به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
بهرامی شهرت خود را بیشتر مدیون کاردانی و جسارت خود است ، او علاوه بر کاردانی و مدبر بودن از جسارت و استقلال خاصی برخوردار است که این باعث میشد آلت دست کسی قرار نگیرد و یکی دیگر از ورق های برنده ایشان اعتدال بود ، بهرامی به آسانی تعادل سیاسی را میان طیف ها برقرار می کرد و با همه طیف ها ارتباط نزدیکی داشت و سعی میکرد مسئول تمام طیف و جریان ها باشد تا نماینده یک گروه خاص ، بهرامی به سرعت خود را با مردم منطقه وفق میداد و طوری عمل میکرد که همه مجذوب ایشان می شدند ، یکی از شاخص های مهم ایشان در دوران مسئولیت خود جوان گرایی بود که به جرات می توان گفت ارتباط خوب و نزدیکی با نسل جوان داشت ، چون بنا به تخصص خود نیازها و مشکلات جوانان را درک میکرد و همیشه سعی در رفع این مشکلات داشت ، برای همین در نسل جوان دارای پایگاه خاصی است، بعد از گذشت چند سال از دوره مسئولیتش در ورزقان حال تصمیم گرفته بعنوان نماینده می تواند کارهای نیمه تمام خود در ورزقان را که یکی از آنها تبدیل ورزقان به منطقه آزاد بود جامه عمل بپوشاند .از این رو با تصمیمی راسخ پا به میدان گذاشته ، بهرامی بیشتر خود را ورزقانی میداند و این برمیگردد به محبت و عملکرد ایشان نسبت به ورزقان و ورزقانی ، برای همین اطلاعاتی کامل از کارنامه و زندگی ایشان را جمع آوری کردیم که در زیر به مطالعه آن می پردازیم.
نام : نادر
نام خانوادگی : بهرامی
نام پدر : حسین
متولد سال : 1342
محل تولد: مهاباد
شماره شناسنامه : 511
شغل : بازنشسته پیش ازموعد استانداری آذربایجان شرقی
مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد مدیریت دولتی
درسال 1342 دریک خانواده مذهبی ، نظامی وبنا به اقتضای شغلی پدر(نظامی) درشهرستان مهابادمتولد ودرسن شش ماهگی وانتقال پدربه پادگان امام رضا(ع) مراغه به این شهرستان منتقل وازبدو تحصیلات ابتدائی تا پایان مقطع متوسطه را درشهرستان مراغه به اتمام رسانده وپس ازاتمام تحصیلات متوسطه درسال 1362 موفق به قبولی دررشته کارشناسی روانشناسی ازدانشگاه فردوسی مشهد با رتبه عالی شده که بنابه برخی ازمشکلات مالی وکهولت سنی والدین وبازنشستگی پدر و همچنین مسئولیت خانواده موفق به ادامه تحصیل درآن برهه زمانی نگردید.
بقیه متن زندگی نامه را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
سابقه تاریخی
شهرستان هوراند که یکی از بخشهای تابعه شهرستان اهر بود در مرداد ماه سال 1392 بر اساس ابلاغیه معاون اول رییس جمهور تشکیل شد.
موقعیت جغرافیایی
شهرستان هوراند در 170 کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال و غرب با شهرستان کلیبر، از سمت شرق با استان اردبیل و از سمت جنوب با شهرستان اهر هممرز است.
تقسیمات کشوری
طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان هوراند دارای دو بخش به نامهای مرکزی و چهاردانگه و یک نقطه شهری به نام هوراند میباشد.
سابقه تاریخی
خداآفرین تا سال 1389 یکی از بخشهای شهرستان کلیبر بود که در اواخر این سال با مصوبه هیأت دولت از این شهرستان جدا و به فرمانداری ارتقا یافت. خداآفرین بدون شک از مناطق قدیمی محسوب می شود با مراجعه به آثار کشف شده و منابع تاریخی می توان به قدمت دیرینه این منطقه اشاره کرد وجود پلهای خداآفرین بر اساس استنادهای تاریخی ما را به دوران قبل از میلاد مسیح میبرد، عدهای هم عقیده براین دارند که خداآفرین جزوی از خواستگاه قوم رس (اقوامی که در قرآن اشاره شده است) و مجموعاً بیش از صد شهر در حوالی رود ارس وجود داشته است واین منطقه تحت سلطنت قوم اورارتو بوده که بر مناطق ارمنستان کنونی، قسمتی از آناتولی، آذربایجان وقفقاز حکم فرمایی داشته اند.
موقعیت جغرافیایی
شهرستان خداآفرین با وسعت 1525 كیلومتر مربع (3.3 درصد مساحت استان) از سمت شمال با کشور جمهوری آذربایجان، از سمت شرق با استان اردبیل، از سمت غرب با شهرستان جلفا و از سمت جنوب با شهرستانهای کلیبر و ورزقان هممرز است.
تقسیمات کشوری
طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان خداآفرین دارای سه بخش به نامهای مرکزی (شامل دهستانهای کیوان و بسطاملو)، گرمادوز (شامل دهستانهای گرمادوز غربی و گرمادوز شرقی) و منجوان (شامل دهستانهای منجوان غربی، منجوان شرقی و دیزمار شرقی)، یک نقطه شهری به نام خمارلو و 204 آبادی میباشد.
در ادامه مطلب جمعیت،اقلیم و آب و هوا،وضعیت اقتصادی،نقاط تاریخی و دیدنی شهرستان خداآفرین را مشاهده نمایید ...
در تقویم رسمی کشور ما (ایران) روز نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها یاد شده است. شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت نیز بر آن صحه گذاشته است.
انقلاب اسلامی ایران نیز که بر مبنای آموزه های اسلامی در چارچوب هدف سلبی خود با استبداد و خودرایی فرمانروایان به مبارزه برخاست و تحقق مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشتشان را به عنوان یک هدف ایجابی برگزید. اصل ارزشمند شورا را مورد توجه جدی قرار داد و قانون اساسی هنگامی که در بیان اصول کلی حاکم بر نظام جمهوری اسلامی در اصل ششم شیوه اداره امور کشور را بر آراء عمومی مبتنی کرد و روش آن را انتخابات قرارداد، به موازات اشاره به انتخاب رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از انتخاب اعضای شوراهای اسلامی نیز به عنوان ابزاری برای تحقق حاکمیت مردم و تجلی اراده عمومی یاد کرده است.
به علاوه این قانون در اصل هفتم نیز شوراها را از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور ذکر کرده است.طبیعی است وقتی قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصول کلی خود شورا را به عنوان ابزار تجلی اراده مردم و نهاد سیاسی تصمیم گیرنده مورد پذیرش قرار داده در اصول بعدی بیشتر به آن توجه کند بر همین اساس فصل هفتم این قانون به شوراها اختصاص یافته است. در این فصل طی اصول یکصدم تا یکصد و ششم وظایف، چگونگی انتخاب و سایر مسائل مربوط به شوراها مشخص شده است.
بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● زندگینامه ، بیوگرافی و معرفی مهندس رضـا علیزاده کاسین
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● تحول چشمگیر عینالی نتیجه اعتماد به نیروهای توانمند شهرداری
● حماسه حضور حداکثری مردم ورزقان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
● آخرين وضعیت بررسي صلاحيت داوطلبان در شورای نگهبان
● تخصيص اعتبارات ويژه براي توسعه آموزشهاي شهروندي در سال 92
● مجلس دهم مجلسی متفاوت خواهد بود
● بیوگرافی و معرفی ارسلان فتحی پور
● هدررفت منابع نتیجه مدیریت های نادرست
● جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شهرستان ورزقان
● بی توجهی بانکها به پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی
● اعلام سه روز عزای عمومی درپی فاجعه مرگبار«منا»
افراد آنلاین : 4 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 3,287,164 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.94.129.211 : آي پي شما : مرورگر : سيستم عامل |