به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
سابقه تاریخی
شهرستان هوراند که یکی از بخشهای تابعه شهرستان اهر بود در مرداد ماه سال 1392 بر اساس ابلاغیه معاون اول رییس جمهور تشکیل شد.
موقعیت جغرافیایی
شهرستان هوراند در 170 کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال و غرب با شهرستان کلیبر، از سمت شرق با استان اردبیل و از سمت جنوب با شهرستان اهر هممرز است.
تقسیمات کشوری
طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان هوراند دارای دو بخش به نامهای مرکزی و چهاردانگه و یک نقطه شهری به نام هوراند میباشد.
سابقه تاریخی
خداآفرین تا سال 1389 یکی از بخشهای شهرستان کلیبر بود که در اواخر این سال با مصوبه هیأت دولت از این شهرستان جدا و به فرمانداری ارتقا یافت. خداآفرین بدون شک از مناطق قدیمی محسوب می شود با مراجعه به آثار کشف شده و منابع تاریخی می توان به قدمت دیرینه این منطقه اشاره کرد وجود پلهای خداآفرین بر اساس استنادهای تاریخی ما را به دوران قبل از میلاد مسیح میبرد، عدهای هم عقیده براین دارند که خداآفرین جزوی از خواستگاه قوم رس (اقوامی که در قرآن اشاره شده است) و مجموعاً بیش از صد شهر در حوالی رود ارس وجود داشته است واین منطقه تحت سلطنت قوم اورارتو بوده که بر مناطق ارمنستان کنونی، قسمتی از آناتولی، آذربایجان وقفقاز حکم فرمایی داشته اند.
موقعیت جغرافیایی
شهرستان خداآفرین با وسعت 1525 كیلومتر مربع (3.3 درصد مساحت استان) از سمت شمال با کشور جمهوری آذربایجان، از سمت شرق با استان اردبیل، از سمت غرب با شهرستان جلفا و از سمت جنوب با شهرستانهای کلیبر و ورزقان هممرز است.
تقسیمات کشوری
طبق آخرین تقسیمات کشوری شهرستان خداآفرین دارای سه بخش به نامهای مرکزی (شامل دهستانهای کیوان و بسطاملو)، گرمادوز (شامل دهستانهای گرمادوز غربی و گرمادوز شرقی) و منجوان (شامل دهستانهای منجوان غربی، منجوان شرقی و دیزمار شرقی)، یک نقطه شهری به نام خمارلو و 204 آبادی میباشد.
در ادامه مطلب جمعیت،اقلیم و آب و هوا،وضعیت اقتصادی،نقاط تاریخی و دیدنی شهرستان خداآفرین را مشاهده نمایید ...
در تقویم رسمی کشور ما (ایران) روز نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها یاد شده است. شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت نیز بر آن صحه گذاشته است.
انقلاب اسلامی ایران نیز که بر مبنای آموزه های اسلامی در چارچوب هدف سلبی خود با استبداد و خودرایی فرمانروایان به مبارزه برخاست و تحقق مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشتشان را به عنوان یک هدف ایجابی برگزید. اصل ارزشمند شورا را مورد توجه جدی قرار داد و قانون اساسی هنگامی که در بیان اصول کلی حاکم بر نظام جمهوری اسلامی در اصل ششم شیوه اداره امور کشور را بر آراء عمومی مبتنی کرد و روش آن را انتخابات قرارداد، به موازات اشاره به انتخاب رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از انتخاب اعضای شوراهای اسلامی نیز به عنوان ابزاری برای تحقق حاکمیت مردم و تجلی اراده عمومی یاد کرده است.
به علاوه این قانون در اصل هفتم نیز شوراها را از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور ذکر کرده است.طبیعی است وقتی قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصول کلی خود شورا را به عنوان ابزار تجلی اراده مردم و نهاد سیاسی تصمیم گیرنده مورد پذیرش قرار داده در اصول بعدی بیشتر به آن توجه کند بر همین اساس فصل هفتم این قانون به شوراها اختصاص یافته است. در این فصل طی اصول یکصدم تا یکصد و ششم وظایف، چگونگی انتخاب و سایر مسائل مربوط به شوراها مشخص شده است.
بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● برآورد و جزئيات نحوه سفر به تبريـز
● بازدید مهندس فاتح بخشدار مرکزی ورزقان از روستای کاسین
● گزارش جلسه ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر شهرستان ورزقان
● انتخابات باید وحدت آفرین باشد
● تصاویر ماهواره ای روستای بنه دیق
● خطبههای نماز جمعه ورزقان (94/5/23)
● بیش از دو میلیون خانه روستایی در دولتهای نهم و دهم مقاومسازی شده است
● حضور معاون رییس جمهور در شهرستان ورزقان
● راهنمای سفر به تبریز و آذربایجان
● ورزقان
افراد آنلاین : 17 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,123,547 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.222.22.193 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |