به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
معرفی نامه و بیوگرافی آقای فرهاد جلیلوند را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت دوم
تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابتهای انتخاباتی، میتوان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهمترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونهای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسیهای موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.
تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم میشود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، میپردازد. گزارش بخش دوم معرفی کاندیداهای مطرح را ادامه می خوانید:
(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت اول (بر اساس حروف الفبا)
تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابتهای انتخاباتی، میتوان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهمترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونهای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسیهای موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.
تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم میشود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، میپردازد.
لازم به یادآوری است که اسامی کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند در دو بخش منتشر خواهد شد و ترتیب قرار گرفتن کاندیداها براساس حروف الفبا است.
اسامی بخش اول را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
آرمان تبریز: مهندس فرخ عبداله زاده فرزند خلف ارسباران با حضور درستاد انتخابات فرمانداری تبریز برای پنجمین دوره شوراهای اسلامی ثبت نام کرد .
به گزارش آرمان تبریز، عبداله زاده از مدیران سرشناس منطقه ارسباران می باشد که در بین مردم منطقه و استان به خوش نامی مشهورمی باشد .
تبریز بیدار: از کاندیداهایی که در میان ارسبارانی های تبریز دارای رای قابل توجه و قابل اعتنایی است، فرخ عبدالله زاده است. او در بین محلات شمال شهر و در مناطق ۱۰ و ۱۱ شهر تبریز دارای بدنه رای نسبتا خوبی است. عبدالله زاده اصالتا از شهرستان ورزقان و برای حدود ۳ سال، ریاست اداره میراث فرهنگی شهرستان ورزقان را بر عهده داشت و بدنه رای خود را در میان قره داغی ها (ارسبارانی های) تبریز می بیند .
احمد عليرضا بيگی متولد سال 1342 در ارومیه، دوران تحصیل را در زادگاه خود گذراند. از سال 1359 و به دنبال تشکیل کمیتههای انقلاب اسلامی، وارد فعالیت در این کمیتهها شد و در سال 1360، در حالی که تنها 18 سال داشت، فرماندهی کمیته شاهیندژ را عهدهدار شد. در سال 1370 و پس از تشکیل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، وی به عنوان اولین فرمانده انتظامی استان جدید اردبیل منصوب و مشغول به خدمت شد. فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی و ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از سوابق و مسئولیتهای بعدی علیرضابیگی میباشد. وی همچنین فرماندهی انتظامی استانهای اصفهان و فارس و سمت مشاور وزیر کشور در دولت نهم را عهدهدار بوده است. علیرضابیگی در شهریور سال 1387 به عنوان یازدهمین استاندار آذربایجان شرقی در عصر نظام جمهوری اسلامی ایران منصوب و فعالیت خود را در این سمت آغاز کرد. مدیریت حادثه تلخ زلزله مرداد سال 1391 در شهرستانهای اهر، هریس و ورزقان از جمله مهمترین تجارب وی در مسئولیت استانداری آذربایجان شرقی است.
اکبر مقیمی : خدمت عده ای از دوستان که کم لطفی می کنند و ما را مخالف نظرات و اندیشه های خود میدانند عرض کنم که بنده برای پیشرفت منطقه و دیار ستارخان حاضر هستم با هرکسی که اختلاف سلیقه، عقیده و تفکر دارم همکاری کنم اما این طرف مقابل است که قدرت احساس غرور برایش افزوده و بر آن فکر است چنین صندلی ها وفا دارند و ماندگار است ، لذا لازم دیدم صادقانه مطالبی را خدمت مردم عزیز منطقه قلم زده و برسانم.
مردم عزیز بنده نه تنها بنام اکبر مقیمی بلکه بعنوان مسئول ستاد دانشجویی دکتر روحانی و مسئول سازمان دانشجویی حزب کار استان با توجه به پیامی که از طرف نماینده محترم دریافت کرده بودم برای گفتگو و هم اندیشی برای پیشرفت منطقه اعلام آمادگی کرده و طی تماسی با نزدیکان ایشان اعلام داشتم که برای منطقه حاضرم با هر شخصی مخالف عقاید و تفکرم همکاری کنم و طرح و ایده ای نیز توسط نخبه های سازمان اماده ارائه به نماینده شهرستان ورزقان شد ، اما به دلایل نامشخص از طرف نماینده شهرستان عقب نشینی صورت گرفت و این نشان از ترس نماینده از قدرت گرفتن سازمان در این شهرستان است و باتوجه به تفکر اصلاحاتی این سازمان و مخالفت آقای دهقانی با اصلاحات که خودشان هم منتصب به موتلفه می باشند ترجیح دادند بجای مشورت و هم اندیشی برای پیشرفت منطقه با چند بنر در مورد اتوبانی که قبلا" پایه گذاری شده تبلیغات خود برای انتخابات آینده را کلید بزنند و باید نکاتی را یادآور شوم که چرارطب خورده منع رطب می کند ؟ چرا فقط شعار و شعار ؟ آیا جز قلع و قمع و دافعه توانسته اید مسئولان را به همدلی و جذب مخالفان تشویق کنید ؟ آیا از یاد برده اید تاریخ منطقه در مورد شما قلم خواهد زد ؟ آیا فکر می کنید با فشار آوردن به بنده از طرقی مختلف می توانید از اهداف ایجاد دفتر سازمان دانشجویی و کلید زدن فعالیت آن در ورزقان جلوگیری کنید ؟ فکر کنم این ره به ترکستان است !
بنده خواستم صادقانه مسائل را به مردم عرض کنم تا یک عده نظر نفرستند که چرا بنده هیچگونه همکاری با نماینده نمیکنم و ساز مخالفت میزنم بله این نماینده عزیز است که بجای ایجاد اتحاد زاویه سازی میکند و بی شک این رفتارها به نفع منطقه نیست . چون جناب عالی مدتی میهمان صندلی بهارستان هستید اما این منطقه است که باید تاوان بازیهای سیاسی و ندانم کاریهای ما را بپردازد ! و چرا ؟
بنابراین بنده مسبب تمامی عدم پیشرفت ها و تنش ها و کشمکش های سیاسی در منطقه را خود نماینده میدانم.
مسئولان عزیز بجای شعار عملگرا باشید چون در دولت تدبیر و امید جایی برای شعار نیست و از وجود احزاب نهراسید چون وجود احزاب بانی پیشرفت و رقابت سالم خواهد بود .
در آخر اضافه کنم که مسائل بصورت شفاف در اختیار مردم گذاشته خواهد شد تا مردم دچار سردرگمی و فریب تبلیغات و شعارها را نخورند.
امیدوارم بجای غرض ورزی و گروه گرایی دلمان به حال مردم و منطقه بسوزد.
منبع :
به گزارش خبرنگار مهر، جواد آهنگری بعد از ظهر یکشنبه در اولین نشست کارشناسان روابط عمومی های شهرستان های استان آذربایجان شرقی که برای اولین بار در شهرستان ورزقان برگزار شد،گفت: قدم به قدم شهرستان ورزقان ، یادآور وقایع دلخراش در زلزله اخیر منطقه ارسباران است ولی امروز شاهد بالندگی و پویایی این شهرستان نیز هستیم.
وی افزود: شهرستان ورزقان بیش از پیش نیازمند توجه همگانی است و رسانه ها نقش مهمی در توسعه و بالندگی این شهرستان دارند.
آهنگری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه توسعه و پیشرفت شهرستان منوط به کار هماهنگ و موثر مدیران روابط عمومی است، ابراز داشت: انسان پیوسته در تلاش است که شیوه های جید ارتباط و فناوری را کشف کند بطوریکه در شرایط کنونی ، مهم ترین اولویت روابط عمومی ها کشف شیوه های جدید ارتباط و تعامل است.
بقیه خبر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
زندگینامه دکتر حبیب شیری آذر
وی در سال ۵۶- ۵۵برای ادامه تحصیل به تبریز عزیمت نموده و دوران دبستان،مقطع راهنمایی و دوران متوسطه را در دبیرستان شبانه روزی لقمان و شهید مطهری به پایان رساند.
وی درباره آنروزها می گوید: روزها کار می کردم و شبها درس میخواندم وبرای کسب روزی حلال،حتی از انجام سخت ترین کارها سر باز نزدم و با افتخار از آنروزها یاد می کنم و یاد خواهم کرد.
حبیب شیری آذر، درایام پرافتخار دوران دفاع مقدس بصورت داوطلبانه برای حفاظت از کیان میهن و دین راهی جبهه می شود و باوجودیکه در طی دوران جنگ چندین بار مجروح میشود ولی تا پایان جنگ همچنان در جبهه های نبردحق علیه باطل حضور می یابد.
وی بعد از پایان جنگ،در مرکز آموزشهای سیاسی وزارت کشور دوره عالی مدیریت سیاسی ،اجتماعی را در رشته بخشدار، فرماندار و شهردار با موفقیت، به اتمام رسانده و سپس در دانشگاه تبریز در رشته مورد علاقه خود یعنی ” تاریخ” به ادامه تحصیل می پردازد.
وی مقطع کارشناسی ارشد رادر رشته تاریخ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با موفقیت به اتمام رسانده و برای اخذ مدرک دکترا در دانشگاه ” علمیلر آکادمیاسی” باکو ثبت نام نموده و هم اکنون در مرحله دفاع نهائی از پایان نامه خود از این دانشگاه است.
سوابق و مسئولیتهای آقای حبیب شیری آذر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
اصغر عابدزاده اندریان به سال 1345 در روستای اندریان از توابع بخش خارناوا متولد شد.وی تحصیلات ابتدایی را در روستای خود به پایان رسانده و جهت ادامه تحصیل راهی تبریز شد، ایشان پس از اتمام دوران راهنمایی در مدرسه راهنمایی اروند رود (شهید حقیقی فعلی) برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دبیریستان دهخدا ثبت نام کرده و خرداد 1364 در رشته علوم تجربی فارغ التحصیل شد.به سبب علاقه ای که به درس علوم انسانی و بخصوص دینی و عربی داشت در کنکور سراسرس 1364 در رشته دینی . عربی پذیرفته شد.
دوره کاردانی را در مرکز تربیت معلم علامه امینی تبریز در رشته دینی و عربی مشغول به تحصیل و در سال 1366 فارغ التحصیل شد.در همان سال به عنوان معلم در مدرسه راهنمایی طریق القدس تبریز،مشغول به تعلیم دانش آموزان شد
اواسط سال1367 به علت نیاز ضروری جبهه ها و اعلام نیاز سپاه ناحیه پنج باقرالعلوم به صورت مامور، به سپاه معرفی شد تا به جبهه اعزام شود ودر همین سال ،سرپرستی آموزش عقیدتی-سیاسی به او سپرده شد.بعد از صلحنامه جنگی- بین ایران و عراق- اواخر فصل تابستان 1368 جهت ادامه خدمت خدمت به آموزش و پرورش معرفی شد.
در سال 1367 در کنکور دانشگاه آزاد اسلامی شرکت ودر مقطع کارشناسی الهیات واحد تبریز قبول و درهمان سال در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده و در سال 1374 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شد.
بعد ار اتمام دوره کارشناسی ارشد در کنار فعالیت آموزشی و اجرایی در آموزش و پرورش با دعوت مدیر محترم گروه معارف اسامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مشغول به تدریس در این دانشگاه شد.بعد از این تاریخ ،راه برای فعالیت آموزشی وی در دانشگاه باز شد.
او که در سال های گذشته در کنار تدریس مدیریت گرو ه دینی و قران مدارس ناحیه 2 آموزش و پرورش را هم به عهده داشت.در سال1375 مدیریت دبیرستان نمونه دولتی فرهنگ(ویژه علوم انسانی)را بر عهده گرفت این دبیرستان ها با تاکیدات رهبری در توجه به رشته علوم انسانی در هفت شهر بزرگ کشور تاسیس شده بودند.
با این که مسئولیتهای مختلفی به وی پیشنهاد می شد،وی به خاطر اهمیت ویژه ای که به ابن امر اقایل بود ،فقط به این مسئولیت تن داد.از سال 1380 رسما به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آذاد اسلامی واحد تبریز در آمد وجزو اولین اعضای هیات علمی رسمی گروه معارف اسلامی این واحد محسوب می شودودر حال حاضر به عنوان عضو هیات علمی رسمی دانشگاه مشغول انجام وظیفه می باشد.
او در سال 2007 میلادی جهت ادامه تحصیل در دوره تخصصی دکتری،راهی پایتخت دولت جمهوری آذربایجان شد و ضمن طی مراحل قانونی در رشته فلسفه (الهیات)در آکادمی علوم آذربایجان در باکو به عنوان بزرگترین و معتبرترین محل آموزشی و پژوهش این کشور ثبت نام و بعد از تحقیقات و ارائه مقالات مختلف و مرتبط با این رشته بالاخره در سال 2012 موفق به دفاع اولیه شده و مورد قبول واقع گردید. و بعد از طی مراحل قانونی لازم رسما از پایان نامه دکترای خود دفاع و موفق به اخذ درجه دکتری شد.
اهم فعالیت و سوابق ایشان را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
مشخصات فردی
نام: سعيد محدث صديق
تاریخ تولد: 1338
محل سکونت: ايران - تبريز
درباره من: سوابق مديريتي
يكدوره كارشناس مالي و اداري
معاون خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
شهردار منطقه يك شهرداري تبريز
شهردار منطقه پنج شهرداري تبريز
معاون خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
مديريت بازرسي و ارزشيابي شهرداري تبريز
شهردار منطقه دو شهرداري تبريز
معاونت هماهنگي وامور مناطق شهرداري تبريز
معاونت خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
هم اکنون
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی کلانشهر تبریز
نائب رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز
عضو کمیسیون فرهنگی و امور اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز
علی شیاری اول اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ در یک خانواده مذهبی و متوسط شهر تبریز به دنیا آمد ، تحصیلات ابتدایی تا متوسطه را در شهر خود گذرانده و با رتبه ممتاز از طریق کنکور سراسری در رشته علوم سیاسی دانشگاه اصفهان پذیرفته شد
فعالیت های مذهبی واجتماعی خود را از دوران متوسطه با عضویت در بسیج و انجمن اسلامی مدرسه و محله شروع کرده و فعالیت های فرهنگی و سیاسی خود را در دانشگاه اصفهان به عنوان عضو فعال و تاثیر گذار سیاسی و فرهنگی ادامه داد. وی با همکاری تعدادی از دوستان ، کانون محبان فاطمه زهراء و خانه مطبوعات و مطالعات سیاسی را تاسیس نمود
پس از اخذ مدرک کارشناسی در سال ۱۳۷۶ در آزمون کارشناسی ارشد علوم سیاسی تهران قبول و همزمان با تحصیل در معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (دفتر مرکزی) مشغول به کار شد و به موازات همین اشتغال با دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری نمود. وی در کنار این فعالیت ها، با ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران همکاری تنگاتنگی داشت
به سال ۱۳۷۹ در سن ۲۵ سالگی به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در آمد و از سال ۱۳۷۹ تا به امروز به عنوان مدرس دانشگاه سراسری تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دیگر مراکز آموزش عالی انجام وظیفه نموده و ضمن انجام طرحهای تحقیقی و پژوهشی در کنار فعالیت های کسترده سیاسی ، اجتماعی فرهنگی مبادرت به تاسیس نشریه نگین آذربایجان در شمالغرب کشور نموده و به فعالیت های فرهنگی خود دوام بخشید. از جمله فعالیت های موثر او می توان به همکاری با نهاد رهبری ، بسیج اساتید ، انجمن اسلامی اساتید ، استانداری آذربایجان شرقی ، شورای اسلامی استان ، هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ، مدریت کل آموزش و پژوهش استانداری ، مشاور فرهنگی و علمی استاندای اشاره نمود
دکتر شهرام دبیری در 21 اردیبهشت ماه 1339 متولد شد؛ پدر وی اصالتاً اهل شهر اسکو و سرهنگ ارتش بود که پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به عنوان رئیس رکن 2 و رئیس ستاد پشتیبانی ارتش در تبریز و نیز به عنوان فرمانده مجتمع مهماتسازی پارچین خدمات شایستهای از خود نشان داده بود؛ مادر ارجمند دکتر دبیری نیز بازنشسته وزارت آموزش و پرورش است و در تشویق وی به تحصیل و مخصوصاً علاقمندی به رشته پزشکی بیشترین نقش را ایفا نموده است
رشد و بالندگی در کنار پدری منضبط و بابرنامه، و مادری فرهنگی، شهرام دبیری را به فردی متخصص و شخصیتی منظم، کوشا و جدی و در عین حال خوش برخورد، مردمدار و صمیمی بدل کرد
به این ترتیب راهی که توسط دکتر دبیری، به عنوان فرزند ارشد خانواده، با انتخاب حرفه پزشکی در خانواده گشوده شد، باعث گردید تا بیشتر اعضای خانواده نیز به تبعیت از وی به این رشته روی آورند.
بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ..
معرفی مهندس شهاب الدین بیمقدار
مهندس شهاب الدین بیمقدار در سال 1332 در ورزقان دیده به جهان گشود، وی تحصیلات ابتدایی را در روستای محل تولد خود به پایان رساند و سپس برای ادامه ی تحصیلات خود راهی تبریز شد؛ در سال های اول و دوم دبیرستان از شاگردان ممتاز دبیرستان امیرخیزی تبریز بود و با اثبات استعداد خود برای ادامه ی تحصیلات روانه ی تهران شد تا دوره ی دبیرستان خود را در مدرسه معروف و قدیمی دارالفنون به پایان رساند.
وی اولین شخصیست که از دیار خود در شهر تهران در یکی از رشته های مهندسی در یکی از بهترین دانشگاه های کشور فارق التحصیل شده است؛ همچنین اولین انقلابی شهرستان ارسباران می باشد.
در مجلس اول و در هنگامی که تنها 27 سال سن داشت با رأی قاطع راهی مجلس بزرگان آن دوران شد و از آن زمان همواره و در پست های گوناگون برای اعتلای نام میهن اسلامی کوشیده است.
سوابق مهندس بیمقدار را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
بیوگرافی :
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، متولد ٢١ آبان ١٣٢٧ در شهر سرخه (سمنان)، دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد است. وی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری نیز میباشد.
تحصیلات دانشگاهی و مدارج علمی :
دکتری (Ph.D) حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایاننامه: The Flexibility of Shariah; Islamic Law)
فوق لیسانس (M.Phil) حقوق عمومی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایاننامه: The Islamic Legislative Power)
لیسانس حقوق قضائی از دانشگاه تهران
وکیل پایه یک دادگستری (کانون وکلای دادگستری مرکز)
استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک
تحصیلات حوزوی :
خارج فقه و اصول: با اساتیدی چون آیات عظام سید محمد محقق داماد (ره)، شیخ مرتضی حائری (ره) و سید محمدرضا گلپایگانی (ره) سطح عالی: با اساتیدی چون آیات عظام سلطانی (ره)، فاضل لنکرانی (ره) و شیخ محمد شاهآبادی (ره)
برای مشاهده زندگی نامه کامل اینجا کلیک کنید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● کمک بلاعوض 600 میلیون ریالی وزارت کشور به شهرداری ورزقان
● جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورزقان
● زندگی نامه و بیوگرافی دکتر علیرضا منادی سفیدان
● همایش گرامیداشت قیام 29 بهمن تبریز
● معرفی دکتر شیری آذر به عنوان رئیس کمیسیون خدمات شهری تبریز
● دیدار کارکنان سپاه ناحیه ورزقان با امام جمعه محبوب ورزقان
● تبریک روز مهندس
● هدفی جز قهرمانی تیم فوتسال مس سونگون ورزقان نداریم
● مراسم صبحگاه نیروهای مسلح شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران و مسئولین استان
افراد آنلاین : 16 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,120,577 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.219.31.133 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |