یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


استاندار آذربایجان شرقی در نشست مشترک با شهردار و اعضای شورای شهر تبریز:
عمل دقیق به قانون، مهم‌ترین خواسته دولت از شوراهاست
استاندار آذربایجان شرقی عمل دقیق به قانون را مهم‌ترین خواسته دولت از شوراها اعلام کرد و افزود: شعار ما برای چهار سال آینده حاکمیت قانون است و اگر تنها این امر تحقق یابد می‌توانیم ادعا کنیم که در کار خود موفق بوده‌ایم، چون با حاکمیت قانون خیلی از مسایل قابل حل است

دکتر اسماعیل جبارزاده در نشست مشترک با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، با تاکید بر این که نباید مصوبات شورا به خاطر مغایرت با قانون رد شود، گفت: باید قانون‌مداری را از خود شروع کنیم، لذا اعتقادم این است که باید در کنار شورا، حقوقدانان قوی حضور داشته باشند تا هیچ مصوبه‌ای برخلاف قانون تصویب نشود.
بقیه خبر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

وی با بیان این که در برخی از جلسات شورا حضور خواهم یافت، افزود: البته حضور بنده به عنوان یک شهروند خواهد بود نه استاندار، چون بنای دخالت در کار شورا را نداریم.

جبارزاده با بیان این که دولت به استقلال شوراها اعتقاد دارد، اظهار داشت: البته نظارت دقیق و کافی بر عملکرد تمام شوراها انجام خواهد شد و این به معنی دخالت در کار شورا نیست.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: صحن شورای شهر باید آموزشگاه مدنیت باشد و مباحثی در جلسات شورا مطرح شود که مردم بتوانند نکاتی از اداره شهر و قوانین و مقررات بیاموزند.

وی در ادامه با اشاره به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و دوره چهارم شوراها، گفت: دولت و شوراها هم‌سرنوشت هستند و باید در این دوره کارهای ماندگار و اثرگذاری انجام دهند.

جبارزاده با بیان این که نگاه ویژه‌ای به شورای شهر تبریز داریم، افزود: به توانمندی شهردار محترم و تک‌تک اعضای شورای تبریز ایمان دارم و این توانمندی باید در قالب کارهای ماندگار برای حل مشکلات مردم متجلی شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر این که تمام کارها باید پشتوانه علمی داشته باشد، افزود: بنده هیچ طرحی را بدون مطالعه و اعلام نظر متخصصان و کارشناسان امضا نخواهم کرد و از اعضای شورای شهر هم می‌خواهم برای اداره و توسعه تبریز از نظرات کارشناسان امر استفاده کنند.

وی با اشاره به این که فضای همدلی بین دستگاه‌های استانی حاکم است، گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظف به پیشبرد امور و اجرای مصوبات شورای شهر تبریز هستند، اما شورا هم باید قبل از تصویب هر طرح یا اجرای هر کاری با دستگاه‌ها هماهنگی کند.

جبارزاده با تاکید بر این که همه مدیران باید با حرکت تیمی دستگاه‌های اجرایی هماهنگ باشند، افزود: هیچ مدیری به خاطر مسایل سیاسی عزل نمی‌شود، اما هر مدیری که در حرکت تیمی کارشکنی کرده یا در مقابل تصمیمات مدیریت استان تمکین نکند کنار گذاشته خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسالت فرهنگی شورای شهر، خاطرنشان کرد: انتظار دارم که تمام اهل فرهنگ وهنر تبریز، چه در گذشته و چه در حال، در شورای شهر شناسنامه داشته باشند و در واقع شورای شهر باید خط مقدم حمایت از اهل فرهنگ باشد.

وی با تاکید بر این که بودجه فرهنگی شهرداری نباید در جای دیگر هزینه شود، افزود: رسیدگی به مشکلات اهل فرهنگ وظیفه همه ماست و در این میان نمایندگان مردم در شورا می‌توانند بهترین حلقه وصل مدیریت استان با اهالی فرهنگ و هنر باشند.

جبارزاده همچنین با اشاره به مشکل بافت فرسوده و حاشیه‌نشینی شهر تبریز، اظهار داشت: باید از ظرفیت انبوه‌سازان برای ساماندهی و حل این مشکلات استفاده کنیم تا در هنگام وقوع حادثه شاهد خسارات جبران‌ناپذیر نباشیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه ، فروش تراکم توسط شهرداری را مانند فروش نفت توسط دولت دانست و گفت: همان‌طور که تحریم نفت بسیاری از استعدادهای کشور را شکوفا کرد، شهرداری‌ها هم باید خود را از فروش تراکم تحریم کنند.

وی با بیان این که تراکم‌فروشی به راحت‌ترین راه کسب درآمد در شهرداری‌ها تبدیل شده است، افزود: تا زمانی که عمده درآمد شهرداری از این طریق تامین می‌شود نمی‌توان از ظرفیت‌های نهفته شهر استفاده کرد، لذا از شورای شهر تبریز می‌خواهم در بودجه سال آینده سهم تراکم‌فروشی از درآمدها را تعمدا کاهش دهند.

جبارزاده با اشاره به تغییر کاربری 375 هکتار فضای سبز تبریز در طول سال‌های گذشته، گفت: همین امروز هم تبریز کمبود فضای سبز دارد، آیا به همین مقدار فضای سبز جدید در تبریز ایجاد شده است و اگر نشده باشد چه جوابی به مردم داریم؟

وی افزود: قرار نیست توسعه تبریز را در همین فضای محدود داخل شهر انجام دهیم، بلکه می‌توان از زمین‌های پیرامون شهر استفاده کرد و بنده نیز در مقابل هرگونه تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی در کمیسیون ماده 5 مقاومت خواهم کرد.

جبارزاده با تاکید بر این که باید در کمیسیون ماده 5، اصول و مبانی شهرسازی رعایت شود، گفت: باید در جلسات این کمیسیون موارد خاص مطرح شود و نباید به خاطر مسایل جزیی و کوچک جایگاه این کمیسیون را پایین آورد.

شهردار تبریز هم در این نشست با بیان این که صداقت در کار و خدمت به مردم، میثاق شهرداری با شورای شهر است، گفت: اولین حرکتی که در شهرداری شروع کرده‌ایم تکریم ارباب رجوع است و برای این منظور تمام اختیارات شهرداری مرکز به مناطق و سازمان‌های زیرمجموعه تفویض شده است.

صادق نجفی افزود: تصمیم گرفته‌ایم که هیچ طرحی را بدون مطالعه اجرا نکنیم، لذا مرکز پژوهش‌های شورا و شهرداری برای پشتیبانی علمی و پژوهشی از طرح‌های شهرداری فعال شده است.

شهرام دبیری، رییس شورای اسلامی شهر تبریز هم با تاکید بر این که اعضای این شورا، متحد و همدل هستند، افزود: همکاری و هماهنگی در عین اختلاف سلیقه، نگرش علمی و کارشناسی به مسایل شهر، تامین درآمدهای پایدار برای شهرداری و تقویت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های شهری از جمله برنامه‌های شورای تبریز در دوره چهارم است.

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز هم در این نشست دیدگاه‌های خود را درخصوص مسایل مختلف شهر تبریز بیان کردند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
-    ضرورت استفاده از ظرفیت‌های گردشگری تبریز، بازسازی آثار تاریخی و ایجاد امکانات رفاهی
-    پرهیز از موازی‌کاری در حوزه فرهنگ شهر و حرکت هدف‌دار و منسجم در این حوزه
-    برنامه‌محوری در مدیریت شهری و حمایت از برنامه پنج‌ساله شهرداری
-    حمایت مدیریت استان و دستگاه‌های اجرایی از اجرای پروژه‌های شهری
-    توسعه شهر بر اساس طرح تفصیلی و متناسب با نیازهای آینده
-    توجه به مشکل حاشیه‌نشینی شهر تبریز و سکونت‌گاه‌های غیررسمی


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 57
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,245,935

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.144.1.156 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل