به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
بسم الله الرحمن الرحيم
براي جوانان شمال آمريکا و اروپا ؛
تحولات اخير در فرانسه و نمونه هاي مشابه آن در برخي ديگر از کشورهاي غربي مرا واداشت تا به صورت مستقيم با شما درباره اين تحولات سخن بگويم. خطاب من به شماست؛ (شما جوانان)، نه به اين خاطر که من توجهي به والدين شما ندارم، بلکه به اين خاطر که آينده ملت ها و کشورهايتان در دستان شما خواهد بود و افزون بر اين مي دانم که حس حقيقت جويي در قلب شما جوانان پوياتر و قوي تر است.
خطاب من متوجه سياستمداران و دولتمردان شما هم نيست زيرا باور دارم که آنان خود خواسته راه سياستمداري و راستي و حقيقت را جدا کرده اند.
مي خواهم با شما درباره اسلام سخن بگويم؛ بخصوص چهره اي که براي شما از اسلام ارائه شده است. تلاش هاي بسياري در دو دهه اخير بخصوص از زمان فروپاشي اتحاد شوروي صورت گرفته است تا اين دين بزرگ را در جايگاه دشمني دهشتناک بنشانند. تحريک احساس ترس و نفرت و استفاده سوء استفاده از آن در کمال تاسف سابقه اي طولاني در تاريخ سياسي غرب دارد.
در اينجا، من نمي خواهم به هراس هاي مختلفي که کشورهاي غربي تا کنون تلقين کرده اند بپردازم. نگاهي گذرا به مطالعات حساس تاريخ معاصر مي تواند شما را به اين حقيقت برساند که دولت هاي غربي رفتاري به دور از صداقت و با دورويي با ملت ها و فرهنگ هاي ديگر داشته اند که از تاريخ نگاري هاي جديد حذف شده است.
تاريخ هاي آمريکا و اروپا شرمسار از برده داري، خجل از دوره استعماري و آزرده از سرکوب ملت هاي رنگين پوست و غير مسيحي است. محققان و تاريخ دانان شما به شدت شرمنده خونريزي ها به نام مذهب بين کاتوليک ها و پروتستان ها يا به نام مليت ها در دوران جنگ اول و دوم جهاني هستند. اين رويکرد قابل ستايش است.
برگرفته از ◄ سایت صـــــدای ورزقــــان متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
با ذکر بخشي از اين فهرست بلند بالا، قصد بازخواني تاريخ را ندارم، بلکه مي خواهم از شما بخواهم از روشنفکران خود بپرسيد چرا وجدان عمومي غربي ها بعد از چندين دهه بيدار شده است. چرا بازبيني وجدان عمومي براي زمان هاي دور اجرا مي شود و براي مشکلات جاري نه؟ چرا اين تلاش ها براي جلوگيري از بيداري عمومي درباره مشکلات عمده مانند برخورد با فرهنگ و تفکر اسلامي صورت مي گيرد؟
شما به خوبي مي دانيد که تحقير و ترويج نفرت و ترس واهي از «ديگران» مبنايي عمومي براي همه سود بران سرکوبگر است. حال، از شما مي خواهم از خود بپرسيد چرا سياست قديمي گسترش «هراس» و نفرت، اسلام و مسلمين را با حجمي بي سابقه هدف گرفته است. چرا ساختار قدرت در دنيا مي خواهد انديشه اسلامي به حاشيه رانده شود و همچنان پوشيده بماند؟ کدام مفهوم و ارزش هاي اسلامي باعث اخلال در پيشرفت ابرقدرت ها مي شود و کدام منافع هستند که در سايه تحريف وجهه اسلام در امان مي مانند؟
حال خواست اول من اين است: درباره انگيزه هاي پشت پرده تخريب چهره اسلام تحقيق و مطالعه کنيد.
خواست دوم من اين است که در واکنش به سيلي از اقدامات صورت گرفته براي گمراه کردن و پيش قضاوت ها، تلاش کنيد تا اطلاعاتي مستقيم و دست اول از اين دين را به دست آوريد. منطق صحيح مستلزم اين است که شما درکي از طبيعت و جوهره آنچه که آنان شما را از آن مي ترسانند و مي خواهند از آن دوري گزينيد، داشته باشيد.
اصراري ندارم که شما قرائت من يا ديگر قرائت ها از اسلام را بپذيريد. چيزي که از شما مي خواهم اين است: اجازه ندهيد اين پويايي و حقيقت موثر در دنياي امروز با احساسات و پيش قضاوت ها در اختيار شما قرار بگيرد. به آنان اجازه ندهيد که با دو رويي، تروريست هاي مزدورشان را به عنوان نمايندگان اسلام معرفي کنند.
اطلاعات مربوط به اسلام را از منابع اصلي و اوليه آن دريافت کنيد. اطلاعات مربوط به اسلام را از قرآن و زندگي پيامبر بزرگ آن بگيريد. مي خواهم از شما بخواهم که به صورت مستقيم، قرآن مسلمانان را قرائت کنيد. آيا شما تا کنون آموزه هاي پيامبر اسلام (ص) و اصول انساني ايشان را مطالعه کرده ايد؟ آيا پيام اسلام را از منبعي غير از رسانه هاي دريافت کرده ايد؟
آيا تا کنون از خود پرسيده ايد که چگونه و بر چه مبنايي ، ارزش هاي اسلام توانست بزرگترين تمدن علمي و فکري را در دنيا ايجاد کند و در طول قرن ها بزرگترين دانشمندان و متفکران را بپروراند؟
من از شما مي خواهم اجازه ندهيد تصوير سازي موهن و متعرضانه گردابي احساسي بين شما و واقعيت ايجاد کند و باعث شود احتمال داشتن يک قضاوت بي طرفانه از شما سلب گردد. امروز جوامع رسانه اي مرزهاي جغرافيايي را در نورديده اند. با اين حال، اجازه ندهيد که آنان شما را با مرزهاي ذهني و ساختگي احاطه کنند.
هر چند که کسي به تنهايي نمي تواند اين خلاء هاي ايجاد شده را پر کند، هر کدام از شما مي توانيد پلي بين تفکرات و عدالت براي خلاء هاي ايجاد شده براي روشن کردن خود و اطرافيان خود استفاده کنيد. هر چند اين چالش بين اسلام و شما جوانان ناخواسته است، مي تواند سوال هايي جديد در ذهن هاي کنجکاو و جستجوگر شما ايجاد کند. تلاش براي يافتن پاسخ به اين سوال ها فرصتي مناسب براي يافتن حقيقت هايي تازه براي شما ايجاد مي کند.
از اين رو، فرصت را براي يافتن درکي صحيح و بي غرض از اسلام از دست ندهيد تا با حس مسئوليت پذيري شما به سوي حقيقت، نسل آينده بتواند تاريخ اين تعاملات بين اسلام و غرب را به صورتي وجداني روشن تر و رنجش و خشمي کمتر بنگارد.
سيد علي خامنه اي
بيست و يکم ژانويه دو هزار و پانزده
-------------------------------------------------------------------------------------------
بازتاب پيام رهبر معظم انقلاب به جوانان غرب در رسانه هاي جهان
در پي حوادث اخير فرانسه و وقايع مشابه، رهبر معظم انقلاب اسلامي پيام مهمي خطاب به جوانان اروپا و آمريکاي شمالي صادر کردند که رسانههاي جهان به انعکاس اين پيام پرداختند.
خبرگزاري فرانسه نوشت رهبر معظم ايران از جوانان غرب خواست تا اسلام را مطالعه کنند و « در واکنش به سيل پيشداوريها و تبليغات منفي، سعي کنيد شناختي مستقيم و بيواسطه از اين دين به دست آوريد.»
نشريه فارين پاليسي نوشت رهبر ايران در نامهاي سرگشاده و غير منتظره به جوانان اروپا و آمريکا اظهار داشت: اصرار نميکنم که برداشت من يا هر تلقّي ديگري از اسلام را بپذيريد بلکه ميگويم اجازه ندهيد اين واقعيت پويا و اثرگذار در دنياي امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود.
شبکه بلومبرگ نوشت آيت الله خامنه اي رهبر ايران از جوانان غرب خواست درباره اسلام پيش داوري نکنند.
صداي روسيه گزارش داد رهبر معظم انقلاب ايران در نامه اي سرگشاده جوانان اروپا و آمريکاي غربي را دعوت کرد تا اسلام را بشناسند و گفت غرب به دنبال هراس افکني و نفرت پراکني عليه اسلام است.
نيويورک مگزين نوشت رهبر ايران از جوانان غرب خواست تا با ذهن باز درباره اسلام تفکر کنند وي در نامهاي سرگشاده نوشت: از شما ميخواهم اجازه ندهيد با چهرهپردازيهاي موهن و سخيف، بين شما و واقعيت، سد عاطفي و احساسي ايجاد کنند و امکان داوري بيطرفانه را از شما سلب کنند.
--------------------------------------------
صداقت امريکايي؛ واکنش غيرمنتظره به «نامه سرگشاده» رهبر ايران
«... آنچه به راستي غيرمنتظره است، خبررساني گزينشي و سانسور آشکار در رسانه هايي است که با ادعاي اطلاع رساني دقيق و آزادي بيان بر افکار عمومي غرب حکومت مي کنند.»
پس از حوادث اخير در فرانسه که حول محور توهين يک نشريه هتاک به ساحت مقدس پيامبر اسلام (صلّياللهعليهوآلهوسلّم) اتفاق افتاد و موج جديد اسلام ستيزي و اسلام هراسي در غرب را به بار آورد، آيت الله خامنه اي، رهبر معظم انقلاب، پيام روشنگرانه اي را خطاب به جوانان اروپا و امريکاي شمالي صادر کردند.
در اين پيام به فرازهايي از تاريخ رقم خورده توسط دولت هاي غربي از جمله "برده داري در اروپا و امريکا"، "ستم بر رنگينپوستان و غيرمسيحيان" و "خونريزيهايي که به نام مذهب بين کاتوليک و پروتستان و يا به اسم مليّت و قوميّت در جنگهاي اوّل و دوّم جهاني صورت گرفت" اشاره شده که امروزه محقّقين و مورّخين غربي از آن ها، عميقاً ابراز سرافکندگي ميکنند.
رهبر انقلاب با اشاره به اينکه اين بيداري ها در وجدان عمومي غرب هميشه با تأخيري چند ده ساله و گاهي چند صد ساله صورت مي گيرد از جوانان اروپا و امريکاي شمالي خواسته اند، از طريق مراجعه مستقيم به قرآن و تعاليم پيامبر اسلام (صلّياللهعليهوآلهوسلّم) با اين دين بزرگ و تمدن ساز آشنا شوند و نگذارند چهرهپردازيهاي موهن و سخيف، بين آن ها و واقعيّت، سدّ عاطفي و احساسي ايجاد و امکان داوري بيطرفانه را سلب کنند.
پايگاه خبري فارن پاليسي امريکا (Foreignpolicy) در گزارشي زير عنوان "نامه سرگشاده و غيرمنتظره رهبر عالي ايران خطاب به جوانان اروپا و امريکاي شمالي" به انعکاس اين پيام پرداخته مي نويسد: [آيت الله] خامنه اي در نامه اي بسيار غيرمعمول از جوانان اروپا و امريکاي شمالي خواسته براي شناخت اسلام قبل از محکوم کردن آن تلاش کنند.
فارن پاليسي با انعکاس بخشي از سوالات اين پيام مبني بر اينکه "چرا ساختار قدرت در جهان امروز مايل است تفکر اسلامي در حاشيه و انفعال قرار گيرد؟ مگر چه معاني و ارزشهايي در اسلام، مزاحم برنامهي قدرتهاي بزرگ است و چه منافعي در سايهي تصويرسازي غلط از اسلام، تأمين ميگردد؟" نوشته که رهبر ايران تنها راه برطرف کردن سوء تفاهم درباره اسلام را آشنايي با اين دين مبين از طريق قرآن و زندگي پيامبر بزرگ آن عنوان کرده است.
نشريه بلومبرگ (Bloomberg) نيز در گزارشي با عنوان "[آيت الله] خامنه اي، رهبر ايران از جوانان غربي خواست درباره اسلام پيش داوري نکنند" به اين موضوع پرداخته مي نويسد: رهبر عالي ايران از جوانان غربي خواست اجازه ندهند که حادثه کشتار در مجله طنز فرانسوي موجب پيش داوري آنان درباره اسلام شود.
بلومبرگ در گزارش کوتاه خود به اين فراز از پيام رهبر معظم انقلاب اشاره مي کند: من از شما ميخواهم اجازه ندهيد با چهرهپردازيهاي موهن و سخيف، بين شما و واقعيّت، سدّ عاطفي و احساسي ايجاد کنند و امکان داوري بيطرفانه را از شما سلب کنند. اين رسانه امريکايي نيز درخواست رهبر انقلاب براي آشنايي با اسلام حقيقي از طريق مطالعه قرآن و زندگي پيامبر اسلام (صلّياللهعليهوآلهوسلّم) را مطرح ساخته است.
نکته قابل تامل در اين گزارش ها سانسور بخش اعظم پيام رهبر انقلاب به ويژه بخش هاي مربوط به تاريخ جنايت بار دولت هاي غربي و بيداري ديرهنگام وجدان عمومي اين کشورها در سايه تبليغات و فضاسازي هاي رسانه اي است.
هرچند فارن پاليسي پيام رهبر ايران را "غيرمنتظره" و "بسيار غيرمعمول" توصيف مي کند اما با توجه به "پيام هاي سابق ايشان از جمله پيامي که در واکنش به کشتار سياه پوستان امريکايي به دست پليس در توييتر منتشر شد" و همچنين "نياز مبرم به روشنگري درباره حقيقت اسلام در اين دوره حساس کنوني"، اين پيام چندان هم غيرمنتظره به نظر نمي رسد؛ آنچه به راستي غيرمنتظره است، خبررساني گزينشي و سانسور آشکار در رسانه هايي است که با ادعاي اطلاع رساني دقيق و آزادي بيان بر افکار عمومي غرب حکومت مي کنند.
صراط: در پی حوادث اخیر فرانسه و وقایع مشابه، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام مهمی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی صادر کردند.
رسانههای جهان به انعکاس این نامه پرداختند.
خبرگزاری فرانسه نوشت رهبر معظم ایران از جوانان غرب خواست تا اسلام را مطالعه کنند و « در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید.»
نشریه فارین پالیسی نوشت رهبر ایران در نامهای سرگشاده و غیر منتظره به جوانان اروپا و آمریکا اظهار داشت: اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود.
شبکه بلومبرگ نوشت آیت الله خامنه ای رهبر ایران از جوانان غرب خواست درباره اسلام پیش داوری نکنند.
صدای روسیه گزارش داد رهبر معظم انقلاب ایران در نامه ای سرگشاده جوانان اروپا و آمریکای غربی را دعوت کرد تا اسلام را بشناسند و گفت غرب به دنبال هراس افکنی و نفرت پراکنی علیه اسلام است.
نیویورک مگزین نوشت رهبر ایران از جوانان غرب خواست تا با ذهن باز درباره اسلام تفکر کنند وی در نامهای سرگشاده نوشت: از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.
منبع :
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● هیچکس نمی تواند با احساسات مردم آذربایجان بازی کند
● ورزقان نیوز
● تاريخ گواه و معترف به مجاهدت ملت ايران براي توحيد، پاكي و عدالت است
● فرماندار ورزقان از وضعیت نابسامان این شهر انتقاد کرد
● میزبانی مردم ورزقان از شهدای ارسباران در سالروز آزادی خرمشهر بسیار ارزشمند است
● منطقه چيچكلي - چيچكلو
● مقابله با بلاياي طبيعي نياز به فرهنگ سازي دارد
● آیا در گذشته زبان تاتی زبان اکثریت مردم آرازبار(قره داغ) بوده است؟
● سومین همایش دفاتر پیشخوان دولت
● همایش شکوه مقاومت بسیجیان در میدان ساعت تبریز
افراد آنلاین : 17 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,123,481 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.138.113.73 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.