به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت دوم
تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابتهای انتخاباتی، میتوان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهمترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونهای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسیهای موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.
تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم میشود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، میپردازد. گزارش بخش دوم معرفی کاندیداهای مطرح را ادامه می خوانید:
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...
شهرام دبیری نیز متولد سال ۱۳۳۹ است و ۵۷ ساله. عضو شورایی که مخالفینش او را به آقای همیشه رئیس و اهل تعامل خطاب میکنند و مدافعانش او را به عنوان چهره ای برند و دارای پرستیژ ملی در تبریز معرفی می کنند. سهام دار عمده بیمارستان بین المللی تبریز (که این روزها به بیمارستان ولیعصر تبریز تغییر نام یافته)، مدیر باشگاه فوتسال دبیری تبریز، عضو فدراسیون فوتبال و.. از جمله سمت هایی است که وی در رزومه خود دارد.
دبیری در سال ۸۶ به شورای سوم شهر راه یافت و یکی از مدافعین شناخته شده علیرضا نوین، شهردار وقت بود و پس از آن در سال ۹۲، با ۱۰۵۱۵۷ که معادل دوبرابر رای نفر دوم شورای شهر تبریز بود، بر کرسی اولی شورای این شهر تکیه زد. او خودش به صراحت می گوید که اهل "تعامل" است و در سایه همین تعامل بود که توانست اکثریت اعضای شورای شهر را برای غلبه بر گروه اقلیت همراه خود سازد و ۴ سال بر کرسی بر ریاست شورای شهر تبریز تکیه بزند.
اما این تعامل به سد دستگیری های شورای شهر وشهرداری تبریز خورد و در نهایت با شکست پروژه کشیدن صندلی از زیر پای وی که توسط دو عضو شورای فعلی شهر طرح ریزی شده بود، او بار دیگر بر این کرسی تکیه زد. دبیری در سال ۹۲ در لیست ائتلاف های خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز، جبهه مردمی حماسه سازان، ائتلاف بزرگ مردمی کلانشهر تبریز، ائتلاف پیشگامان خدمت تبریز بزرگ و ائتلاف حامیان تراکتور حضور داشت و با توجه به روحیه رای آوری جدی او، به احتمال زیاد در دایره گسترده تری از لیست ها و ائتلاف ها حضور خواهد داشت.
محمدابراهیم رمضانی:
با گرم شدن تنور انتخابات از جمله شناخته شده ترین مدیران شهرداری که پا در جای پای چندین سال خود گذاشت و به مانند سال ۹۲ وارد عرصه رقابت ها شد، محمدابراهیم رمضانی، معاون سابق برنامه ریزی وتوسعه شهرداری است.
وی در انتخابات دوره گذشته با رای ۵۷۲۱ نتوانست وارد مدیریت شورایی شود، اما به عوض آن وارد مدیریت شهرداری شد و توانست بر کرسی یکی از ۹ معاونت شهرداری تکیه بزن. علی رغم حضور رمضانی در جمع کاندیداهای قره داغی (ارسباران)، وی در لیست های ائتلاف بزرگ مهد دلیران و ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز حضور داشت و پیش بینی می شود که وی به جرگه لیست اصلاحات بپیوندد.
اسماعیل سلیمی
از دیگر کاندیداهایی که دور پیش همراه با ۴ یار خود، بخت خود برای تصدی کرسی عضویت شورای شهر امتحان کرد اما در نهایت به کرسی علی البدلی آن اکتفا نمود، اسماعیل سلیمی است. سلیمی در سال ۹۲ در لیست هایی همچون ائتلاف سرزمین من، ائتلاف توسعه متوازن تبریز، ائتلاف بزرگ مردمی کلانشهر تبریز، ائتلاف بزرگ مهد دلیران، ائتلاف متخصصین موج چهارم حضور داشت اما در نهایت با ۱۶۱۶۸ در جایگاه بیست و هشتم ایستاد.
سلیمی بدنه رای خود را میان ارسبارانی ها می داند و البته به طور قطع مشخص نیست که وی آیا بار دیگر در لیست های مورد حمایتت جبهه پایداری قرار خواهد گرفت یا در دیگر لیست ها!
جواد ششگلانی:
نام ششگلانی بیش از آنکه با شورای شهر و مدیریت شهری گره خورده باشد، با فوتبال و هیئت فوتبال تبریز گره خورده است. عضو شورای سوم شهر تبریز که برای مدت زمان کوتاهی ریاست شورای سوم را نیز عهده دار بود، در شورای چهارم عملا لیدری جریان اقلیت را برعهده داشت، هرچند می خواستند باغبان را بر کرسی ریاست شورا بنشانند.
ششگلانی در جلسات شورای شهر کمتر وارد در گیری های اعضای شورای شهر می شود و در هنگامه این نزاع ها سعی می کند حالت میان داری را بینشان نگه دارد. در تعامل سال چهارم شورا خزانه دار و پس از انشقاق با دوستان سابق خود، نائب رئیس فعلی این شورا شد.
ششگلانی رای عمده خود را میان طبقه سنتی، هیئات مذهبی و بدنه ورزشکاران و خصوصا حامیان فوتبال میبیند و در دوره گذشته با ۳۱۴۸۴ رای در رتبه هشتم ایستاد. او در آن سال در لیست های ائتلاف خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، جبهه مردمی حماسه سازان و ائتلاف پیشگامان خدمت تبریز بزرگ حضور داشت و به احتمال زیاد در لیست های نزدیک به جناح راست حضور خواهد داشت.
داوود شعبانی:
رئیس ستاد انتخابات محمداسماعیل سعیدی در دوره های گذشته انتخابات مجلس و یکی از نزدیک ترین نفرات به این نماینده تبریز که در جریان بازشماری آرا در دور دوم انتخابات این شهر، به نمایندگی از او در ستاد انتخابات استان حضور داشت. او دبیر تشکل مردمی خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت آذربایجان شرقی و مدیرعاملی شرکت تعاونی مسکن بازنشستگان نیروهای مسلح استان را در سابقه مدیریتی خود دارد.
اگر اشرف نیا را کاندیدای جدی و مورد حمایت علیرضا بیگی بدانیم، شعبانی نیز بی شک مورد حمایت ویژه اسماعیل سعیدی خواهد بود و در این مسیر به سبد آرای اصولگرایان چشم دوخته است. نام او در لیست جبهه مطالبات مردمی و همچنین اصولگرایان در انتخابات شورای شهر وجود دارد.
ایرج شهین باهر:
همراه و همکار فریدون بابایی اقدم در ۳ سال گذشته، درحالی با ۲۱۱۱۵ رای از شهرداری باسمنج و سازمان نظام مهندسی استان به شورای شهر آمد که در صف آرایی اقلیت-اکثریت، طرف اکثریت شورا و رئیس آن را گرفت و به شهردار شدن نجفی رای داد.
شهین باهر عمران خوانده و به گفته خودش"تنها مرد عمرانی شورا" خود اوست. او به صراحت می گوید که همیشه سعی کردهام از سیاست دور باشم و مصداق این سخن نیز عدم موضع گیری صریح سیاسی در این مدت ۴ ساله است. او در ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز، جبهه مردمی حماسه سازان، ائتلاف بزرگ مردمی کلانشهر تبریز و ائتلاف پیشگامان خدمت تبریز بزرگ حضور داشت و این روزها در شرایطی خود را مهیای کاندیداتوری انتخابات می کند، که در ۴ سال گذشته در فضای نخبگانی و تخصصی گام برداشته است
علی شیاری:
عضو جنجالی شورای شهر و داماد محمدحسین فرهنگی ماینده این شهر در مجلس شورای اسلامی. که این روزها پخش کلیپ های کوتاه از سخنرانی درباره پلاسکو، ملازینال و نردبان آتش نشانی در فضای مجازی دست به دست می شود. شیاری ۴۲ ساله و از مدیران سابق دولت احمدی نژاد است که پس از سال ۸۸ پیشنهادات برای فرمانداری چندین شهرستان استان را نپذیرفت و در نهایت به مدیرکلی پژوهش استانداری اکتفا کرد.
نائب رئیس سال اول شورای چهارم که با ۲۶۴۳۹ رای به شورای شهر راه یافت، اما گویی تعامل سال اول دیگر تداوم نداشت و او در ۳ سال بعدی با دور شدن از کرسی های هیئت رئیسه و تندتر شدن موضع خود نسبت به عملکرد نجفی و دبیری، این بار در قامت یک منتقد اکثریت شورای شهر ظاهر شده است.
شیاری در سال ۹۲ به شهردار شدن صادق نجفی رای داد اما بعدها خودش به صراحت گفت که از میان نجفی و فرج قلیزاده، نجفی را انتخاب کرد و گفت"اجبارا انتخاب بین این دو نفر صورت گرفت". جبهه مردمی حماسه سازان، ائتلاف بزرگ مردمی کلانشهر تبریز و جامعه اسلامی مهندسین کلانشهر تبریزاز جمله لیست های ائتلافی بود که شیاری در آن حضوور یافت و با توجه به صبغه اصولگرایی وی، به احتمال زیاد، وی در دایره سیاست ورزی اصولگرایان خواهد بود.
اصغر عابدزاده
عابدزاده ۵۱ ساله، قاری تلاوت های آغازین جلسات شورای شهر در دوره سوم و راوی احادیث اخلاقی در شورای چهارم. از اعضای نزدیک به طیف موتلفه اسلامی که برای سال های متمادی ریاست کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز را بر عهده داشت. خودش می گوید که در میانه اختلافات موافقان و مخالفین علیرضا نوین در شورای شهر طرف میانه را نگه داشت، هر چند که بسیاری که او را به حمایت از شهردار وقت تبریز منتسب ساختند.
در سال ۹۲ در لیست های ائتلاف بزرگ مردمی کلانشهر تبریز، ائتلاف خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز، ائتلاف توسعه متوازن تبریز، ائتلاف بزرگ مهد دلیران و ائتلاف حامیان تراکتور حضور داشت و با ۳۱۸۱۴ رای، بالاتر از جواد ششگلانی در رتبه هفتم ایستاد.
در شورای چهارم شهر به طیف اکثریت شورا پیوست و به صادق نجفی رای داد، اما در گوشه منازعات شورای شهر در یک سو ایستاد و گویی این بار میانداری او در میان ۲۱ نفر چندان کار ساز نبود. بدنه مهم رای عابدزاده از اندریانی های ساکن تبریز و در منطقه ارم و رضوانشهر است.
فرخ عبدالله زاده
از دیگر کاندیداهایی که در میان ارسبارانی های تبریز دارای رای قابل توجه و قابل اعتنایی است، فرخ عبدالله زاده است. او در بین محلات شمال شهر و در مناطق ۱۰ و ۱۱ شهر تبریز دارای بدنه رای نسبتا خوبی است. عبدالله زاده اصالتا از شهرستان ورزقان و برای حدود ۳ سال، ریاست اداره میراث فرهنگی شهرستان ورزقان را بر عهده داشت و بدنه رای خود را در میان قره داغی ها (ارسبارانی های) تبریز می بیند .
علی فخرآذر:
دیگر عضو علی البدل شورای شهر تبریز با ۱۶۹۶۲ رای، شهریور ماه امسال پس از حدود۳ سال به شورای شهر تبریز راه یافت و پس از عدم موفقیت در انتخابات دهم مجلس در حوزه کلیبر در لیست اعتدال و توسعه و با ۱۹ هزار رای به تبریز بازگشت و بر کرسی عضویت شورای شهر نشست.
فخرآذر، ۵۰ ساله و اصالتا اهل کلیبر است و در چند ماه حضور خود در شورای شهر سعی کرده خود را منتقد وضعیت موجود شورا نشان دهد. به صراحت می گوید که شکلگیری هییترئیسه و انتخاب شهردار تبریز براساس "سهم خواهی" بوده و اعضای شورا مراقب همدیگر هستند که فلانی چه چیزی گرفت که من جا ماندم!
وی در انتخابات گذشته لیست های ائتلاف خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز، ائتلاف توسعه متوازن تبریز و ائتلاف بزرگ مهد دلیران حضور داشت و با توجه به صبغه وی در جناح اصولگرایی (علی رغم تمایل به حضور در لیست اعتدال در این دوره از انتخابات) گمان می رود وی همچنان در لیست ها و ائتلاف های نزدیک به جریان سیاسی اصولگرا باقی بماند.
لطیف لطیفی
از دیگر کاندیداهای انتخابات در تبریز است که در ۳ دوره اخیر انتخابات شورا و مجلس شورای اسلامی، پای ثابت این انتخابات بوده است. ۵۵ ساله و بازنشسته سپاه است و با ۲۶۲۸۲ در انتخابات مجلس نهم، وارد رقابت های انتخاباتی شورای چهارم شد و در نهایت ۱۲۸۷۶ رای کسب کرد. او در انتخابات مجلس دهم در لیست ۶ نفره اصولگرایان حضور داشت و با ۳۵ هزار بار دیگر برای شرکت در این دوره از انتخابات شورا ترغیب شده است.
وی منتقد جدی شورای فعلی شهر و شهردار آن است و همچون دوره پیشین در لیست های نزدیک به اصولگرایی حضور خواهد داشت.
محمدباقر لطفی
عضوی که با کمتر از ۱۰۰۰ رای از نفر بیست و یکم شورا از راهیابی به شورای شهر ناکام ماند اما ۱۹۱۳۹ رای او در اولین دوره حضور در انتخابات، رقمی چشمگیر و قابل توجه بود که بی شک نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.
لطفی به عنوان اولین علی البدل شورای شهر، به عنوان مدیرکل حقوقی واجراییات به شهرداری تبریز رفت و پس از دستگیری های شورا و شهرداری در تیرماه و بار دوم در شهریور ماه به عنوان عضو شورای شهر تحلیف شد. لطفی ۴۵ ساله، این روزها بیش از همه به اسماعیل چمنی نزدیک است.
سعید محدث:
هرچند بسیاری از عموم شهروندان، او را با نام قنادی "پاک" بشناسند ولی سعید محدث چهره ای شناخته شده در میان کارکنان خدمات شهرداری تبریز است. معاون خدمات شهری و اجرائی، شهردار منطقه یک، دو و پنج شهرداری از سمت های مهم اوست که سبب شد در سال ۹۲، با ۳۰۸۶۸ رای نسبتا خوبی را کسب کند.
محدث در دایره اکثریت شورای شهر قرار می گیرد و هم اکنون سخنگوی شوراست. او پیشتر در لیست های ائتلاف بزرگ آبادگران تبریز، ائتلاف طلایه داران توسعه تبریز، جبهه مردمی حماسه سازان، ائتلاف سرزمین من، ائتلاف بزرگ مهد دلیران، ائتلاف حامیان تراکتور حضور داشت، هرچند حضور او در میان لیست مورد حمایت جبهه پایداری در سال ۹۲ بسیار پرمعنا بود.
محرم محمدزاده
مجری محبوب برنامه "بیزیم کند" شبکه سهند نیز آستین ها را برای انتخابات بالا زده وبا ثبت نام روز اول در انتخابات نشان داد که رقیبی جدی برای سایر رقبا است. "محرم عمی" ۴۳ ساله و یکی از مجریان شبکه سهند است که با توجه به زادگاه خود، شهرستان ورزقان، و حضور توده وار و محبوبیت در میان مردم، از احتمال رای آوری بالایی برخوردار است.
احد محمودی
۳۸ ساله و فعال حوزه کارگری است که در این دوره از شورای شهر تکیه خود را بر رای کارگران و مناطق شمال شهر تبریز گذاشته است. وی بارها به صراحت ابراز داشته است که " اعتقاد و احترام در تبریز خدشه دار شده و تا زمانی که این دو مسئله را جمع و جور نکنیم پیشرفت نخواهیم کرد."
محمودی هدف خود را اشتغال دانسته و با توجه به بدنه رای وی، حضور او در لیست مورد حمایت ارسبارانی ها بسیار محتمل است. وی در این دوره از انتخابات چراغ خاموش حرکت کرده و بدون ایجاد سر و صدا درعرض چندهفته توانسته است خود را به سطح کاندیداهای جدی تصاحب کرسی شورا برساند.
جعفر مدبر:
عضو ۳ دوره اخیر شورای شهر که نامش بیشتر با مسجد شعبان و فعالیت های فرهنگی آن در میان مردم حزب اللهی تبریز پیوند خورده است. از نزدیک ترین طیف ها به جناح اصولگرایی که با سابقه مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در دوره دوم شورای شهر به عنوان عضو علی البدل بر کرسی شورای شهر نشست و در دوره سوم و چهارم در هیئت رئیسه و کمیسیون های آن حضور داشت.
او مسئول ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در سال ۸۸ را بر عهده داشت و برای مدت زمانی به عنوان یکی از گزینه های جدی مدیرکلی اداره ارشاد استان مطرح بود، اما با تداوم حضورش در شورای شهر و به دنبال حضور در عمده لیست های انتخاباتی نزدیک به اصولگرایان، در دوره پیشین انتخابات ۲۳۶۳۸ رای کسب کرد.
مدبر ۵۲ ساله هم اکنون خزانه دار شوراست و برادرش نیز در پست معاون خدمات شهری شهرداری تبریز قعالیت می کند. رای مدبر در میان قشر حزب اللهی و اصولگرای جامعه بوده و او درصدد بسط این دامنه رای برآمده است.
سعید نیکوخصلت
استاد ۴۳ ساله دانشگاه تبریز، پس از گذشت یک سال از انتخابات مجلس شورای اسلامی، بار دیگر عزم شوراها کرده است. نیکوخصلت که در جریان انتخابات مجلس به شدت از سوی مسعود پزشکیان حمایت می شد، با ۲۲ هزار رای در رتبه بیست و یکم انتخابات باقی ماند و اینک قد دارد وارد انتخابات پرتلاطم شورای شهر شود.
حضور وی در لیست اصلاح طلبان بسیار محتمل است.
حجت الاسلام سید صالح هاشمی
عضو سابق شورا و از نفرات نزدیک به اعتدالیون. وی یکی از سخنرانان مراسم ترحیم هاشمی رفسنجانی در تبریز بود.هاشمی سابقه مدیریت کمیته امداد استان را هم در پرونده کاری خود دارد.
حجت الاسلام هادی
از جمله روحانیونی که در میان هیات های تبریزی مقبولیت قابل توجهی دارد و همین مساله در شهر هیأتی ها، شانس بالایی را برای ورود به شورای شهر به وجود آورده است. او در لیست جبهه مطالبه مردمی خواهد بود.
حجت الاسلام پارامی
دارای مدرک خارج فقه و اصول استاد دانشگاه که سابقه تحصیل در رشته کشاورزی را هم داشته است به دلیل اصل و نسبی که دارد روی آرای قره داغی ها و بدوستانی ها حساب ویژه باز کرده است.
فهرست کاندیداهای مطرح (در قسمت اول)- بر اساس حروف الفبا
*http://tabrizebidar.ir/news/1064292
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● تسریع در اجرای طرحهای توسعه ای مس سونگون
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● طرح انتخاب شهردار توسط هیات حل اختلاف
● همایش شکوه مقاومت بسیجیان در میدان ساعت تبریز
● مردم به شایعات درباره طرح هدفمندی یارانه ها توجه نکنند
● برگزاری جلسه سران سه قوه
● چشم گريان،چشمه فيض خداست
● تشکیل ستاد بزرگداشت مقام استاد مطهری در ورزقان
● معرفی روستای اجاق کندی
● جلسه ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی
افراد آنلاین : 16 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,119,321 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.118.162.243 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.