظلم و ستم ندادن است.
قدرى تعمق و بررسى در مجالس عزادارى حسين(ع) نشان میدهد كه چه نكات دقيق و حيات بخشى مطرح مى شود ،در مجالس عزادارى حسين گفته مى شود كه حسين (ع) براى حفظ شرف و ناموس مردم و بزرگى مقام و مرتبه اسلام، از جان و مال و فرزند گذشت و زير بار استعمار و ماجراجويى يزيد نرفت؛(بحارالانوار , علامه مجلسى , ج 44 ص 284)
مقاله ششم :
1- بهشت دربی دارد به نام باب الحسین
2-امام حسین(ع) از هیچ خانمی شیر نخورده است
*روایت آمده در کتاب ارشاد در مورد رزق امام حسین(ع):
1)پیامبر زبان در دهان امام حسین(ع) قرار میدادند
2)پیامبر انگشت در دهان امام حسین(ع) قرار میدادند
**به همین دلیل است که پیامبر(ص) فرموده اند:حسین منی و انا من حسین
3-امام حسین(ع) شبیه ترین افراد به پیامبر بوده است
4-در تاریکی گلوی مبارک امام حسین(ع) نورانی بود
5-پاک و پاکیزه بودند
6-پیامبر تمام بدن امام حسین(ع) را در قنداقه میبوسید و گریه میکرد
7-شب تولد امام حسین(ع) آتش جهنم خاموش میشود
8-در تولد امام حسین(ع) ملائک فوج فوج می آمدند و به پیامبر(ص) تبریک میگفتند
9-فطرس ملک آزاد شده امام حسین(ع) است
10-امام حسین(ع) از روی حزن به دنیا آمده است
11-شب عاشورا امام حسین از حضرت مهدی(عج) صحبت کرده است
12-امام حسین(ع) وارث همه پیامبران است
13-هیبت امام حسین(ع) مانند هیبت حضرت علی(ع) است
14-یاران امام حسین(ع)،یارانی بی نظیرند
15-امام زمان(عج) صبح و شام برای امام حسین(ع) گریه میکند
16-نصف عذاب اهل دنیا برای قاتلان امام حسین(ع) است
به نقل از : www.samadkhalili.blogfa.com
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● مهندس فرخ عبداله زاده کاندیدای مردمی انتخابات مجلس ورزقان و خاروانا
● گروه صنعتی ارس فورج
● ورزقان با 38 طرح به استقبال دههی فجر میرود
● باید ها و نباید های روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان
● بازدید از نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی - رینوتکس
● همایش اقتدار بسیجیان عزیز شهرستان ورزقان
● اجرای بیش از دو هزار برنامه در هفته بسیج
● گزارش جلسه علنی شورای شهر تبریز
● فرهاد جلیلوند فرماندار جدید شهرستان ورزقان
● مشاهیر آذربایجان شرقی
افراد آنلاین : 17 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,118,958 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.135.218.96 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |