سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


راهنمای سفر به تـبریز و آذربایجان

تـبریز و آذربایجان

تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی با مساحتی حدود ۱۲۰۰ کیلومتر مربع، پس از تهران و مشهد سومین شهر بزرگ ایراناست. جمعیت تبریز بالغ بر ۱٬۵۷۹٬۳۱۲ (سرشماری ۱۳۸۵) است که از این لحاظ پس از شهرهای تهران، مشهد و شیراز، چهارمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می شود. تبریز از شمال به کوه عینالی و از جنوب به دامنه کوه سهند و از سمت غرب به جلگه تبریز و دریاچه ارومیه محدود است[۱]. تبریز از دیرباز تأثیر زیادی در زمینه‌های مختلف از جمله سیاسی و اقتصادی داشته‌است. تبریز اولین پایتخت ایران در زمان صفویان و شهر ولیعهدنشین دودمان قاجار بود.  
متن کامل را به همراه تصاویر در ادامه مطلب همراه ما باشید...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


از آغاز تعطیلات نوروزی میزبان 48 هزار فرهنگی بوده‌ایم

جعفر پاشایی - مدیرکل ‌آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی

جعفر پاشایی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه تا صبح چهارشنبه 9 فروردین ماه 96، تعداد 47 هزار و 968 نفر روز در مراکز اسکان موقت فرهنگیان استان، پذیرش شده‌اند، عنوان کرد: از ابتدای فعالیت ستاد اسکان نوروز 96 تاکنون، تعداد 5 هزار و 330 خانوار در ستادهای اسکان استان پذیرش شده‌اند که این تعداد شامل 19 هزارو 187 نفر است.

وی خاطرنشان ساخت: ستاد اسکان نوروز 96 در استان، با تجهیز 2 هزار اتاق، علاوه بر مراکز اقامتی دیگر و خانه‌های معلم نهایت تلاش خود را در استقبال از میهمانان نوروز 96 و پذیرش مسافران بکار بستند.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


بوی بهار در مقبره الشعرای تـبریز

 مقبره الشعرای تبریز

مقبره الشعرای تبریز در خیابان ثقه الاسلام و در ضلع شمالی بقعه سید حمزه واقع است. بنای یابود زیبایی با تأسیسات توریستی به نام مقبر الشعرا در این محل ایجاد گردیده که آرامگاه یکی از بزرگترین شاعران معاصر کشورمان (شهریار) در این محل قرار دارد.

تصاویر بیشتر را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


گردشگران کدام جاذبه‌های آذربایجان‌شرقی را بیشتر می‌پسندند؟

گردشگری جاذبه‌های آذربایجان‌شرقی

 آذربایجان‌شرقی به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری ایران امسال شاهد افزایش 13 درصدی مسافران نوروزی بوده و این آمار در حالی ارائه می‌شود که به گفته‌ی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، بهار گردشگری آذربایجان در تابستان است. با این حال باتوجه به آمارهای منتشر شده، در بازه زمانی 25 اسفند تا ده فروردین 198 هزار و 853 نفر از اماکن و مناطق دیدنی آذربایجان‌شرقی بازدید کرده‌اند و بی‌شک این میزان تا پایان سیزدهم فروردین ماه به بش از 200 هزار نیز می‌رسد.

در طول تعطیلات نوروزی، اماکن و مناطق خاصی از آذربایجان‌شرقی در معرض دید مخاطبان قرار گرفته و به علت جاذبه‌های فراوان و یا شاید تبلیغات گسترده، مسافران بیشتری را میهمان خورد کرده است.

متن کامل در ادامه مطلب...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


فهرست بهترین کشورهای جهان

 بهترین کشورهای جهان

 نتیجه نظرسنجی سه موسسه آمریکایی و بین‌المللی نشان می‌دهد، سوئیس از دید عده زیادی بهترین کشور جهان است.
 
این گزارش سالانه را موسسه "اخبار آمریکا و گزارش جهانی"، دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا و موسسه مشاوره‌ای "بی ای وی" بطور مشترک تهیه کرده‌اند.
 
در رتبه‌بندی بهترین کشورهای جهان ۸۰ کشور بررسی شده‌اند و حدود ۲۱۰۰۰ هزار نفر از کشورهای مختلف در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند.
 
در این رتبه‌بندی معیارهای مختلفی نظیر قدرت جهانی، بازبودن اقتصاد، کیفیت زندگی، تاثیر فرهنگی، کارآفرینی، و شهروندی لحاظ شده است.

 

شهر برن پایتخت سوییس 

فهرست بهترین کشورهای جهان 

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید....

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


سیمای دیروز و امروز شهر اولین‌ها

تبریز شهر اولین‌ها

در تحلیل پیش رو در نظر داریم  با بررسی دستاوردها و افتخاراتی که این شهر در گذشته در مقایسه با دهه‌ها و سال‌های اخیر داشته، در واقع به این پرسش پاسخ دهیم که چرا برخی این روزها این مسئله را زیرسؤال برده‌اند؟!

نکته مهمتر در این راستا اینکه از دید برخی ناظران و کارشناسان حوزه مسائل مختلف شهری، فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و حتی از نظر مدیران، مسؤولان و شهروندان این شهر، جایگاهی تاریخی که شهر تبریز در گذشته در عرصه‌های مختلف در دوره‌های گوناگون تاریخ کشورمان داشته، به نظر می‌آید، به نوعی کمرنگ شده است.

حال برای رسیدن به این واقعیت که در حال حاضر جایگاه تاریخی شهر تبریز در چه مرحله‌ای است، فقط کافی است که نیم نگاهی گذرا به افتخارات و دستاوردهای دیروز و امروز این شهر داشته باشیم.

 

سیمای دیروز و امروز شهر اولین‌ها

از سوی دیگر در خصوص لزوم شفافیت این مسئله که آیا تبریز همچنان شهر اولین‌هاست، در این ارتباط بیان چند نکته ضروری است.  

* قــرار گرفتــن ایــن ســرزمین در مســیر جــاده ابریشــم، داشـتن کنسـولگری‌های متعـدد و نزدیکـی بـا کشـورهای همسـایه از جمله حوزه قفقـاز، اروپا و عثمانی، تجـار آگاه و مطلـع از روندهـای توسـعه در دنیـا و کشـورهای پیشـرفته و تاسیس مدارس نوین و انتشار روزنامه نقش مهم و کلیدی در ارتقـای سـطح فرهنگـی، اجتماعـی، سیاسی، اقتصـادی و بازرگانـی این سرزمین و کشورمان ایفا کرده و همیشه این منطقه به عنوان یکی از مناطق مهد تکوین تاریخ، فرهنگ و تمدن بشری بوده است.

متن کامل مقاله را در ادامه مطلب همراه ما باشید

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تـبریز ۲۰۱۸ می‌تواند تاریخ مهم این شهر را احیا کند

تبریز 2018 - Tabriz 2018

 طالب الرفاعي، دبيركل سازمان جهاني گردشگري در بازدید خود، با طرح‌های تبلیغی و بسته‌های گردشگری شهرداری تبریز آشنا شده و در جریان برنامه‌های اجرایی آن قرار گرفت.

 

الرفاعي، با اشاره به این‌که پیشینه تاریخی تبریز در جهان اسلام شناخته شده است، گفت: موضوع احیای هویت کلان‌شهرها و کهن‌شهرهای اسلامی، به درستی بارها از سوی شهردار تبریز مورد تاکید قرار گرفته است؛ تبریز ۲۰۱۸ می‌تواند تاریخ مهم این شهر را احیا کرده و به مردم ایران و حتی شهروندان کشورهای اسلامی، عرضه کند.

 

وی اظهار داشت: سازمان جهاني گردشگري، با نگاه ویژه برنامه‌های گردشگری تبریز را بررسی می‌کند و آماده همکاری‌های اجرایی با مدیریت شهری تبریز است.

 

دبيركل سازمان جهاني گردشگري خاطرنشان کرد: تبریز از کانون‌های مهم گردشگری در منطقه است و آینده گردشگری آن، می‌تواند برای سایر شهرهای کشور نیز مورد توجه باشد.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تصویب ستاد ملی سیاست گذاری تـبریز ۲۰۱۸ در کمیسیون فرهنگی دولت

تبریز 2018

 استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به تشکیل ستاد ملی سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸، گفت: پیرو این تصمیم، جلسه کمیسیون فرهنگی دولت با حضور تعدادی از معاونان رییس جمهور، وزرا و مسئولان دستگاههای ملی برگزار و روند اجرایی این ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


اسماعیل جبارزاده با بیان این که بنده نیز در این جلسه حضور داشتم، افزود: در این نشست مقرر شد گزارش و مصوبه کمیسیون فرهنگی دولت مبنی بر ایجاد ستاد ملی سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸ جهت تصویب نهایی به هیات وزیران ارجاع شود.

 

وی افزود: ستاد ملی سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ بالاترین مرجع سیاست گذاری است که ریاست آن را معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عهده دار است.


وی ادامه داد: مصوبه کمیسیون فرهنگی دولت پس از تصویب نهایی توسط هیات وزیران، برای اجرا توسط معاون اول رییس جمهوری به وزارتخانه ها ابلاغ می شود.


اسماعیل جبارزاده با اشاره به تشکیل ستاد ملی سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸، گفت: پیرو این تصمیم، جلسه کمیسیون فرهنگی دولت با حضور تعدادی از معاونان رییس جمهور، وزرا و مسئولان دستگاههای ملی برگزار و روند اجرایی این ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان این که بنده نیز در این جلسه حضور داشتم، افزود: در این نشست مقرر شد گزارش و مصوبه کمیسیون فرهنگی دولت مبنی بر ایجاد ستاد ملی سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸ جهت تصویب نهایی به هیات وزیران ارجاع شود.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


ائل گلی; گل سر سبد جاذبه های گردشگری تـبریز

ائل گلی تبریز

ائل گلی یا شاه گلی به معنی استخر شاه (گول در زبان ترکی یعنی استخر)، باغی است در قسمت شرقی شهر تبریز که دارای یک دریاچه مصنوعی بزرگ و عمارتی دو طبقه که در وسط این باغ بنا شده است . حدود تاریخی که برای ساخت این دریاچه در نظر گرفته شده نزدیک ۱۷۸۵ میلادی و البته شاید قبل از این تاریخ باشد.

تصاویر بیشتر را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


ثبت ۹ اثر تاریخی فرهنگی استان در فهرست آثار ملی کشور

میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از ثبت ۹ اثر فرهنگی–تاریخی آذربایجان شرقی در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.
مرتضی آبدار با بیان این خبر گفت: ایستگاه راه آهن، حمام شادآباد مشایخ، خانه میرزایی (مهد قرآن تبریز)، حمام قدیمی روستای سفیده خوان، خانه کلکتچی شهرستان تبریز، کاروانسرای کلیبر ،خانه اربابی تیل شهرستان شبستر ،پل قیزیل کورپو شهرستان مرند و پل دهخوراگان شهرستان آذرشهر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

وی تصریح کرد: پرونده این آثار در راستای حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی و حفاظت از ابنیه ها و محوطه های  تاریخی و پیشنهاد ثبت اثر، توسط شورای ثبت آذربایجان شرقی آماده و به سازمان مرکزی پیشنهاد شد و پس از بررسی و تایید کمیته ثبت و حریم آثار ملی غیر منقول کشور ۷ اسفند ماه در جلسه کمیته ثبت آثار تاریخی به ثبت ملی رسیدند.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


برگزاری هشتمین جلسه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه

دریاچه ارومیه

به گزارش تبریز بیدار ، هشتمین جلسه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با حضور معاون اول رئیس ‌جمهور و اعضاء این کارگروه اعم از وزرای نیرو، جهاد کشاورزی، صنعت، دفاع ، کشور، اطلاعات و اقتصاد، روسای سازمان ‌های برنامه و بودجه و محیط زیست، استانداران آذربایجان شرقی، غربی و کردستان، دبیر کارگروه و مجری طرح نجات دریاچه ارومیه و مدیر دفتربرنامه ریزی و تلفیق این طرح در دفتر معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار می شود.

در نشست ابتدا دبیرخانه ستاد گزارشی از آخرین وضعیت دریاچه ارومیه و ارزیابی شرایط کنونی حاکم بر طرح نجات دریاچه ارومیه ارائه می کند، در ادامه سازمان برنامه بودجه از برنامه ابلاغ، تخصیص و تامین اعتبارات این طرح در سال جاری سخن می گوید.


در این نشست آخرین وضعیت روند اجرایی پروژه‌های ذیل طرح نجات دریاچه ارومیه در حوزه مسئولیت وزارت نیرو و جهاد کشاورزی ارائه می ‌شود و در نهایت مصوبات جدیدی بر مبنای سرعت عمل اجرای احیای دریاچه ارومیه اتفاق خواهد افتاد.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تـبریز و کـربلا ، شهرهای خواهرخوانده شدند

تـبریز و کـربلا

انعقاد تفاهم‌نامه خواهرخواندگی تبریز و کربلا، از برنامه‌ها و تمهیدات مهم نجفی شهردار تبریز در توسعه ارتباطات بین‌المللی شهر تبریز است که در جریان سفر سال گذشته مدیران شهری و استانی کربلای معلی به تبریز پیگیری شد و پس از هماهنگی‌های دیپلماتیک و رایزنی‌های چندین‌ماهه مدیران دو شهر، در روزهای اخیر، با سفر هیئتی از شهرداری تبریز به کربلای معلی به امضا رسید.

با امضای این تفاهم‌نامه، همکاری‌های دو شهر در زمینه‌های عمرانی، خدمات شهری، احداث مراکز اقامتی، حوزه‌های اجتماعی و برگزاری مشترک نشست‌ها و آئین‌های فرهنگی توسعه خواهد یافت.

با در نظر داشتن چشم‌انداز گردشگری تبریز ۲۰۱۸ و همچنین برنامه‌های خدماتی که شهرداری تبریز در مناسبت‌های مختلف مذهبی به خصوص اربعین حسینی، در این شهر ارایه می‌دهد، امضای تفاهم‌نامه خواهرخواندگی دو  طرف، فرصت ارزشمندی در توسعه ارتباطات شهروندی ایران و عراق خواهد داشت.

 متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


تغییرات مدیریتی ۳ اداره کل آذربایجان شرقی را در نوردید

به گزارش تبریزبیدار، پایان سال سوم دولت روحانی در آذربایجان شرقی و پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گویی عرصه را برای برخی تغییرات مدیریتی در استان باز کرده است.از چندین ماه پیش با تغییر اسبقیان از سمت مدیرکلی ورزش و جوانان استان، گمانه زنی ها همچنان درباره تغییرات مدیریتی در استان ادامه داشت.

اما چند هفته پیش یک تارنمای محلی استان خبر از تغییر اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در طی هفته های آینده داد، اما با تکذیب این مسئله توسط مجموعه استانداری، گویی شیفت این مسئله به ۳ اداره کل در آذربایجان شرقی تسری یافته است و براساس تازه ترین اخبار منتشره مدیران کل، میراث فرهنگی، فرهنگ و ارشاد و کتابخانه های عمومی در روزهای آینده تودیع و معارفه خواهند شد.

جزئیات بیشتر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


ایجاد مرکز ملی طراحی کفش در تـبریز

کفش تبریز

مدیر ارشد پژوهشهای صنعتی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد موسوم به یونیدو امروز پس از بازدید از کارخانه ها و واحدهای تولید کفش در تبریز گفت: تبریز پایتخت کفش و چرم ایران است ولی مشکل عمده این صنعت رقابتی عمل نکردن آن است.

مدیر پژوهشهای صنعتی یونیدو افزود: در پی ایجاد این مرکز کارشناسان یونیدو خدمات فنی و مشاوره ای ارائه خواهند داد و قطعا ایجاد این مرکز به رشد رقابت پذیری، افزایش صادرات و ارزش افزوده و ارتباط فعالان این صنعت با نهادهای جهانی مرتبط با کفش کمک خواهد کرد.

خانم اوروویا گفت: بازاریابی و ایجاد ارتباط با کشورهای همسایه و شرکت دادن صنعت کفش تبریز در نمایشگاه ها هدف دیگر این سفر است.

برای ایجاد مرکز ملی طراحی فرش در تبریز نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای، شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی، انجمن کفش تبریز و اتحادیه تولیدکنندگان کفش تبریز مرداد پارسال تفاهم نامه ای امضا کردند.

هم اکنون بیش از 3 هزار واحد و کارگاه تولید کفش در تبریز فعالیت و 40 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم از این صنعت ارتزاق می کنند.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


مرتضی آبدار در راه مدیرکلی میراث فرهنگی استان

فرزین حق پرستمرتضی آبدار

شنیده های ما حاکیست که طی روزهای آتی مرتضی آبدار به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان معرفی خواهد شد.

وی که هم اکنون قائم مقام شهرداری تبریز و رئیس هیئت بسکتبال استان می باشد قرار است تا جایگزین فرزین حق پرست در این سازمان گردد.

این تغییر در حالی رخ می دهد که طی روزهای گذشته طی حکمی از سوی جبارزاده، فرزین حق پرست به عنوان دبیر شورای سیاستگذاری تبریز۲۰۱۸ معرفی شده بود.

ظاهرا تغییرات مدیران استانی پایانی ندارد و پس از اداره کل ارشاد و همچنین  کتابخانه عمومی استان باید شاهد تغییر در میراث فرهنگی باشیم.

چرا حق پرست از کُرسی ریاست پایین می‌آید؟!

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


غفلت و رکود، تراژدی صنعت گردشگری در ورزقان

گردشگری  ورزقان

صنعت گردشگری به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع‌ترین صنایع در دنیا به حساب می آید که بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغال، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی خود می دانند.

گردشگری به عنوان یکی از مصداق‌های اقتصاد مقاومتی، بر فروش خدمات متکی است و در اقتصاد جدید نیز بیشترین اشتغال‌زایی را دارد، زنجیره تولید تا مصرف را بهم متصل می‌کند و به ازای هر ۸. ۴ گردشگر یک شغل دائم ایجاد می‌کند.

زیرساخت‌های گردشگری همواره در دو دسته مختلف جای می‌گیرند که یکی از آن‌ها، زیرساخت‌های فیزیکی و دیگری زیرساخت‌های فرهنگی است و با اهمیت‌ترین زیرساخت گردشگری در هر منطقه‌ای، داشتن فرهنگ گردشگرپذیری است.

هم اکنون نگاه گردشگران به سمت گردشگری بومی تغییر یافته و فرهنگ محلی، خانه های روستائی و روابط اجتماعی سنتی از مهمترین ارکان گردشگری بومی(بوم گردی) است که باید گسترش یابد.

متن کامل در ادامه مطلب ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


ضرورت احداث نماد شهرستان ورزقـان در میادین شهر ورزقان

نماد شهرستان ورزقـان

انعکاس ورزقان : سنبل ها و نمادهای شهری می توانند به عنوان یکی از  شاخصه های اصلی در بحث گردشگری مطرح شوند که می توان از آن برای معرفی بهتر جاذبه های شهری بهره برد .

 بسیاری از شهرها و کشورهای دنیا با بهره گیری از الگوهای طبیعی و تاریخی اقدام به نصب نمادها و تندیس هایی در شهر می کنند که به نوبه خود علاوه بر جنبه بصری و زیبایی خاصی که به شهر می بخشد می تواند در جذب گردشگر نیز موثر باشد.

شهرستان ورزقان با داشتن مناظر طبیعی و تاریخی متاسفانه هیچ موقع از ظرفیت های خود نتوانسته است به نحو مطلوب استفاده نماید .

عدم برنامه ریزی و آینده نگری در بحث شهری سبب شده است نماد میادین ورزقان در طول سالها بارها مورد تغییر و تحول قرار گیرد و هر شهرداری با ایده نو درصدد تخریب نماد میدان جهت تغییر آن بوده است و یا اینکه با صرف هزینه های هنگفت از نمادها و سمبل هایی استفاده نموده است که چندان به چشم نمی آید و دارای قدرت  تاثیرگذاری به عنوان یک جاذبه شهری حرفی برای گفتن ندارد.

در ادامه مطلب چند مورد از نماد های شهرستان ورزقان جهت پیشنهاد و نصب آن ها نام برده می شود...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
صفحات سایت
تعداد صفحات : 4
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 23
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 6,117,739

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.139.86.62 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل