به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
مهندس جاوید کاظمپور سیه کلان: شهرستان ورزقـان جزء شهرستان های محروم و غیر برخوردار استان و حتی کشور می باشد، آنهائیکه دغدغه توسعه و پیشرفت شهرستان را دارند همواره از خود میپرسند که علت عدم توسعه و محرومیت ماندن شهرستان چیست؟
چرا شهرستان ما نسبت به سایر شهرستان ها همچنان در آخرین رده های توسعه یافتگی باقی مانده است، تا کی این وضعیت می بایست ادامه داشته باشد؛ علل و موانع رشد و توسعه شهرستان کجاست؟ چگونه می توان این علل یا موانع را پشت سر گذاشت و در شهرستانی برخوردار زندگی کرد؟!
اینها از جمله سوالاتی است که در سلسله مقالات این سایت تحلیلی خبری مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
ورزقان يكي از شهرستانهاي آذربايجانشرقي هست كه به دليل دارا بودن منابع طبيعي، مثل معدن مس سونگون و معدن طلاي اندريان و همچنين قسمتي از جنگلهاي زيبا و بي نظير ارسباران و مناظر بكر و بي بديلي همچون منطقه چيچكلو و آبشار گل آخور و روستاهاي زيبايي چون كرينگان و آستمال و قلعه هاي جوشين و آغجه قلعه و كتيبه سه هزار ساله روستاي سغندل وييلاق مشك عنبر و رودخانه هاي فصلي و دايمي زبانزد عام وخاص شده است.
در هر شهرستان محور یا محورهای توسعه مشخص شده است، بطوریکه یک یا چند گزینه را بعنوان محور اصلی توسعه اعلام و مابقی محورها را در راستای محورهای اصلی جهت دهی می کنند، شهرستانهایی همانند مرند ،بناب و… علاوه بر محورهای اصلی توسعه مخصوص بخود، آثار باستانی، معادن خود را نیز جزء محور توسعه از بعد صنعتی گردشگری زیارتی و سیاحتی قرار داده اند، در شهرستان ورزقان به نظر می رسد هنوز محور توسعه تعیین نشده است.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...
در هر شهرستان محور یا محورهای توسعه مشخص شده است، بطوریکه یک یا چند گزینه را بعنوان محور اصلی توسعه اعلام و مابقی محورها را در راستای محورهای اصلی جهت دهی می کنند، شهرستانهایی همانند مرند ،بناب و… علاوه بر محورهای اصلی توسعه مخصوص بخود، آثار باستانی، معادن خود را نیز جزء محور توسعه از بعد صنعتی گردشگری زیارتی و سیاحتی قرار داده اند، در شهرستان ورزقان به نظر می رسد هنوز محور توسعه تعیین نشده است.
بعضی از افراد با توجه به موقعیت اداری و منصبی که دارند محور توسعه را از دیدگاه موقعیت شغلی خود اعلام می کنند، بطوریکه رئیس کشاورزی، محور توسعه را کشاورزی، رئیس دانشگاه محور توسعه را آموزش عالی و… لذا کشاورزی، آموزش عالی، صنعت، گردشگری، جاده های ارتباطی، دامداری، آموزش، مسائل فرهنگی و… بعنوان گزینه های توسعه مطرح، اما اینکه کدام یک از این گزینه ها در اولویت نخست باشد هنوز اجماعی روی آن نشده است، آیا مصوبه ای در قالب چشم انداز توسعه و یا سند ملی توسعه شهرستان در ابعاد اقتصادی، اجتماعی فرهنگی و… همانند سایر شهرستان ها وجود دارد؟
وقتی که برنامه چشم انداز و یا سند شهرستانی برای توسعه شهرستان نداشته باشیم، چگونه می خواهیم محور توسعه شهرستان را معرفی کنیم؟ ضرورت اقتضاء می کند که عده ای از متخصصین را فرا خوانده تا با تبادل نظر و مشورت چشم انداز پنج یا ده ساله شهرستان را تدوین و بر اساس آن محور یا محور های توسعه شهرستان با اولویت بندی مشخص و جهت اجرا به دستگاههای ذیربط ابلاغ شود وگرنه همچنان هر مدیری برنامه خود را محور توسعه و دستگاه زیر مجموعه خود را اولویت اول معرفی می کند و در همین وضعیتی که هستیم باقی خواهیم ماند.
آنقدر شهرستان، محروم و توسعه نیافته می باشد متاسفانه هر رهگذری با یک بار سفر به این منطقه اذعان میکند که شهرستان شما دچار مسائل شبه سیاسی، طایفه ای و قومی قرار گرفته است که امیدوارم روزی این مسائل را ببوسید و کنار بگذارید… در این خصوص متعاقباً و بطور مفصل توضیح داده خواهد شد اما آیا تا کنون در این راستا حرکتی انجام شده است؟
و اینکه منظور از توسعه چیست؟ اینکه ادعا می کنیم که توسعه یافته نیستیم یعنی چه؟ چگونه باید باشیم که ادعا شود توسعه یافته هستیم، ایا اینکه خودروی ما، لباس ما، … تغییر کند توسعه یافته هستیم!!
بعضی گذر و عبور از یک جامعه مثلاً جامعه سنتی به یک جامعه صنعتی و جدید را توسعه یافتگی گویند، آیا واقعاً امکانش هست و اگر امکانش باشد توسعه یعنی همین!! یعنی خودروی ما مدل بالا باشد، لباسهای گران قیمت، خانه مجلل و … داشته باشیم، می شود توسعه؟!
من فکر می کنم مهمترین رکن برای توسعه اصلاح فکر و دیدگاهی است که نسبت به خیلی از مسائل داریم، یعنی بهداشت، آموزش، صنعت و … بدون اصلاح فکر و دیدگاه نه تنها مفید و عامل توسعه نمی باشند بلکه بالعکس … از این جهات تا حدی تغییراتی حاصل شده است ولی آیا توسعه یافته و یا در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفته ایم؟ همچنان این سوال وجود دارد که در شهرستان ما کدام موضوع می تواند محور توسعه شهرستان باشد؟ نقش و جایگاه مسائل فرهنگی و فرهنگ سازی در توسعه شهرستان کجاست؟!
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● روابط عمومیها در صف نخست اطلاعیابی و اطلاعرسانی قرار دارند
● سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا(س) تسليت باد
● افتتاح 809 پروژه عمرانی استان در دهه فجر
● طرح تفصيلي جديد ، بستر توسعه جهشي تبريز خواهد شد
● اداره عقولی و علمی کشور دستورالعمل دولت تدبیر و امید است
● نشست خبری دکتر حبیب شیری آذر
● تایید صلاحیت همه ۱۸ داوطلب نمایندگی مجلس از ورزقان
● مصمم به تحقق فرمایش رهبر انقلاب در مناطق زلزلهزده هستيم
● ورزقان نوین با ورود احزاب
● هوای پاک و سالم در گرو توسعه فضای سبز است
افراد آنلاین : 16 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,122,555 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.137.203.53 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.