به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
تغییرات مدیریتی در هر سازمانی در حوزه مدیریتی و راهبردی تلاشی برای چابکی و پویایی سازمان و پر کردن خلأها و کمبودهای مدیریتی در جهت تقویت هرچه بهتر خدمترسانی به مردم است.
این چابکی و پویایی در سازمانهایی با ساختار دموکراتیک و نظاممند بهدوراز توصیههای های سیاسی و فشارهای بیرونی قدرت، نقش بسیار پررنگ و تاثیرگذاری در آینده خدماتدهی سازمان و نهادهای اداری بازی میکند، اما گاهی دیدهشده است که در سطح کلان و یا خرد، این تغییرات "اتوبوسی" و همراه با توصیههای "بیرونی" انجام میپذیرد.
نمونه عینی سیطره سیاست بر مدیریت اداری و تأثیرگذاری بر انتصابات و جهتدهی یک سازمان را در سطح کلان، میتوان در تغییرات دو دولت مهرورز و اعتدال مشاهده کرد که دولت مهرورز با جاروی نیروهای سیاسی اصلاحطلب و کارگزار در سال ۸۴ و دولت اعتدال با داس و کلید مدیران اصولگرا را سوار بر اتوبوس خروج از مناصب مدیریتی کرد.
یکی از آن دست افرادی که به هر دلیل عمر سیاسی و مدیریتی خود با روی کار آمدن دولتهای اصولگرا و یا مهرورز پایان نیافت، صادق نجفی، شهردار فعلی تبریز است. او که در سال ۹۲ با ۱۱رأی به سمت شهردار تبریز انتخاب شد، در تصوری ناگفته و صدالبته درست، سوگیری لزوماً مخالف و یا همسویی با شهردار پیش از خود نداشت و بسیاری انتظار داشتند که او نیز دست به عزل و نصبهایاتوبوسی در مجموعه مدیریت ارشد شهرداری بزند.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...
اما صادق نجفی بیش از همه به خوبی میدانست که حلقه مدیریتی فعلی شهرداری و وجود مدیران ارشد شهرداری دردایرهایتعریفشده و میشود که با توجه به تأکیدات شورای شهر مبنی بر عدم ورود مدیران از خارج شهرداری به این نهاد، او باید با مدیران فعلی استارت کاری خود را آغاز میکرد.
موج ۹۲؛
بر همین اساس نجفی برای تسلط بر مجموعه شهرداری به چندین ماه زمان نیاز داشت، اما در این میان نام برخی از مدیران دولت پیشین در استان را نیز از قلم نینداخت و در ۷بهمن۹۲، محمد اشرف نیا معاون عمرانی سابق استاندار آذربایجان شرقی را به سمت مشاور عالی و بیوک رئیسی مدیرکل سابق حفاظت محیطزیست استان را به سمت معاون امور مناطق شهرداری تبریز منصوب کرد. انتصاب حجتالاسلام حمیدی به سمت معاون فرهنگی اجتماعی، فرخ جلالی در مدیرکل حوزه شهردار، سیفالله کاربالا در مدیرکلی جدید بازرسی، تراب حسنی در مدیرکلی حراست، جلیل باحجب در رئیس پلیس شهرداری، محمدحسین حسنزاده در سازمان پارکها، میراعتماد عمادی در مدیرکلی روابط عمومی و بینالملل، محمدابراهیم رمضانی در ریاست مرکز پژوهش شهرداری تبریز ازجمله احکام نجفی در مدتزمان بود.
نجفی پس از گذشت ۴ ماه از زمان معارفه خود، در ۱۶اسفند۹۲، مرتضی آبدار بهعنوان معاون سرمایهگذاری و اقتصادی و قائممقامشهردار تبریز، اکبر آقا محمدی بهعنوان معاون اداری و مالی شهرداری تبریز، عباس عادلی شهیر بهعنوان شهردار منطقه ۲، قادر امامی بهعنوان شهردار منطقه ۴، فرهاد روشنی بهعنوان شهردار منطقه ۶، یعقوب انصاری بهعنوان شهردار منطقه ۹، حسین قلی زادهبهعنوان جانشین معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تبریز و محمدابراهیم رمضانی بهعنوان رئیس مرکز پژوهش، توسعه و تحقیق شهرداری تبریز منصوب شدند.
۱۰ روز پسازاین انتصابات، نوبت به ابقاهای صادق نجفی رسید و داود بهرا در منطقه یک، حسین اکبری در منطقه سه، یعقوب هوشیار در منطقه پنج، حسن گنجی در منطقه هفت، علی مدبر در منطقه هشت و باقر خوش نواز در منطقه ۱۰، در سمتهایدوم خود ابقا شدند.
موج ۹۳:
ادامه تغییرات مدیریتی نجفی با آغاز سال ۹۳ تداوم یافت و فیروز آذری فر بهعنوان مدیرعامل سازمان ترافیک، احمد زارعی در سمت مشاور عالی و بازرس ویژه شهردار و رضا خلیلی در سمت سرپرست سازمان گردشگری منصوب کرد.
این انتصابات در سال ۹۳ در شهریورماه و همزمان با آغاز سال دوم شورای شهر تداوم یافت و در انتصاباتی، محمدابراهیم رمضانی را در معاونت برنامهریزی و توسعه، مهدی مهرداد در سازمان میادین، سیروس تقیزاده در مشاورت عالی شهردار و محمدرضا روشنی در ریاست مرکز پژوهش و مطالعات و شمس اله فیروزیان در ریاست شرکت واحد اتوبوسرانی منصوب کرد. احکام نجفی تا پایان سال تداوم یافت و در بهمن ۹۳ نیز مسعود برزگر جلالی بهعنوانمدیرعامل جدید سازمان عون بن علی معرفی شد.
موج ۹۴؛
تا نیمه ابتدایی سال ۹۴ شهرداری تبریز شاهد تغییر و تحولات چشمگیری در عرصه مدیریتی شهرداری نبود، اما تعامل اعضای اقلیت شورا با طیف شهرام دبیری بیشک تابع غیرقابلانکاری بر عرصه مدیریتی شهر بر جای میگذاشت و بر این اساس بود که در پاییز ۹۴که دامنه آن تا پایان سال تداوم یافت، تغییرات مدیریتی را در شهرداری انجام داد.
در این انتصابات، مهدی یوسفی در شهردار منطقه یک، فرهاد روشنی در شهرداری منطقه ۳، سیاوش مکانی در شهرداری منطقه ۶، فیروز آذریفر در شهرداری منطقه ۱۱ و محمدعلیمولاخواه در شهرداری منطقه ۱۲، علی فرخی در مدیرعاملی سازمان زیباسازی، حسین اکبری در مشاورت شهردار، ایمان غنیزاده در سازمان عمران واکبر امجدی در قائممقامی سازمان فضای سبز، محمدحسیناسحقیدر مدیرعاملی سازمان حملونقل و ترافیک، عباس عادلیشهیر در معاونت اقتصادی، مالی و سرمایهگذاری، رسول موسایی در شهرداری منطقه دو، عظیم صفری در مدیرکلی امور اداری و منابع انسانی، حسین عالیباف در شهرداری منطقه ۴، داوود بهرا در شرکتبهرهبرداری مترو تبریز منصوب شدند.
موج ۹۵؛
با آغاز موج دستگیریهای شورا و شهرداری تبریز در ابتدای سال جاری، موج دستگیریها به برخی از معاونتها و ادارات کل شهرداری تسری یافت و با بازداشت تعدادی از آنها توسط نهادهای نظارتی و قضایی، صادق نجفی برای پر کردن پستهای خالی مدیریتی دست به انتصابات تازهای زد.
از سوی دیگر با بازنشستگی مرتضی آبدار قائممقام شهردار، اکبر آقا محمدی معاون اداری مالی و انتقال محمدرضا قربانیان به سازمان همیاری شهرداریها استان پازل انتصابات شهرداری تکمیل شد.
در این انتصابات، علی مدبر در معاونت خدمات شهری، محبوب تیزپاز در شهرداری منطقه ۸، سعید علیزاده قویفکر مدیر سرمایهگذاریو مشارکت، یوسف سلامی مدیرکل حراست، محمدحسیناسحقی در معاونت عمرانی، پرویز عباس نژاد در شهرداری منطقه ۳، حسین گنجی در شهرداری منطقه ۱۲ و محمدعلیمولاخواه در شهرداری منطقه ۷ازجمله این انتصابات بود.
موج ۹۵؛ نیمه دوم؛
در نیمه دوم امسال صادق نجفی دست به تغییرات مهمی در شهرداری زد و در احکامی فرخ جلالی را به مدیرعاملی شرکتاتوبوسرانی و تاکسیرانی، شمساله فیروزیان در شهردار منطقه ۶، سیاوش مکانی در مدیرکل حوزه ریاست شهردار، حسین منیریفردر سازمان عمران، ایمان غنیزاده در معاونت فنی وعمرانی و احد فلاح را در سازمان آرامستانها منصوب کرد.
اما این پایان راه نبود و نجفی در آذرماه امسال دست به تغییرات دیگری در شهرداری زد و اکبر امجدی را در شهرداری منطقه ۴، احمدفیضی در سازمان آمار و فنآوری اطلاعات، رضا پاکنهاد در معاونت اداری و مالی منطقه ۱۲، اکبر امجدی در سرپرستی شهرداری منطقه ۴، یعقوب وحیدکیا در مدیرعاملی شرکت بهرهبرداری مترو، مهدی یوسفی در معاونت حملونقلوترافیک، محمدعلیمولاخواه در شهردار منطقه ۱، علی فرخی در شهردار منطقه ۷ و رضا خلیلی در مدیرعاملی سازمان زیباسازی منصوب کرد.
آنگونه که شواهد مینمایاند، نیمه دوم موج پنجم انتصابات تداوم خواهد یافت و صادق نجفی بارها از زمان آغاز بهکار خود در شهرداری گفته است که «هیچکس را از روی سفارش، منصوب نکردیم؛ ممکن است پیشنهادها و مشورتهایی را برای بررسی اهلیت افراد دریافت کنیم، اما هیچگاه در انتصاب افراد، توصیهپذیر نبودهایم»، اما برخی از اعضای شورای شهر نیز هستند که میگویند برخی از مدیران شهرداری"کارپردازان اعضای شورا" هستند.
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● ای دل بشارت می دهم خوش روزگاری می رسد
● قدردانی فرماندار شهرستان ورزقان از حضور پرشور و شعور مردم
● مراسم صبحگاه نیروهای مسلح شهرستان ورزقان
● اهر نگین درخشان ارسباران
● مشورت در سيره پيامبر(ص)
● 70میلیارد ریال اعتبار برای گازرسانی به روستاهای ورزقان اختصاص یافت
● آمادگی دولت برای ارائه لایحه جامع چگونگی ادامه قانون هدفمندی یارانهها/انجام سفرهای استانی به شکل مطلوب
● السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)
● تغییرات گسترده مدیریتی در اداره اوقاف آذربایجان شرقی
● آب شدن یخ روابط ایران و عربستان
افراد آنلاین : 20 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,122,208 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.219.90.165 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.