اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

50001333334389

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


انتخابات مجلس دهم و کانديداهای احتمالی در ورزقان

انتخابات ورزقان

 با نزدیک‌ شدن به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نام و آوازه‌ها و تحرکات برخی افراد نشان از نامزدی آنان برای انتخابات این دوره مجلس حکایت می‌کند

تبلیغات زودهنگام کاندیداهای انتخاباتی مجلس دهم با برگزاری جلسات خانگی و یارگیری نفربه‌نفر شروع‌شده و در شرایطی شهرستان رفته رفته فضای سیاسی انتخابات به خود می گیرد که تبلیغات سالم نامزدهای انتخاباتی می‌تواند فضای سیاسی را جهت حضور حداکثری آماده کند.

انتخابات دهمین دوره مجلس به طور همزمان با انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۷ اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد. این در حالی است که ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس دهم ۲۸ آذرماه تا ۴ دی‌ماه انجام می‌شود، تبلیغات رسمی نیز به مدت یک هفته خواهد بود که این زمان ۲۴ ساعت قبل از زمان رأی‌گیری به پایان خواهد رسید.
پایگاه خبری آوای ورزقان، به‌منظور معرفی کاندیداهای احتمالی شهرستان ورزقان اقدام به انتشار اسامی نامزدهای احتمالی شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه ورزقان و خاروانا کرده، که این به معنای قطعی بودن حضور این افراد نبوده و تنها بر اساس گمانه‌زنی‌های محافل سیاسی و برخی شنیده‌های موجود منتشرشده است.

فهرست کاندیداهای احتمالی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه ورزقان و خاروانا را در ادامه مطلب مشاهده نمایید ...

 


معرفي نمايندگان منطقه قره داغ (ارسباران) در ادوار گذشته

 

دوره اول مجلس شورای اسلامی

بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان پنجمین انتخابات ایران اسلامی در دوازدم اسفند 1358برگزار گردید که دراین دوره از منطقه ارسباران سه نماینده به ترتیب از حوزه اهرحجت الاسلام میرزا یداله دهقان ،از حوزه کلیبر و هوراند حجت الاسلام مطلب وحید و از حوزه ورزقان و خاروانا شهاب الدین بی مقدار به مجلس شورای اسلامی راه یافتند .

دوره دوم مجلس شورای اسلامی

در دوره دوم از حوزه انتخابیه اهر قاسم معماری ، از حوزه انتخابیه کلیبر و هوراند ابراهیم عباسپور و از حوزه انتخابیه ورزقان و خاروانا شهاب الدین بیمقداربه مجلس شورای اسلامی راه یافتند .

دوره سوم مجلس شورای اسلامی

در دوره سوم شهرستان هریس از حوزه انتخابیه تبریز انتزاع و به حوزه انتخابیه اهر ملحق گردید ومردم اهر و هریس برای انتخاب یک نماینده در فروردین ماه 1367 همزمان با سومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به پای صندوق های رای رفتند و در تاریخ ۷ خرداد ۱۳۶۷ اولین جلسه مجلس برگزار شد. در این دوره ازحوزه انتخابیه اهر و هریس قاسم معماری ،ازحوزه کلیبر و هوراند مسعود صادقی آزاد و از حوزه ورزقان و خاروانا فریدون قاسمی انتخاب شدند.

دوره چهارم مجلس شورای اسلامی

در دوره چهارم ولی اله احمدی زاد سرای از حوزه انتخابیه اهر و هریس از کارکنان جهاد سازندگی ،گل محمد الیاسی کارمند بانک کشاورزی ،نماینده مردم ورزقان و خاروانا و خانعلی پورقربان از حوزه کلیبر و هوراند به مجلس راه یافتند .

دوره پنجم مجلس شورای اسلامی

در دوره پنجم مهندس ولی اله احمدی زاد سرای از حوزه انتخابیه اهر وهریس,علی علی اکبرزاده از حوزه انتخابیه ورزقان خاروانا و قلی اله قلیزاده از حوزه انتخابیه کلیبر و هوراند با کسب اکثریت آرا به پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

دوره ششم مجلس شورای اسلامی

دراین دوره قاسم معماری بعد از هشت سال دوباره با کسب بیشترین آرا نسبت به رقیبان خود از حوزه انتخابیه اهر وهریس،علی اکبرزاده از حوزه انتخابیه ورزقان وخاروانا،قلی اله قلی زاده برای دومین دوره متوالی راهی بهارستان شد

دوره هفتم مجلس شورای اسلامی

در انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه اهر و هریس ولی اله دینی از کارکنان شرکت گاز، از حوزه کلیبر و هوراند ارسلان فتحی پور از کارکنان وزارت دفاع و از حوزه ورزقان و خاروانا گل محمد الیاسی نماینده دوره چهارم موفق شدند اعتماد مردم منطقه را کسب کنند.

دوره هشتم مجلس شورای اسلامی

در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی ازحوزه کلیبر و هوراند ارسلان فتحی پور ربرای دومین دوره متوالی از این حوزه انتخاب و از حوزه انتخابیه اهر و هریس غلامحسین مسعودی ریحان و ورزقان وخاروانا نیز مهندس رضا علیزاده کاسین به مجلس راه یافتند.

دوره نهم مجلس شورای اسلامی

در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهر وهریس عباس فلاحی باباجان ،از حوزه انتخابیه ورزقان وخاروانا الهوردی دهقان واز حوزه انتخابیه کلیبر ،هوراند،خدافرین وآبش احمد ارسلان فتحی پور برای سومین دوره متوالی به مجلس شورای اسلامی راه یافته اند و خدمت نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال 94 به اتمام می رسد.

 


فرخ عبداله زاده سیه کلان


برای اطلاعات بیشتر و درج نظرات ادامه مطلب را مشاهده نمایید ...


زندگینامه ، بیوگرافی و معرفی مهندس رضـا علیـزاده

مهندس رضا علیزاده - نماینده مردم شریف ورزقان خاروانا

اینجانب رضا عـلیزاده به سال 1347 در یک خانواده کشاورز در روستای کاسین از توابع ورزقان به دنیا آمده و تحصیلات دوره ابتدائی و راهنمائی را در همان روستا به پایان رساندم ولی بدلیل نبود امکانات ادامه تحصیل در روستا برای ادامه تحصیل به تبریز عزیمت نموده و دوران دبیرستان و دانشگاه را در تبریز سپری نمودم. یک سال بعداز فارغ التحصیلی در سال 1371 پس از شش ماه دوره آموزش ،طی امریه وزارت کشاورزی ادامه خدمت سربازی به مدت 18 ماه به عنوان کارشناس در اداره خدمت کشاورزی ورزقان انجام وظیفه نمودم. پس از آن در سال 73 بعنوان نماینده از سوی شرکت ملی فولاد ایران در قالب مدیریت شرکت های احبار 94 و تعدادی دیگر از شرکت ها اقماری شروع به فعالیت کردم که به دلیل افزایش چشمگیر در راندمان عملیاتی مجموعه در دروان مدیریتی اینجانب، بارها مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتم و همچنین موضوع نقطه ی عطفی شد در زندگی بنده که در ادامه توانستم در تبادلات تجاری و روابط اقتصادی کشورمان با تعدادی از کشورهای بیگانه در قالب مدیریت شرکت های خارجی و داخلی و همکاری های تنگاتنگ فی مابین با سفارتخانه ها و رایزنان بازرگانی کشورمان در خارج از کشور نقش مهمی ایفا نمایم، بطوریکه طی سال های مختلف به عنوان صادر کننده نمونه کالا غیر نفتی و خدمات فنی – مهندسی موفق به دریافت لوح تقدیر شده ام.

رضا علیزاده کاسین

بنده در بخشی از فعالیت های خود توانستم ام در زمینه افزایش مبادلات بازرگانی ایران و روسیه بصورت تهاتری طرحی ابتکاری ارائه داده که مورد تایید و استقبال مسئولین بازرگانی ایران و روسیه واقع گردیده است.

در اوج فعالیت های علمی و عملی خود، در سال 82 از کلیه مسئولیت ها و برنامه های خود کنارگیری نموده با توجه به احساس توانمندهای لازم در خود به جهت حس تکلیف شرعی و وظیفه ملی و ادای دین به نظام و خدمت به کشور و منطقه در عرصه ای دیگر ، در هفتمن دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی ورزقان- خاروانا کاندیدا شدم و خوشبختانه به لطف خداوند و عنایت اهالی محترم با چند صد نفر اختلاف رای به عنوان نفر دوم در منطقه دست یافتم. طی سال های 83 تا 86 فرصتی ایجاد شد تا در زمینه ورود تکنولوژی مربوط به صنعت کشتی و لایروبی و توسعه اسکله و بنادر با شرکت های اروپائی وارد عمل شویم که خوشبختانه این سیستم هم اکنون در کشورمان کاملاً به دست پرسنل ایرانی در حال انجام می باشد. اخیراً مدیریت و سرپرستی مجموعه مذکور را به همکاران دیگر سپرده و مجدداً به صحنه انتخابات بازگشته ام تا اگر خداوند متعال صلاح بداند در عرصه ای جدید درخدمت هموطنان و همولایتی عزیر باشم، تا رضایت خداوند متعال چه باشد و چه خواهد شد.

مهندس رضا علیزاده کاسین

 

۱۶ طرح / لایحه  امضا شده توسط "مهندس رضا علیزاده کاسین "

 

 

مهندس رضا عـليزاده نماينده مردم ورزقان در مجلس دهم شد

 

 

مژده ای دل که دگر باد صبا بازآمد

 هد هد خوش خبر از طرف رضا باز آمد

( تبریک تایید صلاحیت مهندس رضا علیزاده )

 

مدارک مربوط به ایجاد ردیف و تصویب و مطالعه و احداث بزرگراه تبریز-خواجه-ورزقان-سه راهی آقابابا - خاروانا - نودوز توسط مهندس رضا علیزاده

 

فهرست پروژه ها و طرح هایی که آقای مهندس علیزاده آنها را پیگیری نموده و به جریان انداخته بود و باید توسط نماینده دوره نهم شهرستان پیگیری میشد.


معرفی مهندس شهاب الدین بیمقدار

شهاب بیمقدار

مهندس شهاب الدین بیمقدار در سال 1332 در ورزقان دیده به جهان گشود، وی تحصیلات ابتدایی را در روستای محل تولد خود به پایان رساند و سپس برای ادامه ی تحصیلات خود راهی تبریز شد؛ در سال های اول و دوم دبیرستان از شاگردان ممتاز دبیرستان امیرخیزی تبریز بود و با اثبات استعداد خود برای ادامه ی تحصیلات روانه ی تهران شد تا دوره ی دبیرستان خود را در مدرسه معروف و قدیمی دارالفنون به پایان رساند.

وی اولین شخصیست که از دیار خود در شهر تهران در یکی از رشته های مهندسی در یکی از بهترین دانشگاه های کشور فارق التحصیل شده است؛ همچنین اولین انقلابی شهرستان ارسباران می باشد.

در مجلس اول و در هنگامی که تنها 27 سال سن داشت با رأی قاطع راهی مجلس بزرگان آن دوران شد و از آن زمان همواره و در پست های گوناگون برای اعتلای نام میهن اسلامی کوشیده است.

سوابق مهندس بیمقدار را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...


دکتر علیرضا منادی سفیدان

دکتر منادی در 15 ارديبهشت 1348 در يك خانواده مذهبي در تبریز به دنیا آمد . شش سال بعد در سال 1354 وارد دبستان هدایت که امروزه به دبستان شهید بهادری تغییر نام یافته، شد درحالی که در سال سوم ابتدایی تحصیل می کرد انقلاب اسلامی آغاز شد و او هنوز خاطرات شیرین مبارزان و ایام پرفتوح دوران انقلاب را به یاد دارد و از خاطرات مدرسه و معلمان مقطع تحصیلی خود به بزرگی و نیکی یاد می کند. از جمله از آقای اکبری که می گوید از اهالی شمال بوده و درپایه اول و دوم الفبای علم و ادب را با او آغاز کرده و درکلاس سوم از آقای مکرمی ، چهارم از آقای قبادی و پنجم از آقای قاسمی تلمذ کرده است.

وی ازخاطرات ایام مدرسه هدایت به عنوان شیرین ترین و ماندگار ترین دوران یاد می کند که در تکوین و شکل گیری درشخصیت او تاثیر بسزایی داشته است. منادی مقطع راهنمایی را در مدرسه رازی تبریز درسال 1358 آغاز کرد که با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران همزمان بود ، این ایام به دلیل فضای آکنده از ایثار و مقاومت درجامعه تاثیر بسزایی در روحیه و شکل گیری شخصیت او داشته است. منادی در دوره راهنمایی درکنار برنامه درسی در فعالیت های فرهنگی و جمعی مدرسه با عشق و علاقه مشارکت داشت و بسیاری از برنامه های صبحگاهی مدرسه را اجرا می کرد.

بقیه متن بیوگرافی را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...


انتخابات شورای شهر تبریز - دکتر پزشکیان

تولد و دوران پيش از دانشگاه

مسعود پزشکيان، در 7 مهر ماه 1333 در خانواده ای مذهبی، در شهر مهاباد ديده به جهان گشود. مدرسه را در مهاباد تمام کرد و برای ادامه تحصيل به هنرستان کشاورزی در اروميه رفت و در رشته صنايع غذايی، ديپلم گرفت. در 1352 به عنوان سپاهی ترويج به شهر مرزی زابل از توابع استان سيستان و بلوچستان اعزام و مشغول خدمت سربازی شد. در شهر زابل با برقراری ارتباط با جوانان و نوجوانان شهر، آنها را مجذوب خود ساخت و با کمک همين جوانان، مسجدی ساخت و به کار فرهنگی پرداخت و در ارشاد آنان همت گماشت. به خاطر فعاليت هايی که در محل ماموريت خود انجام می داد و نيز به جرم تمرد از دستورات، توسط رکن 2 ارتش شاهنشاهی توبيخ شد.
وقايع و تجربيات دوران سربازی، تاثير به سزايی در مسير زندگی او داشت. پس از اتمام دوران سربازی، تصميم گرفت که پزشک شود. با تلاش و پشت کاری که داشت، در 1354 ديپلم طبيعی گرفت و سپس در سال 1355 از رشته پزشکی شهر تبريز قبول شد.

 

از ورود به دانشگاه تا پيروزیِ انقلاب

جو حاکم بر بيشتر دانشگاه های کشور، مخصوصا دانشگاه تبريز در اواخر حکومت شاهنشاهی بيشتر در دست چپی ها (کمونيست ها) بود. دانشجويانی که وارد دانشگاه می شدند و راه مبارزه را در پيش می گرفتند، به خاطر جو غالب دانشگاه در آن زمان، از جنبش چپ اقتصادی تاثير می پذيرفتند. جو حاکم، جوی ضد سرمايه داری و بورژوازی بود، در چنين فضايی هرکس می خواست خود را انسانی مبارز معرفی کند و برای خود اعتباری کسب کند، می بايست خود را با تفکرات اين گروه همسو نشان دهد. در اين جو دانشجويان مسلمان حتی نمی توانستند، در ملاء عام نماز بخوانند. تشکلهای دانشجويی در دست گروه های چپ بود و حضور گروه های مذهبی در دانشگاه کمرنگ بود. در اين فضا مسعود پزشکيان وارد دانشگاه تبريز شد. او بدون توجه به جو حاکم، اقدام به تشکيل کلاسهای قرآن و نهج البلاغه نمود؛ تا به اين وسيله بتواند دانشجويان مسلمان را منسجم و متحد کند. رفته رفته به تعداد دانشجويان شرکت کننده در اين کلاسها افزوده شد و کلاسها رونق خاصی پيدا کرد.

 


دکتر محمد حسین فرهنگی

مقدمه
تاکنون جزئیات زندگی ام را برای کسی تعریف نکرده ام. اعتماد به نفسم همیشه بالا بوده، اما خودپسند نیستم و از تعریف چندان خوشم نمی آید. به همین دلیل خیلی اهل عکس گرفتن از خودم، خاطره نویسی و حدیث نفس نبوده ام.
حال نیز، دلیل آن که با این سبک زندگی ام را بر همگان آشکار می کنم این است که ذاتاً ابهام را نمی پسندم. مردم و موکلان علاقه دارند از کم و زیاد زندگی سیاسیون بویژه نمایندگانشان اطلاع داشته باشند. گاهی برخی جوانان پی بردن به راه و چاه حرکت به سمت افقهای بالاتر در زندگی خود را از زندگی نمایندگانشان جستجو می کنند. بارها جوانان همین را پرسیده اند. توصیه هایی کرده ام اما در پایان، همین زندگی نامه را خواسته اند. حال فرصتی شد تا آنچه را که تاکنون انجام نداده بودم، با ترتیبی نسبتاً مشروح اظهار دارم.

آغاز زندگی
به سال 1340 در خانواده ای روحانی در شهر تبریز چشم به جهان گشودم. پدرم، که به خاطر محل تولد، به آقای بستان آبادی معروف بود، اندکی قبل از تولدم، پس از سالهای طولانی تحصیل و تهذیب نفس در حوزه علمیه، به تبریز آمده بود. او و مادرم هردو اهل روستایی نزدیک بستان آباد بودند.  قبل از من پسری با نام محمد متولد شده و از دنیا رفته بود. بعد از من نیز فرزند پسر دیگری متولد شد که عمر او نیز به دنیا نبود. اسم او حسین بود. شناسنامه مرا با تأخیر گرفتند و اسم من شد محمد حسین. مرحوم پدرم می گفت مرتب بیمار می شدی و مشتری ثابت یکی از پزشکان متخصص اطفال و داروخانه های طوس و کیهان در خیابان طالقانی تبریز بودیم. می گفت بارها نا امید شدیم و برخی از آشنایان نیز قطع امید کرده بودند. مرحوم مادرم بانوی مهربان باکفایت و متدینی بود. در عمر کوتاه خود با سختیهای زیادی ساخته بود. زیاد تشویقم می کرد و مرا مرد کوچک خطاب می کرد. می گفت بالام، بالا کیشی دی. به یاد دارم در ایام محرم که رادیو هم نداشتیم، با صدای عزاداریهای شبانه که از خیابان به گوش می رسید، اشک می ریخت و عزاداری می کرد. مادرم که در 9 سالگی ام، در سن جوانی بر اثر سکته مغزی از دنیا رفت، فرزند پسر دیگری نداشت. بنابراین در همان دوران کودکی شدم نفر دوم خانواده. بسیاری از کارها را پدر نمی توانست انجام دهد و آنها را انجام می دادم. در آن دوران که رژیم شاهنشاهی حاکم بود، فضای سنگینی علیه متدینان بویژه روحانیان حاکم بود. از خریدن نان گرفته تا بردن ظرف زباله تا محل تخلیه زباله ها  و انجام کارهای اداری و بیشتر خریدهای خانه در کنار بازیگوشیهای کودکانه در محل و تحصیل در مدرسه ابتدایی مهندس دانشور همه را انجام می دادم. با آن که وضع مالی خوبی نداشتیم، در اثر روحیات پدر و مادر هیچگاه عقده ای نشدم و از مناعت طبع بی بهره نبودم.

بقیه متن بیوگرافی را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...


معرفي محمدرضا ميرتاج‌الديني

محمدرضا میرتاج‌ الدینی

محمدرضا میرتاج‌الدینی (زاده ۱۳۳۹ تبریز) نماینده اصول‌گرای تبریز اسکو و آذرشهر و عضو هیات رئیسه فراکسیون اصول‌گرایان و نایب رییس کمیسیون فرهنگی در نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس هفتم[۱]، مجلس هشتم[۲] بود.

وی مدتی سمت معاونت پارلمانی ریاست جمهوری را بر عهده داشت. و در دولت دهم معاون رييس جمهور در اجراي قانون اساسي و مسئول امور روحانیت رییس جمهور بود.

میر تاج الدینی پیش از این رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی شهر تبریز بوده است.

از جمله اقدامات وی در مجلس هفتم حمایت از طرح ارتقای امنیت اجتماعی و حمایت از تغییر نام دریای خزر به دریای قزوین بود. او كه داراي پست مدير كل پارلماني صدا سيما بود با حكم آقاي سرفراز رئيس جديد سازمان صدا وسيما جاي خود را به حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم داد

سید محمد رضا میرتاج الدینی مشاور رییس سازمان صدا و سیما در حوزه امور مجلس در دوره مهندس ضرغامی بود در دوره دکترسر افراز اداره کل امور مجلس از حوزه ریاست به معاونت استانها منتقل شد و آقای موسوی مقدم بعنوان معاون امور مجلس و استانها منصوب شدند میرتاج الدینی همچنان امور مجلس صدا و سیما که در معاونت امور مجلس و استانها را بعهده دارد.


میرهادی قره سید رومیانی

بیوگرافی :

قره سید رومیانی سال 1354 در آذرشهر دیده به جهان گشود و مدرک دیپلم اش را در رشته ریاضی و فیزیک اخذ کرد و بعد از اخذ مدرک لیسانس علوم قضایی از دانشگاه علوم قضایی تهران، موفق شد کارشناسی ارشد رشته حقوق بین الملل را نیز از دانشگاه مفید قم اخذ کند.
وی همچنین دیپلم تومر خود  را از دانشگاه آنکارا ترکیه گرفت و پس از گذران سطوح پایه دروس حوزوی دو سال  نیز به فراگیری درس خارج پرداخت.
وی در حال حاضر دانشجوی رشته حقوق بین الملل در مقطع دکتری در کشور ترکیه است.
وی استخدام رسمی قوه قضاییه است و در دادگستری کل تهران مشغول فعالیت می باشد....

سوابق و فعالیت ها :

-    سرپرست اداره کل حقوقی قوانین وتدوین شورای محترم نگهبان

-    عضو اصلی محکمه حکمیت فدراسیون فوتبال ایران

-    معاون مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

-    سرپرست اموربین الملل محاکم عمومی و انقلاب تهران

تحصیلات :

 - لیسانس علوم قضایی از دانشگاه علوم قضایی تهران

 - کارشناسی ارشد رشته حقوق بین الملل از دانشگاه مفید قم

 - سطوح پایه دروس حوزوی و دو سال فراگیری درس خارج

 - دانشجوی رشته حقوق بین الملل در مقطع دکتری در کشور ترکیه


مهندس محمد اسماعیل سعیدی

به نام او
که پشت و مشت ماست

 

با او که همنشین شوی خیلی زود می شود فهمید او یک صدا دارد و درونش با بیرونش یکی است. ساده، صادق و صمیمی !

هرچند آدم ها را با سن شناسنامه ایش می شناسند اما ذکاوت و تجربه های اندوخته است که سن عقلی آدم ها را رقم می زند و شخص را از دیگر هم سن و سالانش متمایز می­کند؛ متمایز از نظر معلومات، اخلاق و هنرو هر چیز دیگری که معرف مسیر تکاپوی فرد و درونش است که بیرونش را با خود هماهنگ می­کند.

طبیعتاً سعیدی هم مستثنی از این قاعده نیست. 50 بهار و زمستان را تجربه کرده است. به ظاهرش که نگاه می­کنی، نه پیر فرتوت است و نه جوان ناپخته ! میانه­ای است از خِردِ پیران و توانایی جوانان ! این را نه در ظاهر او که در رفتارش هم می­شود دید.

محمداسماعیل سعیدی 50 سال دارد. سی­سال تلاش و تکاپو در عرصه­ های مختلف فرهنگی، سیاسی، نظامی و اعتقادی قهراً بود و نبودش را عیان می­سازد و این مقدار برای معرفی و شناخت هرکسی می­تواند کافی باشد.

بقیه متن بیوگرافی را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

 


رضا رحمانی

بیوگرافی:
رضا رحمانی متولد ۱۳۴۵ در محله داش ساختمان تبریز و نماینده سه دوره مردم تبریز، اسکو و آذرشهر یکی از فعال ترین نمایندگان آذربایجان شرقی در حوزه اشتغالزایی و ارتقای رفاه اجتماعی به شمار می رود.
او در دو دوره نمایندگی خود به عنوان عضو و نایب رییس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس فعالیت داشته و در این مدت توانست به خوبی حق آذربایجان را از ارتقای صنعتی کشور بگیرد.

 

عضویت در کمیسیون

سال سوم : رئیس کمیسیون صنایع و معادن

سال دوم : رئیس کمیسیون صنایع و معادن

سال اول : رئیس کمیسیون صنایع و معادن



سوابق و فعالیت ها:
- کارمند وزارت صنایع و معادن
- معاون منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز
- مدیر عامل کارخانه آلومینیوم المهدی
- مدیر کل بازرسی استاندری آذربایجان شرقی
- مدیر کل اداری مالی استانداری آذربایجان شرقی
- نایب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس

تحصیلات:
- لیسانس حقوق
- فوق لیسانس مدیریت منابع انسانی
- دانشجوی سال آخر دکتری در رشته مدیریت استراتژیک


عباس فلاح

به نام خدا

دلم به خورشید دیار قره داغ در سال ۱۳۴۵ماه اسفند روشن گردید  تا دوم ابتدایی در روستای پدری درس خواندم ، از همان سالها تحمل عقب ماندگیها را نداشتم ، فقر و عقب ماندگی و روستایی مرا به دیارشهر کشاند اولین محله که حق بزرگی بر گردنم دارد کوچه رضوان خیابان حزب الله بود که مرا به حسینیه جوانان شهری که مامن جوانان جویای قران بودهدایت کرد.محضر آیت اله دستغیب شیرازی کسب فیض نمودم که در بیداری ما نقش مضاعفی داشت همزمان با تحصیل و آموزش قرآن جهت تامین خرج تحصیل کوره های آجرپزی اهر را انتخاب کردم!

فقر در این سالها به اوج خود رسید و انقلاب همه جا را در سال ۵۷ فرا گرفت و پنجم ابتدایی جنگ شروع شد و با گروهی از جوانان شهر در سال ۱۳۶۱ اعزام دفاع از وطنمان شدیم دوم راهنمایی را در جنگ گرفتم و مجبور شدم علی رغم لطمات شدید جسمی جنگ دوباره در سال ۶۲ به جبهه برگردم و در دفاع از وطن نقش بیشتری ایفاء کنم مسئولیتهای دوران جنگ که ۴۸ ماه حضور داشتم بدین شرح بود :

۱-    فرماندهی گروه موشکهای آمریکایی two ضد زره لشگر عاشورا

۲-    فرماندهی محور عملیاتی نصر ۷ در منطقه سردشت

۳-    مسئولیت گروهای دوشکا در منطقه کردستان

۴-    معاون کارگزینی تیپ ذولفقار لشگر ۳۱عاشورا

با اتمام جنگ میدان جدیدی برایم باز شد که باید به آن عرصه هم وارد می شدم کسب علم تنها راه خدمتگذاری بود سال ۷۶ دیپلم گرفتم و از دانشگاه قم (علوم سیاسی) قبول شدم اما چون خیلی مشتاق ورود به عرصه سیاسی بودم دانشگاه تهران را در رشته جغرافیای سیاسی ترجیح دادم همزمان هم در مسئولیت های زیر به خدمت در نهاد مقدس سپاه ادامه می دادم :

بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...


معرفی دکتر ميکائيل صفري

دکتر  میکائیل صفری - ورزقان

 
استاد ميكاييل صفري
تاريخ تولد:١٣٥٠/٠٣/٠٤
محل تولد:روستاي خوئين ديزج (خوئين ديزه)شهرستان ورزقـان
مقطع تحصيلات:دكتراي حقوق

سوابق كاري:

١-وكيل پايه يك دادگستري 
٢-مدرس دانشگاه از سال١٣٧٧تا١٣٩٤
٣-قائم مقام و معاون سابق مدير كل تعزيرات حكومتي استان ا.ش از سال ١٣٧٧تاسال١٣٨٣
٤-رئيس سابق شعبه ويژه قاچاق كالا و ارز تعزيرات حكومتي استان ا.ش
٥-رئيس شعبه ويژه تعهدات ارزي و گمركي و بانكي تعزيرات حكومتي استان ا.ش
٦-رئيس سابق شعبه دهم تعزيرات حكومتي تبريز
٧-رئيس سابق اجراي احكام تعزيرات حكومتي استان ا.ش
٨-داراي گواهي نامه علمي از كميسيون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخيص مصلحت نظام
٩-داراي رساله علمي و تأليفات و مقالات متعدد علمي در زمينه مسائل و موضوعات حقوقي كشور

 


زندگینامه گل محمد الیاسی

گل محمد الیاسی - الیاسی ورزقان

 

گل محمد الیاسی نماینده دور چهارم و هفتم ورزقان

تاریخ تولد : 1336

محل تولد : ورزقان

تعداد آرا : 39.536

درصد آرا : 36.09

رشته تحصیلی : مدیریت

تسلط بر زبان های عربی و انگلیسی


گل‌محمد الیاسی (زاده ۱۳۳۶ - ورزقان) نماینده اصولگرای ورزقان و خاروانا (استان آذربایجان شرقی) در مجالس چهارم، هفتم و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هفتم میباشد .

محمد الیاسی نماینده مردم ورزقان و خاروانا در دوره های چهارم و هفتم مجلس در خصوص مسائل مختلف استانی گفت و گویی با تبریز بیدار داشته که در ادامه مشروح آن از نظرتان می‌گذرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، محمد الیاسی نماینده مردم ورزقان و خاروانا در دوره های چهارم و هفتم مجلس در خصوص مسائل مختلف استانی گفت و گویی با تبریز بیدار داشته که در ادامه مشروح آن از نظرتان می‌گذرد.

برای شروع، معرفی مختصری از فعالیت‌های خودتان در دو دوره نمایندگی در شهرستان ورزقان و خاروانارا بفرمایید.

شهرستان ورزقان - خاروانا کنونی سابقاً با نام بخش ورزقان - خاروانا، تابع شهرستان اهر بود. بنده نیز در مجلس چهارم نماینده ورزقان - خاروانا بودم. چون خودم در یکی از روستاهای منطقه به دنیا آمده و مدتی نیز در همانجا مشغول فعالیت بوده‌ام منطقه ورزقان - خاروانا را مانند خانه خود می بینم؛ حتی عشایر وییلاق های آن ها را نیز می شناسم.

 

شهرستان ورزقان و خاروانا، بخشی یا قسمتی باقیمانده از ورزقان–خاروانا سابق است. ورزقان - خاروانا تا زمانی که شهرستان نبود آخرین روستای آن آناخاتون در نزدیکی فرودگاه تبریز بود. بخش خواجه نیز تابع بخش ورزقان - خاروانا بود. چند تا از دهستان های شهرستان جلفا نیز تابع بخش ورزقان - خاروانا بودند. بخش خواجه را ازورزقان - خاروانا جداکردند تا اینکه هریس شهرستان بشود.در حقیقت ورزقان - خاروانا خانه کرامتی شده بود برای شهرستان‌های اطراف تا قسمتی از توابع آن جدا شده و به شهرستان‌های اطراف بپیوندند اما خود ورزقان - خاروانا در شرایط قبلی خود باقی مانده بود.

بقیه متن مصاحبه را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...


معرفی دکتر رضا پاشايي

معرفی دکتر رضا پاشايي

اینجانب رضا پاشایی در اردیبهشت ماه سال ۵۴ در شهر تاریخی تبریز در یک خانواده ی کاملا” مذهبی و انقلابی به دنیا آمدم.

دوران کودکی م توام با خاطرات پسر عموهای شهید شده م، بود که البته یکی از پسر عمه هایم بنام « رسول حیدری» در ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ قبل از شروع مدرسه ام شهید شده بودند لذا با دلی پر از خاطره ی شهادت، درس و مشق را شروع کردم. در اثنای تحصیل علم و درس آموزی بودم برادر رشیدم« اکبر پاشایی » در عملیات کربلای ۵ در ۲۲ دی ماه سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و در اوایل تابستان سال ۶۶ بود که دوباره یکی از پسر عموهایم بنام « سردار حاج علی پاشایی » بعد از ۵ سال رشادت و مجاهدت که قرار بر عزیمت به سفر معنوی « حج » با فرماندهان سپاه بودند ، شهید شدند و پدرشان به جای شهید به حج رفتند و من نیز همچنان به ادامه تحصیل مشغول بودم و در همان سالها در بسیج دانش آموزی حضوری فعال  داشتم و توانستم با اخذ نمرات خوب مقطع راهنمایی را در مدرسه ی قدس با سربلندی سپری کنم بعد مقطع دیپلم را در رشته ی علوم تجربی در دبیرستان والفجر با موفقیت به پایان رساندم . و در آن دوران عضو انجمن اسلامی دبیرستان نیز بودم .

تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ی تمدن  واقع در خیابان پل قاری گذراندم که مصادف با شهید شدن پسر عموهایم به نامهای« داوود و صمد پاشایی »  بود که در عملیات رمضان سال ۶۱ شهید شدند.

متن کامل را به همراه رزومه دکتر پاشایی در ادامه مطلب مطالعه نمایید...


ارسلان فتحی پور

نماینده دور هفتم و هشتم و نهم مردم شریف شهرستان کلیبر، خداآفرین، آبش احمد و هوراند در مجلس شورای اسلامی
متولد: 1344
گرایش سیاسی: اصولگرا
مدرک تحصیلی: کارشناسی اقتصاد و بازرگانی از دانشگاه واحد تهران مرکز و کارشناسی ارشد امور برنامه ریزی از واحد علوم و تحقیقات.


سوابق اجرایی:
الف) مجلس شورای اسلامی
دوره هفتم
- دبیر مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی
- نایب رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی
- عضو شورای حل اختلاف شوراهای اسلامی استان آذربایجان شرقی
- ناظر شورای برنامه ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی
- دبیر هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان آذربایجان شرقی

بقیه  سوابق اجرایی آقای فتحی پور را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...


معرفی دکتر غلامرضا دهقان کاسين

دکتر غلامرضا دهقان کاسین

شرح مختصری از زندگی دکتر غلامرضا دهقان کاسین 
دکتر غلامرضا دهقان فرزند امامعلی روز دهم مهرماه 1354 در روستای کاسین شهرستان ورزقان چشم به جهان گشود. مقاطع تحصیلی ابتدایی و راهنمایی را در روستای محل تولد خود و مقطع متوسطه را به سال 1373 در دبیرستان شهید رجایی شهر ورزقان و در رشته علوم تجربی به اتمام رساند. وی در دوره تحصیل همواره جزو دانش¬آموزان ممتاز کلاس بوده و در مسابقات علمی در سطح منطقه بارها مقام اول را کسب نموده و به مسابقات استانی راه پیدا کرد.
از جمله فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی ایشان در طول دوره دانش آموزی می توان به یادگیری تجوید و روخوانی قرآن کریم تحت نظر استاد محرم جبرائیلی (تابستان 1363-کسب مقام اول در آزمون دوره)، کسب مقام اول در رشته قرائت قران در منطقه و راهیابی به مرحله استانی (از ابتدایی تا دبیرستان)، کسب مقام اول حفظ قرآن (جزو سی ام)، حضور فعال در برنامه های فرهنگی و ورزشی مدرسه و مسجد به صورت مداوم. مسوولیت کتابخانه شهید هادیان کاسین به مدت 5 سال، اولین نماینده دانش آموزی شهرستان ورزقان در بسیج دانش آموزی کشور، کسب مقام اول رشته شطرنج شهرستان ورزقان و راهیابی به مسابقات استانی و ... نیز بخش کوچکی از دیگر فعالیتهای فرهنگی ایشان بوده است. 

دکتر دهقان در سال ۱۳۷3 با رتبه خوب در کنکور سراسری موفق به قبولی در دوره روزانه رشته دبیری زیست شناسی دانشگاه تبریز گردید. در دوره کارشناسی از دانشجویان ممتاز بوده و این دوره را در طول 7 ترم و در بهمن سال ۱۳76 اخذ نموده و بلافاصله جهت خدمت به آموزش و پرورش منطقه ورزقان مراجعت نمود. به مدت یک ونیم سال، به عنوان مدرس و مدیر گروه زیست شناسی آموزش و پرورش منطقه ورزقان تجربه گرانبهایی کسب کرد.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

معرفی حيدر پورسليمان صومعه دل

 

حیدر پورسلیمان
 
 
مختصری از زنگی نامه ایشان:
 
اینجانب حیدر پورسلیمان معروف به (علی حسین) در سال 1344 در روستای صومعه دل از توابع شهرستان ورزقان در یک خانواده کشاورز متولد شده ام و تا مقطع سوم ابتدایی  در روستای صومعه دل درس خوانده ام.
به جهت نبود امکانات تحصیلی و آموزشی در منطقه بقیه تحصیلات خود تا دیپلم را در شهرستان اهر ادامه داده ام.
بنده دارای مدرک کارشناسی ادبیات از دانشگاه سراسری تبریز و کارشناسی ارشد زبان شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی می باشم.
 
 
فعالیت های اجتماعی :
 
عضو فعال تشکیلات دانش آموزی در دوران تحصیل
بسیجی فعال
حضور در جبهه های حق علیه باطل به عنوان بسیجی در دفعات متعدد
داشتن افتخار جانبازی (جانباز شیمیایی) به جهت تک و بمباران شیمیایی رژیم بعثی عراق در منطقه عملیاتی غرب کشوردر سال 1365
فرمانده گروهان و گردان عاشورای ورزقان تا سال 1385
 
 
سوابق کاری و اجرایی :
 
دبیر آموزش و پرورش
مدیر مدرسه
کارشناس امور اداری
معاون آموزش و پرورش شهرستان ورزقان
رییس آموزش و پرورش منطقه خاروانا
رییس آموزش و پرورش شهرستان ورزقان
معاون اداره امور اداری و تشکیلات سازمان آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اهر

 


مهدی آقاپور

مهدی آقاپور در سال 1349 در منطقه ارسباران در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. او از همان اوان کودکی در کنار کار و تلاش در کارهای محلی از قبیل کشاورزی و قالی بافی، تحصیلات ابتدائی خود را آغاز کرد. در نوجوانی نقش انکار ناپذیری در ایجاد روحیه انقلابی و سازماندهی دانش آموزان روستا داشت، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چهار سال به علت عدم حضور معلم در منطقه، امکان ادامه تحصیل میسر نشد ولی او در این فرصت، روخوانی، روانخوانی، تجوید و حفظ قرآن را از مادرش آموخت. در سال 1361با تلاش ها و پیگیری های پدر بزرگوارش که علاقه زیادی به تحصیل کودکان داشت و از معتمدین منطقه بود مجددا امکان تحصیل در روستا با حضور معلم فراهم گردید. در سال 1365 و با اتمام دوران ابتدایی راهی حوزه علمیه تبریز شد و از محضر اساتیدی چون حجج الاسلام میرزا طه رضایی، میرزا ابراهیم وثوقی و سید مهدی مرعشی نجفی بهره برد. و با توجه به استعداد فوق العاده ای که داشت از هفده سالگی به تدریس در حوزه علمیه پرداخت و هم زمان با فراگیری علوم حوزوی به تحصیل مقطع راهنمایی و دبیرستان همت گماشت.

بقیه متن زندگی نامه به همراه سوابق علمی و اجرایی را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
صفحات سایت
تعداد صفحات : 2
آرشيو
پیوندها

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 38
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 4,712,389

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

44.192.115.114 : آي پي شما
: مرورگر
: سيستم عامل