به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
معرفی نامه و بیوگرافی آقای فرهاد جلیلوند را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
احمد عليرضا بيگی متولد سال 1342 در ارومیه، دوران تحصیل را در زادگاه خود گذراند. از سال 1359 و به دنبال تشکیل کمیتههای انقلاب اسلامی، وارد فعالیت در این کمیتهها شد و در سال 1360، در حالی که تنها 18 سال داشت، فرماندهی کمیته شاهیندژ را عهدهدار شد. در سال 1370 و پس از تشکیل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، وی به عنوان اولین فرمانده انتظامی استان جدید اردبیل منصوب و مشغول به خدمت شد. فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی و ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از سوابق و مسئولیتهای بعدی علیرضابیگی میباشد. وی همچنین فرماندهی انتظامی استانهای اصفهان و فارس و سمت مشاور وزیر کشور در دولت نهم را عهدهدار بوده است. علیرضابیگی در شهریور سال 1387 به عنوان یازدهمین استاندار آذربایجان شرقی در عصر نظام جمهوری اسلامی ایران منصوب و فعالیت خود را در این سمت آغاز کرد. مدیریت حادثه تلخ زلزله مرداد سال 1391 در شهرستانهای اهر، هریس و ورزقان از جمله مهمترین تجارب وی در مسئولیت استانداری آذربایجان شرقی است.
زندگینامه
آیت الله محسن مجتهد شبستری فرزند “میرزا کاظم”، در سال ۱۳۱۶ در “شبستر” واقع در آذربایجان شرقی متولد شد. پدر وی که امامت جمعه تبریز را بر عهده داشت به همراه جدش “ملاعلی اشرف” در شمار فقها و علمای آذربایجان به شمار می آمدند. آیت الله شبستری پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی برای تحصیل علوم حوزوی عازم حوزه علمیه قم شد و با بهرهمندی از اساتید برجسته حوزه، توانست به درجهٔ اجتهاد برسد.
وی با همراهی “آیت الله شهید مطهری”، “شهید مفتح” و “شهید بهشتی” جامعه روحانیت مبارز را در تهران تأسیس کردند و بیشتر فعالیتهای مبارزاتی وی علیه رژیم در سالهای پیش از انقلاب به انتشار اعلامیه و بیانیه و فعالیت در این حزب میگذشت. پس از پیروزی انقلاب، آیت الله شبستری به نمایندگی از مردم آذربایجان شرقی به عضویت مجلس خبرگان رهبری درآمد. وی همچنین ۴ دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم تهران را نیز در کارنامه خود دارد. آیت الله شبستری در سال ۱۳۷۴ با حکم رهبر معظم انقلاب امامت جمعه تبریز را عهده دار شد.
-مدارج تحصیلی
آیت الله محسن شبستری، پس از فراگیری دروس “مقدماتی” در سال ۱۳۳۲ عازم حوزه علمیه قم شد و دورههای سطح متوسط و عالی را سپری کرد و سپس در کلاس درس “خارج فقه و اصول” حضرات آیات “سید حسین بروجردی”، “سید محمد محقق داماد”، “سید محمد رضا گلپایگانی”، “میرزا هاشم آملی” و امام خمینی(ره) شرکت کرد و «فلسفه» و “تفسیر” را نزد “علامه سید محمد حسین طباطبایی” آموخت. وی از جلسههای درس “اخلاق” نیز غافل نبود و از کلاس درس “آیت الله حسین فاطمی قمی” و “شیخ عباس تهرانی” نیز بهرهمند شد.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
اسماعیل جبارزاده در سال 1339 در شهرستان خوی از توابع آذربایجان غربی به دنیا آمد و پس از طی دوران تحصیل در این شهر، با عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مدتی را در جبهه های جنگ، به دفاع از آب و خاک و کیان این کشور پرداخت و در این دوران، مسؤول بهداری لشکر همیشه سرافراز عاشورا بود.
جبارزاده بعد از پایان جنگ در رشته دکترای علوم آزمایشگاهی از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شد و به طور همزمان در سال 1378به عضویت هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و هیأت علمی انستیتو پاستور ایران درآمد. وی در سال 1371 به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ثبتنام کرد و با رأی مردم این حوزه، به مجلس چهارم راه یافت. مسؤولیتی که تا سه دوره دیگر هم تداوم یافت و بدین ترتیب جبارزاده جزو معدود نمایندگانی شد که توانستهاند چهار دوره پیاپی در مجلس شورای اسلامی حضور داشته باشند.
وی در چهار دوره نمایندگی خود در مجلس شورای اسلامی، عضویت در هیأت رئیسه مجلس، کمیسیون دفاع و برنامه و بودجه و کمیته برنامه و بودجه مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی را نیز تجربه کرد.
عضویت در کمیته اقتصادی، برنامه و بودجه مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست بیمارستان شهید محلاتی تبریز، عضویت در هیأت علمی دانشگاه تبریز و تاسیس و ریاست موسسه آموزش عالی ربع رشیدی از دیگر سوابق جبارزاده میباشد. وی در هشتم آبان سال 1392 با پیشنهاد وزیر کشور و موافقت هیأت وزیران، از سوی دولت دکتر روحانی به عنوان دوازدهمین استاندار آذربایجان شرقی در عصر نظام جمهوری اسلامی انتخاب و منصوب شد.
"دکترصادق نجفی" بیش از 16 سال سکانداری سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی و بعد از ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و وزارت بازرگانی،ردای مدیر عاملی منطقه آزاد ارس را بر تن پوشید تا در این پست بر کوله بار تجربه مدیریتی خود بیافزاد.
در مدت نسبتا کوتاهی که مسیر تبریز – جلفا را طی می کرد برخی اقدامات تاثیر گذار انجام داد که آنها نام منطقه آزاد ارس را بر زبان ها انداخت.
ورود نخستین خودروهای آمریکایی به کشور آن هم از مرز جلفا، آغاز ساخت و سازهای مراکز تجاری در منطقه آزاد ارس ، راه اندازی تاکسی هوایی، توسعه مراکز علمی، تسریع در عملیات احداث هتل 5 ستاره و تکمیل هتل آپارتمان ارس و ... همه دست در دست هم دادند تا بار دیگر نجفی تاثیرگذاری خود را این بار در این منصب بر همگان اثبات کند.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● گفتگو با مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ورزقان
● جاده ورزقان - خاروانا نیازمند مساعدت مسوولان است
● آشنایی با پروژه تجارت جهانی تبریز
● نقشه هوایی روستای بنه دیق
● مروری بر زندگی پر برکت امام خمینی
● معرفی ائل گلی تبریز
● رحلت جانگداز نبی مکرم اسلام حضرت محمد ابن عبدا... (ص)
● بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مردم آذربایجان شرقی
● مردم، میزبان اصلی هیات دولت هستند
● زمان ورود بودجه به صحن علنی / تشکیل اولین جلسه تلفیق بعد از تعطیلات مجلس
افراد آنلاین : 24 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,117,744 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.217.96.88 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |