به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
از چند وقت پیش با شروع عملیات اجرایی پروژه های عمرانی در تبریز، شهر تبدیل به یک کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده است و از همین رهگذر است که می توان به زمینه سازی برای توسعه پایدار تبریز از محل اجرای این پروژه های عمرانی امیدوار بود.
عموم شهروندان نیز بر این باورند که تحولی بزرگ در شهر رخ داده است. با توجه به اینکه نیمه نخست سال که به نوعی می توان از آن به عنوان فصل کاری سال یاد کرد، سپری شده است
در این خصوص اعضای شورای اسلامی شهر بر این باورند که اگر دربرخی پروژه ها تاخیری رخ داده است به خاطر کامل نبودن مطالعات قبل از اجرای عملیات و عدم همکاری برخی ادارات و دستگاه های اجرایی بوده که در سال های بعد و انجام پروژه های عمرانی دیگر باید مورد توجه قرار گیرد.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
فصل کاری محدود در تبریز
در همین خصوص یک عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز با اشاره به محدود بودن فصل کاری مناطق کوهستانی و سردسیر مانند تبریز گفت: در حال حاضر پروژه های عمرانی تبریز در حال انجام است اما با توجه به فصل کاری محدود در مناطق کوهستانی باید بیشتر از وضع فعلی تلاش کرد و کار اجرای پروژه های عمرانی زودتر از این شروع می شد.
«داوود امیرحقیان» اظهار کرد: در تیم مدیریت شهری سعی بر این است که تا حد امکان و تا آغاز بارندگی ها کار پروژه ها با قوت ادامه داشته باشد.
وی همچنین افزود: بیشتر پروژه ها با تاخیر شروع شده اند و در بین راه نیز به دلیل کامل نبودن مطالعات و پشتوانه مطالعات کارشناسی، مشکلاتی به وجود آمد که عملیات اجرایی را با تاخیر مواجه کرد.
این عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز وجود پشتوانه مطالعاتی قوی را لازمه پیشبرد سریع پروژه ها دانست و گفت: در این مدت تجربه نشان داده است که هر گاه از ابتدا مطالعه و تحقیق پشتوانه یک طرح بود درزمانبندی مشخص نیز به اتمام رسیده است.
امیرحقیان همچنین گفت: پروژه تقاطع های غیرهمسطح با پیشرفت خوبی جلو می رود اما برخی پروژه ها ازقبیل پارکموزه دفاع مقدس، برخی پروژه های مسیر گشایی و احداث مرکز پژوهش های بین المللی شهرداری مشکلاتی دارد که امیدواریم به زودی حل و فصل شود.
وی اتمام پروژه های عمرانی را منوط به تامین بودجه دانست و عنوان کرد: اصلی ترین هدف ما اتمام پروژه ها در زمان معین است اما تامین یا عدم تامین بودجه در این راه نقش بسزایی دارد.
روند مثبت پروژه های عمرانی
دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز و رئیس شورای استان دراین باره گفت: مراحلی از پروژه های عمرانی که آب و هوا می توانست در آن تاثیر گذار باشد، به اتمام رسیده و نگران برودت هوا و متوقف شدن پروژه ها نیستیم.
دکتر «احتشام حاجی پور» گفت: روند عمومی اجرای پروژه ها مثبت است و حتی جلوتر از زمانبندی نیز جلو می رود.
وی ادامه داد: هر چند در پروژه های مستمری مانند آسفالت ریزی و بهسازی مسیرهای اتوبوس عقب تر از جدول زمانبندی شده هستیم اما برنامه ریزی کرده ایم تا این پروژه ها نیز در زمان قابل قبول به اتمام برسند.
رئیس شورای اسلامی استان همچنین بیان کرد: خوشبختانه از نظر مالی مشکلات رفع شده است و امید می رود پروژه های عمرانی شهر به مناسبت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، در 22 بهمن افتتاح شوند.
دکتر حاجی پور همچنین گفت: اصلی ترین هدف فعالیت خادمان مردم در سنگر شورا و شهرداری، بر آورده کردن انتظارات شهروندان است که تا کنون بخشی از آنها محقق شده اما بخشی نیز تحقق نیافته است.
وی ساماندهی ورودی های شهر را در حال حاضر اصلی ترین خواسته مردم ذکر کرد و گفت: با توجه به درخواست مردم این موضوع را درسریع ترین زمان ممکن عملیاتی خواهیم کرد اما بحث حاشیه نشینی که دیگر مطالبه مردم است کمی زمانبر شده و امیدواریم شهروندان صبور باشند.
لزوم همکاری ادارات مرتبط
عضو شورای شهر کلانشهر تبریز در همین خصوص گفت: در پروژه های عمرانی طبق برنامه جلو رفته ایم و حتی در برخی موارد از زمانبندی نیز جلو هستیم اما در برخی پروژه ها مانند پروژه تقاطع های غیرهمسطح هتل مرمر و راه آهن به دلیل جابجایی تاسیسات کار، تقریبا به کندی جلو می رود.
مهندس «ایرج شهین باهر» همکاری تمام دستگاه ها را با مدیریت شهری ضروری دانست گفت: در این گونه پروژه ها تمام ادارت مرتبط با تاسیاست باید همکاری خود را با مدیریت شهری نشان دهند که متاسفانه برخی از ادارات همکاری خوبی با مدیریت شهری نداشته اند.
وی وظیفه شورای اسلامی شهر را نظارت بر روند پروژه های عمران شهری دانست و گفت: به عنوان نماینده مردم این وظیفه را داریم که بر عملکرد شهرداری نظارت کنیم و در موارد لازم نیز تذکر دهیم اما امکانات ما محدود است.
وی ادامه داد: در کنار اعضای شورای اسلامی شهر باید متخصصان زبده ای باشند تا در بازرسی ها بتوانند نقاط ضعف را شناسایی و به حل آنها کمک کنند اما در حال حاضر این مورد در شورای شهر تبریز به چشم نمی خورد و ما شخصا به نظارت پرداخته و از متخصصان داوطلب استفاده می کنیم.
مهندس شهین باهر همچنین افزود: اگر می خواهیم پروژه ها در زمان مشخص و معین به پایان برسند باید شورای شهر ساختار منسجم و سیستماتیکی داشته و به طور منظم با حضور کارشناسان متخصص نظارت کافی بر روند اجرای پروژه ها داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: هر چقدر نظارت ها تخصصی تر و جامع تر باشد خروجی نیز بهتر خواهد بود همان طور که در کشورهای توسعه یافته نیز لازمه موفق بودن یک طرح، مطالعه و نظارت دقیق و تخصصی است.
تلاش بیشتر برای پیشرفت پروژه ها
عضو شورای شهر تبریز هم با ابراز رضایت از روند اجرای پروژه های عمرانی در شهر گفت: پروژه تقاطع های غیرهمسطح نسبت به زمانبندی خوب جلو می رود اما در پروژه های مستمر نیاز است که تلاش بیشتری شود.
دکتر «ایران آهور» اظهار کرد: هر چند شاهد تحولی عظیم در شهر هستیم اما باید دقت کرد که از سال های آینده پروژه های ضروری را در بودجه بیاوریم.
وی توضیح داد: بهتر است ازسال های آینده با انجام مطالعات دقیق نیاز اصلی شناسایی و بر اساس آن پروژه ها عملیات اجرایی تعریف شود و به جای چندین پروژه که اقدامی برای ساخت آن صورت نگرفته است، چند پروژه مهم آغاز و به اتمام برسد.
آهور گفت: در بودجه سال جاری ساخت پروژه های عمرانی زیادی را پیش بینی کرده بودیم که متاسفانه تا کنون بیشتر آنها آغاز نشده اند.
دکتر آهور نسبت به تحقق بودجه شهرداری و تاثیر مثبت آن در اجرای به موقع پروژه های عمران شهری ابراز خوش بینی کرد و افزود: بنا بر آخرین اطلاعی که من دارم در شش ماهه نخست سال بیش از 50 درصد بودجه پیش بینی شده محقق شده است.
نظارت مستمر بر پروژه های عمرانی
دیگر عضو شورای شهر هم روند پیشرفت پروژه های عمران شهری در تبریز را خوب توصیف کرد و گفت: کمیسیون تحقیق و نظارت شورا فعالیت جدی در زمنیه نظارت بر ساخت و اجرای پروژه های عمرانی دارد و خوشبختانه روند پیشرفت این پروژه ها خوب است.
دکتر «فریدون بابایی اقدم» گفت: نسبت به دوره های گذشته شورا نظارت و پیگیری بیشتری در دستور کار پارلمان محلی وجود دارد تا با فرا رسیدن بارندگی ها قسمت عمده پروژه ها به اتمام برسد.
وی همکاری و تعامل دستگاه های اداری و اجرایی را در پیشبرد سریع پروژه های عمران شهری ضروری دانست و گفت: با توجه به اینکه حجم کارهای عمرانی زیاد است علاوه بر شهروندان دستگاه های مرتبط نیز باید همکاری لازم را با تیم مدیریت شهری داشته باشند.
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● دعوت از رییس جمهور برای شرکت در اختتامیه هفته نکو داشت تبریز
● بازدید بخشدار مركزی ورزقان از روستاهای میرزاعلیکندی و چراغلو
● سرعت در خدمات دهی به روستانشینان اولویت ماست
● مصاحبه حجت الاسلام صمد خلیلی
● تعزیه شهر «بخشایش» بزرگترین مراسم شبیه خوانی شمالغرب است
● حیدرپورسلیمان صومعه دل، مدیرجدید آموزش وپرورش ناحیه۱ تبریز
● زمان توزیع سبد کالا تا پایان سال تمدید شد
● متن کامل سخنرانی رییس جمهوری در اجلاس سران شانگهای
● 14 پایانه مسافربری در آذربایجان شرقی ایجاد می شود
● ارمغان چهارمین سفر استانی هیأت دولت به استان آذربایجان شرقی
افراد آنلاین : 13 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,124,640 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.133.147.169 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.