به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
با عرض سلام و تشکر و قدردانی خدمت یکایک کاربران و بازدیدکنندگان گرامی که با ارسال نظرات و دیدگاه های ارزنده خود همواره همراه ما بوده اید به اطلاع میرسانیم که متن ذیل از قسمت نظرات جهت درج در سایت ارسال شده است لذا وظیفه ای که به عنوان رسانه گویای مردم منطقه بر عهده داریم ما را بر این داشت که مطلب ارسالی را منتشر نموده و در معرض دید عموم قرار دهیم . حال قضاوت صحت و سقم موضوع را به شما مردم فهیم و آگاه منطقه وا میگذاریم :
چندی پیش یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی باانتشار بروشور تبلیغاتی گزارشی ازعملکرد خویش را ارائه نموده بودند؛ ضمن احترام به جایگاه مجلس شورای اسلامی که به فرموده حضرت امام خمینی (ره) در راس امور است؛ مواردی از باب انتقاد به گزارش مذکور وارد می باشد که به شرح ذیل اعلام می گردد:
: بخش اول
1- متن گزارش حاکی از کم سوادی یا عدم آگاهی تهیه کنندگان آن به وظایف نمایندگی مجلس شورای اسلامی بود.
-2 در این گزارش اکثر خدمات دولت قبلی و فعلی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بنام ایشان رقم خورده بود.
سوالی که در این ارتباط مطرح است این که مگر نماینده دستگاه اجرایی می باشد که وظایف و عملکرد های ادارات را در این گزارش بنام خود آورده است!؟
برای مثال تعویض کنتور های خراب شرکت آب فا را نیز در دفترچه گزارش عملکرد نماینده آورده اند!!!!؟
-3اعطای تسهیلات بازسازی به مالکان اماکن مسکونی و دامی تخریب شده در اثر زلزله به نام ایشان رقم خورده است؛ همچنین نظارت بر احداث اماکن دامی.
سوالی که در این جا مطرح است این است که جایی که رهبر معظم انقلاب و سایر مسئولین طراز اول کشور از مناطق زلزله زده بازدید کرده و دستورات لازم را داده اند؛ دیگر نماینده چطور ادعا می کند که این کارها را من انجام داده ام.!؟
-4در این گزارش اکثر پروژه هایی که در سالهای قبل اجرا شده یا نیمه تمام بودند؛ جزو عملکرد این نماینده ذکر شده است؛ این در حالی است که همه می دانند که پروژه ای که نیمه تمام باشد؛ اعتبار آن پایدار بوده و تا زمان اتمام قطع نشده و هر سال تا تکمیل آن، اعتبار لازم پیش بینی می شود.
-5جاده روستای اردشیر با تلاش های مداوم مهندس علیزاده (نماینده سابق) جناب آقای فروغی (فرماندار سابق) و میکائیلی (کارمند فرمانداری) بدون استفاده از اعتبارات دولتی در مسیری به طول 4 کیلومتر و کاملا سنگی و کوهستانی توسط شرکت «مهد امید آرین» و با مشارکت شرکت «آهن آجین» و شرکت «مبین» اجرا شده است؛مدیر عامل شرکت مهد امید آرین و کارکنان آن، مدیران شرکت های مبین و آجین، اهالی محترم روستای اردشیر و ... شاهد بر این موضوع می باشند؛ حال آقای نماینده که در اینجا کوچکترین نقشی نداشته است در این گزارش آن را جزو عملکرد خود آورده است.!!!
-6طرح آبرسانی روستای آوانسر با پیگیری های جناب آقای دکتر رحیمزاده ، قاسمی و ... از اهالی محترم روستا و ساکن ارومیه و سایر اهالی شریف روستا با تلاش های مداوم نماینده و فرماندار سابق و رئیس وقت جهاد کشاورزی در مسیری به طول 3 کیلومتر در دل کوه و با احداث استخر ذخیره آب با مشارکت شرکت «کندوان پارس» و «زرین داغ آستارکان» و جهاد کشاورزی ورزقان اجرا شده است.
این در حالی است که در مورخه 30/2/1391 آقای نماینده که هنوز بر صندلی مجلس تکیه نزده بود(7روز مانده به شروع مجلس نهم) از پرداخت کارکرد آقای .............. که با بلدوزر در این پروژه کار کرده بود؛ و قرار بود توسط شرکت کندوان پارس پرداخت شود؛ ممانعت می نمود.
اهالی محترم روستای آوانسر ،مدیر عامل،سرپرست ومهندسین کارگاه و مدیر وقت جهاد کشاورزی شاهد بر این موضوع هستند. حال آقای نماینده که در اینجا کوچکترین نقشی نداشته و سعی در کارشکنی داشتند؛ در این گزارش آن را جزو عملکرد خود آورده است.
-7عملیات اجرایی کارخانه مولیبدن در سال 1388 آغاز و در شهریور سال 1391 با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید.
حال چگونه ممکن است در فاصله کمتر از 3 ماه پروژه به این بزرگی با پیگیری آقای نماینده راه اندازی شده باشد!!!؟.
و چندین مورد دیگر .......
: بخش دوم
در بخش دوم پروژه ها و طرح هایی که آقای مهندس علیزاده آنها را پیگیری نموده و به جریان انداخته بود و باید با استفاده از نفوذ و لابی نمایندگی مجلس پیگیری می شد و می توانست از باب پیگیری جزو عملکرد نماینده محترم باشد؛ ولی اقدام موثری در این راستا انجام نشده و به فراموشی سپرده شده اند .
* موارد بخش دوم را برای جلوگیری از طولانی شدن متن، در ادامه مطلب درج نمودیم .
نظرات ارسالی کاربران محترم موجب روشن شدن مطلب و رفع سوء تفاهمات موضوعات مطروحه خواهد گردید .
برای درج نظرات خود اینجا کلیک کنید
عبارتند از :
1) طرح های توسعه مس سونگون (کارخانجات ذوب، پالایش، اسید سولفوریک، تغلیظ 3 ، کود شیمیایی، بچینگ ،سرباره و ... ) که عملیات اجرایی آنها از سال های 88 و 89 آغاز گردیده بود ولی اکنون بیشتر آنها تعطیل یا نیمه تعطیل می باشند.
متاسفانه اکنون بجای این که شاهد تولید و اشتغال جوانان منطقه در این کارخانه ها باشیم ؛ شاهد هستیم که سالن های تولید و سوله های این کارخانه ها اکنون تبدیل به انبار کنسانتره شده است .
2) سد حاجیلر چای که در سال 89 و 90 چندین میلیارد تومان از بودجه ملی کشور دارای ردیف بود در 2 سال اخیر بدلیل نبود اعتبار نیمه تعطیلی باشند.
3) بزرگراه خواجه – ورزقان - خاروانا – نوردوز که از بودجه ملی کشور دارای ردیف و در حال اجرا بود از سال 91 تعطیل گردید؛ در ادامه با پیگیری های استانداری و فرمانداری و با توجه به پیگیری گذشته مهندس علیزاده،در اسفند ماه سال 91 توسط شرکت مس مناقصه برگزار و شرکتی برنده مناقصه شد ولی بنا بدلایلی که همگان می دانند بعد از یک و نیم سال کارشکنی اجرا نشد و مناقصه را لغو کردند و باعث به تاخیر افتادن اجرای پروژه شدند. حالا جای شکرش باقی است که اخیرا توسط شرکت های مورد نظر اجرا می شود.
4) الحاق 1000 هکتار از اراضی خاروانا( اراضی دامنه کوه شهیدلر) به منطقه آزاد ارس که با تلاش آقای علیزاده می رفت که عملیاتی شود به فراموشی سپرده شد. شوراهای دوره سوم شهر خاروانا شاهد این موضوع هستند.
5) احداث شهرک تخصصی مس در اراضی روستاهای گویجه سلطان و علویق که در سال 89 مطالعات آن انجام شده بود به فراموشی سپرده شد. حالا بعد از 3 سال می خواهند پی گیر شوند.
6) احداث سد بکرآباد که مطالعات آن در سال 90 به اتمام رسیده بود؛ به فراموشی سپرده شد.
7) پمپاژ آب از رودخانه ارس به اراضی ازومدل و خاروانا که توسط آقای علیزاده پیگیری می شد؛ به فراموشی سپرده شد.
8) احداث کمربندی مس در ورزقان که اجرای آن از سال 89 شروع شده بود بنا به زیاده خواهی و کارشکنی بعضی ها تعطیل شد.
9) پرداخت عوارض ارزش افزوده مس سونگون به شهرداری ها و دهیاری های شهرستان که در سالهای 89 و 90 مطابق قانون یک و نیم درصد بود و با پیگیری آقای علیزاده به شهرداری ها و دهیاری های شهرستان پرداخت گردید اکنون با این که این ارزش افزوده 8 درصد می باشد؛ بجز موارد اندکی پرداخت نشده و به فراموشی سپرده شده است.
10) احداث سد مسقران که در سال 89 مهندس علیزاده از محل اعتبارات سهم وزیر از موسسه جهاد استقلال برای شروع اجرای آن اعتبار گرفته بود؛ بنا بدلایلی به فراموشی سپرده شده است.
11) احداث جاده برازین و بنه کاغی که قرار بود اجرا شود. به فراموشی سپرده شد.
12) احداث جاده روستاهای اوزی ، طویل و کلم که قرار بود توسط مس احداث شود؛به فراموشی سپرده شده است.
13) باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون ورزقان که با تلاشهای مهندس علیزاده در سال 88 تاسیس شده بود؛اکنون کجاست!؟دفترش کجاست!؟ تیم فوتبالش کجاست!؟ حمایت هایش از ورزش شهرستان کجاست!؟ از همه مهمتر احداث ورزشگاه و کمپ فرهنگی ورزشی مس سونگون که با تلاشهای نماینده سابق مقرر شده بود احداث آن توسط مس آغاز شود؛ چی شد!؟. شوراهای دوره سوم شهر ورزقان شاهد این موضوع هستند.
14) از احداث شبکه فاضلاب شهرهای ورزقان و خاروانا خبری نیست.
15) عملیات اجرایی سد آغبلاغ - سیه کلان که در سال 1385 آغاز شده بود اکنون تعطیل یا نیمه تعطیل می باشد.
16) مشکل آب شرب روستاهای سیه کلان - کیقال - آقاباباسنگ - آغبلاغ مقرر بود تا سال 92 حل شود. حال آقای نماینده برای حل این مشکل حیاتی چه اقداماتی انجام داده اید!؟؟؟
17) فروش اقساطی سهام مجتمع مس سونگون به ورزقانی ها و باز پرداخت اقساط آن از محل تولید و درآمد خود مس سونگون که آقای علیزاده دستور آن را از وزیر اخذ کرده بود؛ چی شد!!!؟
18) .........
19) .........
با تشکر
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● انتخاب شهردار توسط مردم از قدرت شوراها نميكاهد
● بازدید بخشدار مركزی ورزقان از روستاهای میرزاعلیکندی و چراغلو
● مشورت در سيره پيامبر(ص)
● اقدام جدی و چشم گیر شهرداری ورزقان در رفع سد معبر
● تصویب آیین نامه معافیت مشمولان خدمت وظیفه عمومی
● گزارش وزير كشور از تريبون نماز جمعه تهران
● معارفه رئیس جدید کمیته امداد خاروانا
● برای کسانی که امکان دارند، از دریافت یارانه انصراف دهند
● لزوم در اولویت قرار دادن طرح های هادی روستایی
● مردم به شایعات درباره طرح هدفمندی یارانه ها توجه نکنند
افراد آنلاین : 18 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,122,281 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.142.92.19 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.