به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
آذربایجانشرقی به عنوان یکی از قطبهای گردشگری ایران امسال شاهد افزایش 13 درصدی مسافران نوروزی بوده و این آمار در حالی ارائه میشود که به گفتهی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، بهار گردشگری آذربایجان در تابستان است. با این حال باتوجه به آمارهای منتشر شده، در بازه زمانی 25 اسفند تا ده فروردین 198 هزار و 853 نفر از اماکن و مناطق دیدنی آذربایجانشرقی بازدید کردهاند و بیشک این میزان تا پایان سیزدهم فروردین ماه به بش از 200 هزار نیز میرسد.
در طول تعطیلات نوروزی، اماکن و مناطق خاصی از آذربایجانشرقی در معرض دید مخاطبان قرار گرفته و به علت جاذبههای فراوان و یا شاید تبلیغات گسترده، مسافران بیشتری را میهمان خورد کرده است.
متن کامل در ادامه مطلب...
بازدید بیست هزاری نفری از رصدخانه مراغه
این رصد خانه تاریخی که نخستین رصدخانه صدر اسلام میباشد در زمان حکومت ایلخانان توسط هلاکوخان و زیر نظر خواجه نصیر الدین طوسی بر روی تپهای در غرب مراغه ساخته شده است. این رصدخانه شامل برج مرکزی و واحدهای پنجگانه است و در قسمت غربی رصدخانه معماریهایی وجود دارد که از نظر تاریخی و مذهبی دارای اهمیت بسیاری میباشند.
در نوروز امسال 19 هزار و 853 نفر از رصدخانه مراغه بازدید کردهاند که با این تعداد، در صدر بازدیدهای مناطق تاریخی شهرستان مراغه قرار داشته است. از دیگر مناطق دیدنی وگردشگری این شهرستان میتوان به مزارهای پنجگانه، برج مدور، آبهای معدنی و بسیاری از نقاط دیگر اشاره کرد.
قلعه ضحاک هشترود در صدر بازدید های این شهرستان
قلعه تاریخی ضحاک که در 16 کیلومتری جنوب شرقی هشترود واقع است بازماندهای از دوره اشکانیان و ساسانیان میباشد. این قلعه به عنوان دژ استفاده میشده و از سه طرف به پرتگاه مشرف است و بر روی دیوارههای آن کنده کاریهای تاریخی نقش بسته است.
به گفته روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان در طول ایام نوروز بیش از 11 هزار نفر از این قلعه بازدید کردهاند، هشترود با وجود مساجد جامع، روستای لامشان، غار آهکی و مناطق دیدنی مختلف از جمله شهرستانهای گردش پذیر استان میباشد.
کلیسای سنت استپانوس نگین کلیساهای کشور
کلیسای سنت استپانوس واقع در شمال غربی جلفا از جمله اماکن تاریخی ثبت شده در یونسکو است. نمای سنگی خارجی پوشیده از مجاری و مقرس کاری و نمازخانههایی که با نقاشیهای زیبا پوشیده شده زیبایی دو چندانی به این بنای تاریخی بخشیده است. تا هفتم فروردین ماه امسال 19 هزار و 256 نفر از این کلیسا دیدن کرده بودند که به نظر میرسد این آمار در پایان تعطیلات به رقم بسیار بیشتری رسیده باشد.
روستای تاریخی کندوان مورد توجه مسافران داخلی وخارجی
این روستای تاریخی که در بخش مرکزی اسکو واقع است از جمله مناطق توریستی بسیار زیبا محسوب میشود که با توجه به شهرت جهانی آن سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را به این مناطق میکشاند. غارهای دستکن انسانها، خانههای صخرهای و بازار محلی از جمله جاذبههای گردشگری این روستا محسوب میشود. هتل صخرهای یکی از استراحت گاههای زیبا و دیدنی برای گردشگران خارجی است.
بازدید 25 هزار نفر تا از اول تا ششم فروردین امسال نشان دهنده پتانسیل بالای این روستا در جذب مسافران میباشد و قطعا این آمار تا پایان سیزدهم فروردین به بالای 50 هزار نفر نیز میرسد.
رشد 33 درصدی بازدید از موزه قاجار
در حالی اماکن دیدنی وتاریخی مورد توجه مسافران نوروزی بوده است که موزهها نیز مورد غفلت گردشگران نمانده است و نوروز امسال شاهد رشد 13 درصدی بازدید از موزهها بودهایم، در این میان موزه قاجار باتوجه به جذابیت موضوعی با رشد 33 درصدی مواجه بوده است. تبریز با توجه به تعداد زیاد موزهها به شهر موزهها نیز معروف میباشد.
بیشک جاذبههای توریستی آذربایجانشرقی به موارد فوقالاشاره محدود نمیشود و چه بسا نقاط دیدنی و گردشگری دیگری نیز وجود دارند که به علت غفلت متولیان امر و عدم تبلیغات گسترده برای آشنا کردن مردم با آنها، از دید اکثریت مسافران پنهان ماندهاند.
آذربایجانشرقی مناطق تاریخی و جاذبههای زیادی را در خود جای داده است که در صورت توجه مسئولین میتواند گردشگران زیادی را به سمت استان بکشاند. شاید بهتر باشد در ماههای باقیمانده به تبریز 2018، مسئولین به سراغِ اماکن و مناطقی بروند که تابحال نام آنها علیرغم ظرفیت بالایشان بر سرِ زبانها نیفتاده است.
گزارش از: فرناز پورعباس
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● اعلام نتایج تأیید صلاحیت های هیات های نظارت در روز شنبه
● گزارشی از روند اجرای پروژه های عمران شهری تبریز
● همه امکانات برای تعالی و سعادت ملت ایران فراهم است
● معرفی رضا سعادتپور
● امواج ۵ گانه انتصابات شهردار تبریز
● رسانه ها از گمانه زني و شايعه پراكني در خصوص صلاحيت ها، پرهيز كنند
● اداره عقولی و علمی کشور دستورالعمل دولت تدبیر و امید است
● استانی شدن انتخابات به این دوره از مجلس نمی رسد
● معرفی مهندس اصغر دشتبان
● متن تکذیبیه حجت السلام خلیلی
افراد آنلاین : 13 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,119,053 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.222.132.108 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.