اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

50001333334389

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


حاشیه نشینان شهری یا فراموش شدگان اجتماعی؟!

مهندس فرخ عبدالله زاده - انتخابات شورای شهر تبریز

یادداشت مهمان تـبریزبیدار؛ فرخ عبدالله زاده

یکی از چالش‌های مدیریت شهری کشور در دهه‌های اخیر به ویژه در شهرهای بزرگ، نحوه مواجهه با پدیده حاشیه‌نشینی است که در ادبیات علمی جهان، با عنوان سکونتگاه‌های غیررسمی از آن نام برده می‌شود.
 

این پدیده در شرایطی اتفاق افتاده است که دافعه‌های موجود در روستاها و شهرهای کوچک منطقه و جاذبه‌های شهری توأمان ایفای نقش کرده‌اند. شهر تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی کشور همواره پذیرایی موج جدید مهاجران حاشیه نشین بوده و از اولین مقاصد این مهاجرت‌ها بوده است.
 

وجود سکونتگاه‌های غیررسمی، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی است که مدیریت شهری امروز تبریز با آن دست و پنجه نرم می‌کند. شورای شهر تبریز بنا بر وظایف قانونی خویش که نهادی مدنی و برخواسته از درون مردم است، پرداختن به این مهم را باید در اولویت سیاست‌گذاری‌های خود قرار دهد.
 

در شرایط کنونی، بافت‌های ناکارآمد شهری تبریز مشتمل بر دو بافت فرسوده و حاشیه‌نشین است که مجموعاً مساحتی بالغ بر ۲۰ درصد از کل محدوده قانونی شهری را در برمی‌گیرد. اما سهم جمعیتی این بافت از کل جمعیت شهر که با استفاده از آمار بلوک‌ها و حوزه‌های آماری محاسبه شده است، بالغ بر ۵۰ درصد است که این آمار به شدت نگران کننده می‌باشد.

لینک مطلب در تبریز بیدار

متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...


رد صلاحیت 96 نفر از کاندیداهای شورای شهر تـبریز

صلاحیت کاندیداهای شورای شهر تـبریز

انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حالی29 اردیبهشت همزمان با انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود که روند بررسی صلاحیت ثبت‌نام کنندگان همچنان ادامه دارد.

در حالی که بسیاری از چهره‌های شاخص سیاسی، اجتماعی و هنری و ورزشی برای انتخابات شورای شهر ثبت نام کرده‌اند، در آذربایجان‌شرقی نزدیک به 14 هزار نفر برای برای شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاها نام‌نویسی کرده‌اند که از این بین 13 هزار و 312 نفر تایید صلاحیت شده‌اند و صلاحیت 13 هزار و 263 نفر در هیئت نظارت دست بررسی می‌باشد.

در شهر تبریز یک هزار و 171 نفر برای شرکت در شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت نام کرده‌اند و مابقی این آمار مربوط به شهرستان‌های دیگر استان آذربایجان شرقی می‌باشد؛ از بین افرادی که برای این دوره از انتخابات ثبت نام کرده‌اند 21 نفر انصراف داده، 96 نفر رد صلاحیت شده‌ و یک نفر نیز استعفاء داده است.

به گفته‌ی رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی از مجموع داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان، تاکنون 152 نفر انصراف، 537 نفر در هیات اجرایی رد صلاحیت شده و 49 نفر استعفا داده‌اند.

بحث و تبادل نظر در گروه تلگرامی:

لینک گروه


جابجایی سه هزار خانوار سکونتگاه های غیررسمی در تـبریز

حاشیه تبریز

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: همزمان با بهسازی و نوسازی در استان، طرح ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی با جابجایی ۳ هزار خانوار در حال اجرا است.

 

بابک نجفیان در گفت و گو با خبرنگاران، هدف از اجرای این طرح را حفاظت از این خانوارها در برابر وقوع حوادث طبیعی احتمالی اعلام کرد و افزود: این خانوارها به دلیل سکونت در اراضی و پهنه لرزه خیز تبریز جابجا می شوند.

وی اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران با امضای یک تفاهم نامه متعهد به تامین و تحویل ۴۸ هکتار از اراضی دولتی برای ساماندهی و حفظ امنیت شهروندان و جابجایی این تعداد خانوار ساکن در منطقه خطر پذیر ضلع جنوبی اتوبان پاسدارن شده است.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در این راستا تفاهم‌نامه مشترکی بین استانداری، شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، شهرداری تبریز و انجمن صنفی انبوه سازان مسکن 'ایران' با موضوع ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی تبریز امضا شده است.

نجفیان، با اشاره به اینکه مصوب شده ۴۱ هکتار زمین به مرور زمان به صورت تدریجی و علی الحساب به شهرداری تبریز برای اجرای طرح جابجایی واگذار شود، ادامه داد: تا کنون حدود ۴ هکتار از اراضی فوق تحویل شهرداری شده که در بخشی از این اراضی تاکنون ۱۷۱ واحد مسکونی توسط شهرداری و انبوه سازان احداث و به بهره برداری رسیده است.

وی گفت: در این راستا شهرداری تبریز به صورت همزمان با جابجایی خانوارها در صدد تملک واحدهای ساکنان محدوده است.

نجفیان پیشنهاد کرد پس از انجام جابجایی ها، اراضی این محدوده به استفاده طرح های تفصیلی تبریز رسیده و به رایگان در اختیار شهرداری قرار گیرد.


وظیفه فوری مسئولان کمک به آسیب دیدگان سیل‌زده است

رهبر معظم انقلاب

رهبر معظم انقلاب درپی جاری شدن سیل در استانهای آذربایجان شرقی و غربی طی پیامی بر وظیفه فوری مسئولان ذیربط برای کمک به آسیب‌دیدگان این سیل و کاستن از رنج و اندوه آنان تاکید کردند.

 

متن پیام رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

بسمه­‌تعالی

حادثه سیل در استانهای آذربایجان شرقی و غربی و کردستان و اردبیل که به جان باختن تعدادی از هم‌میهنان عزیز و خسارتهای سنگین مالی انجامید، حادثه‌ئی دردناک و مصیبت‌بار است. اینجانب با تأثر و اندوه، به داغداران و مصیبت‌زدگان عرض تسلیت و همدردی میکنم و صبر و آرامش قلبی آنان را از خداوند مسألت مینمایم و رحمت و مغفرت برای جان‌باختگان می‌طلبم. وظیفه فوری مسئولان ذیربط، کمک به آسیب دیدگان و کاستن از رنج و اندوه آنان است. لازم است هیچ تأخیر و سستی در ادای این وظیفه نشود. و امیدوارم خداوند لطف و تفضل و کمک خود را شامل حال مصیبت‌دیدگان و کمک‌کاران فرماید.

سیّد علی خامنه‌ای

26 فروردین


پایگاه خبری فردای آذربایجان تقدیم میکند...

معرفی کاندیداهای اصلح شورای شهر تـبریز

پایگاه خبری تحلیلی فردای آذربایجان بمناسبت فرا رسیدن ایام انتخابات قصد دارد در این روز ها نسبت به معرفی اندکی از کاندیدهایی که از نظر کارشناس پایگاه اصلح هستند بپردازد.

فرخ عبدالله زاده - کاندید شورای شهر تبریز

این قسمت: مهندس فرخ عـبداله زاده

فردای آذربایجان: مهندس فرخ عبدالله زاده در۳فروردین۹۶در ستاد انتخابات فرمانداری تبریز حاضر و کاندیداتوری خویش را جهت شرکت در پنجمین دوره انتخابات شورای کلانشهر تبریز اعلام کرد.

عبدالله زاده که از قبل تصمیم خود را جهت شرکت در انتخابات اعلام کرده بود فعالیت های تبلیغاتی غیر رسمی خود ار از اواسط آبان ماه ۹۵ در فضای مجازی شروع کرده است،بر اساس احتمالات علت شروع زود هنگام تبلیغات تصمیم قطعی و نهایی او مشخصاً موفق شدن در انتخابات است.

وی سابقه ی شرکت در دومین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر تبریز و چهارمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را در سابقه کارنامه خود دارد،که نتوانست در این انتخابات ها موفق شود،مسلما در انتخابات سالجاری با هدف و آرمانی ممتاز و گامی محکم و بلند در این دوره شرکت خواهد کرد.

عبدالله زاده متولد۱۳۴۲روستای سیه کلان از توابع ورزقان بوده لذا امیدوار است که منطقه قره داغ از او حمایت کند؛چرا که وی علاوه بر شناخته شدن در آن منطقه و هم چنین زندگی در شهرک ارم تبریز اکثر آراء خود را از [مناطق ارم،خلیل آباد،۴۰متری،باغمیشه،قسمتی از بازار،قسمتی از مناطق مسکونی میدان آذربایجان و سایر...مناطق شهر]می بیند.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...


فرایند تائید صلاحیت نامزدهای شورای شهر تـبریز

رحیم شهرتی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح فرایند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر تبریز، عنوان کرد: برخلاف تصور عموم، فرمانداری تاثیر مستقیمی در صلاحیت‌ها ندارد و این هیئت معتدمین و هیئت نظارت است که در نهایت، صلاحیت اشخاص را احراز می‌نماید.

وی ادامه داد: سوابق کسانی که نام‌نویسی کرده‌اند از مراجع چهارگانه استعلام می‌شود و چنانچه افراد در گذشته‌شان مسئله‌ای نداشته باشند، هیئت اجرایی صلاحیت آنان را احراز می‌کند.

رئیس ستاد انتخابات تبریز با بیان اینکه فرماندار به عنوان رئیس هیئت اجرایی تنها عضوی از هیئت می‌باشد و تصمیم‌گیر تام نیست، توضیح داد: فرماندار ۳۰ نفر از اقشار مختلف مردم را به عنوان معتمد به هیئت نظارت معرفی می‌کند و در صورت تائید آن‌ها، ۳۰ نفر معرفی شده مستقلاً جلسه‌ای تشکیل می‌دهند و ۸ نفر را به عنوان هیئت معتمد انتخاب می‌نمایند.

وی تصریح کرد: در صورت تائید صلاحیت افراد توسط هیئت اجرایی، باز هم اعضاء هیئت نظارت می‌توانند آن‌ها در صورت کشف ادله‌ای جدید، رد صلاحیت نمایند.

فرماندار تبریز به ماجرای دستگیری اعضاء شورا و تعدادی از کارکنان شهرداری اشاره کرد و متذکر شد: فرماندار مسئول حراست و نظارت بر اشخاص نیست و تنها مصوبات شورا را با مفاد قانونی مقایسه می‌کند، ما که نمی‌توانیم تک تک اعضاء را تعقیب کنیم و ببینیم با چه کسانی ارتباط دارند، کدام پول را می‌دهند و چه پولی می‌گیرند.

وی تاکید کرد: حتی یک مصوبه‌ی غیرقانونی هم پیدا نمی‌کنید که آن را فرمانداری تائید و درپی آن عده‌ای متضرر شده باشند، در بسیاری از مواقع شورا علی‌رغم مخالفت فرمانداری بر اجرای مصوبه‌ی خود تاکید کرده و با ارسال پرونده به هیئت حل اختلاف، آن هیئت نیز نظر فرمانداری را تائید کرده است.


بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در حوزه تـبریز آغاز شد

بررسی صلاحیت داوطلبان

 اولین جلسه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی ، با حضور اعضای هیئت اجرایی در محل فرمانداری تبریز برگزار شد.
 

 به استناد ماده ۴۷ قانون انتخابات از امروز ۱۷ فروردین به مدت ۷ روز پرونده های ثبت نام کنندگان در این هیئت بررسی و در روز ۲۴ فروردین نتیجه رسیدگی به هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان تبریز ارسال می گردد.

 

نتیجه تائید و یا رد صلاحیت داوطلبین در تاریخ ۲ اردیبهشت ماه سال جاری توسط فرمانداری به داوطلبین اعلام خواهد شد.

 


شورا محل مبارزات سیاسی؟ یا خدمت به خلق الله؟!

انتخابات شورای شهر

تک تکِ مردم این شهر باید بدانند که آینده‌ی منطقه‌شان و ریل‌گذاری برای رقم زدن آینده‌ای بهتر، به شناخت‌شان از وظایف اعضاء شورا و انتخاب انسان‌هایی متخصص و اصلح بستگی دارد.

وظایف شورای اسلامی شهر مطابق ماده 76 مجموعه قوانین و مقررات شهر و شورا و شهرداری با آخرین اصلاحات شامل 34 بند کلی می‌باشد که در صورت اجرای صحیح آن‌ها، شهرهایی عاری از مشکلات و مطابق با استاندارد خواهیم داشت. از جمله بندهایی که تاثیر بالایی در توسعه و کاهش مشکلات شهری دارد به شرح زیر است.

- بررسی وشناخت کمبودها، نیازها ونارسایی‌های اجتماعی، بهداشتی ،فرهنگی، آموزشی، اقتصادی ورفاهی حوزه انتخابیه وطرح نظارت برحسن اجرای مصوبات شورا و امورات شهرداری و سایر سازمان‌های خدماتی.
- نظارت برحسن اداره وحفظ سرمایه‌های نقدی جنسی اموال منقول وغیرمنقول و نظارت بر درآمدها و هزینه‌ها 
- تایید صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری و اطلاع به عموم و وزارت کشور هر شش ماه یکبار
- نظارت بر بهداشت حوزه شهری
- تصویب مقررات جهت اراضی غیرمحصورشهری ازنظر بهداشت و آسایش شهری عمومی عمران و زیبایی شهر
- نظارت بر اجرای طرح‌های مربوط به ایجاد و توسعه معابر وخیابان‌ها میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی 
- نظارت بر حسن اداره امور مالی شهرداری و کلیه سازمان‌ها
- شورا موظف است درپایان هرسال صورت مالی بودجه و هزینه خود را به عموم اطلاع و نشر دهد 

اگر نگاهی مشتری مدار به شهرهای خود داشته باشیم در نگاه اول دریافت می‌کنیم که ما در شهرهایمان با مشکلات اساسی روبرو هستیم، مشکلاتی که نیازمند مدیریتی تخصصی و از همه مهمتر دلسوزانه و جهادی است.

مثلا شهرهای ما امروزه مشکل فقدان درآمد پایدار دارند و هزینه‌شان بیش از درآمدشان است و در کل دخل و خرج‌شان با هم نمی‌خواند. مناطق‌ مختلف مشکل حمل و نقل عمومی دارند و یا در  مدیریت زباله‌های شهری دچار مشکلات اساسی هستند. شهرهای ما مشکل آلودگی هوا دارند، مشکلی که سال گذشته فقط در تبریز اواخر سال بیش از یک ماه مردم را دچار اختلالات تنفسی و سایر مسایل کرد. 

متن کامل در ادامه مطلب...


زنگِ خطر مشهد برای تـبریز/ مسئولین برای این500 هزار نفر کاری کنند!

حاشیه نشینی تبریز

واژه حاشیه نشینی نزدیک به انتخابات واژه‌ای بسیار آشناست که بارها و بارها به گوش می‌رسد، کاندیداهایی که سودای تکیه بر صندلی شورا را دارند به خوبی می‌دانند که با طرح این موضوعات اقبال عمومی به طرف آن‌ها سرازیر خواهد شد، حال در آستانه انتخابات خالی از لطف نیست به که به طرح برخی مشکلات این مناطق پرداخت.

پدیده حاشیه نشینی برای شهر تبریز، شهری که به صورت چندباره به عنوان بهترین شهر ایران از نظر سازمان ملل برای زندگی معرفی شده، معضلی جدی است و متاسفانه گزارش‌های چند ساله اخیر درباره این موضوع نه تنها مشکل این مناطق را حل نکرده بلکه در بیشتر مواقع دل مردم این مناطق را نیز به درد آورده است زیرا از این مناطق یک چهره خشن و با فرهنگ پایین ارائه داده شده و این در حالیست که ساکنین این مناطق تنها به علت عدم توزیع ثروت به صورت عادلانه، ساکن این مناطق شده‌اند.

براساس آمارهای ارائه شده حدود 500 هزار نفر ساکن مناطق حاشیه نشینی همچون خلیل آباد، ایده‌لو، حیدرآباد، بهمن آباد، منبع، سیلاب، یوسف آباد، مارالان و... هستند که تقریبا یک سوم جمعیت تبریز را در برمی‌گیرد و عدم توجه و برنامه ریزی درست برای حل این معضل، بی عدالتی بزرگی است که در حق ساکنان این مناطق صورت می‌گیرد، کارهای جسته وگریخته وپروژه‌های محدودی که اجرا شده است نشان از عدم وجود برنامه مدوّن وعزم جدی برای حل مشکلات این پدیده دارد.

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
صفحات سایت
تعداد صفحات : 152
آرشيو
پیوندها

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 7
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 4,830,605

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.206.48.243 : آي پي شما
: مرورگر
: سيستم عامل