چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی:
بازسازی 17 اثر تاریخی آسیب‌دیده از زلزله با 40 میلیارد ریال اعتبار


خبرگزاری فارس: بازسازی 17 اثر تاریخی آسیب‌دیده از زلزله با 40 میلیارد ریال اعتبار

 

تراب محمدی امروز در حاشیه جلسه کمیته کارگروه میراث فرهنگی سراب در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار فارس به تشریح نتایج سفر یکروزه خود به شهرستان سراب پرداخت و افزود: در جلسه کمیته کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراب با ارائه راهکاری‌های توسعه گردشگری شهرستان سراب برای تسهیل در امور سرمایه‌گذاری در گردشگری اتخاذ تصمیم شد.

بقیه متن در ادامه مطلب...

وی افزود: در جلسه کمیته کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراب مقرر شد در مرمت آثار تاریخی در دست تعمیر تسریع شده و تا خردادماه 92 به اتمام برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، مسجد جامع سراب، پل گاودوشان، امامزاده سراب و دیگر پروژه های مرمتی در دست اجرا همچنین تهیه زیرساخت‌های گردشگری از جمله جاده ارتباطی آبرگم‌اردها، کمپ گردشگری اردها و بهرمان و اسب‌فروشان، توسعه صنایع دستی در آموزشگاه فعال در شهرستان سراب و افزایش رشته‌ها را از جمله برنامه‌های کاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در شهرستان سراب عنوان کرد.

محمدی افزود: در این جلسه در خصوص وام هنرمندان صنایع دستی و بیمه هنرمندان تصمیماتی اتخاذ شد همچنین مقرر شد که بخشداری‌ها،شهرداری‌ها و فرمانداری شهرستان سراب نسبت به شناسایی آثار تاریخی که تاکنون ثبت ملی نشده‌اند، اقدام کرده و آن آثار را برای ثبت ملی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معرفی کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی با اشاره به ثبت ملی اخیر هفت آیین عاشورایی این استان اظهار کرد: هر منطقه و شهرستانی می‌تواند با معرفی مکان رویدادها و آیین‌های سنتی و مذهبی اصیل و خاص خود، زمینه را برای ثبت ملی این میراث‌های معنوی فراهم کند.

 

محمدی، اعتبارات بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراب را در سال 91 بالغ بر 6 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این اعتبارات علاوه بر اعتبارات ملی به پروژه‌های در دست اجرا در شهرستان سراب تخصیص داده خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از راه‌اندازی نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرستان سراب خبر داد و افزود: با موافقت معاونت منابع و نیروی انسانی ریاست جمهوری نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرستان سراب تاسیس شده و با مصوبه کمیته کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراب فعالیت رسمی خود را آغاز می‌کند.

محمدی با اشاره به بازید خود از زیارتگاه حاجی علمدار و یادمان شهدای گمنام مهربان واقع در ارتفاعات حاجی علمدار اظهار کرد: ما هر چه داریم از شهداست و هر کسی هر چه در توان دارد باید در خصوص شهدا هزینه کند.

وی تصریح کرد: شهدا امامزادگان عشق هستند که مزارشان زیارتگاه اهل یقین است و آیندگان این مرز و بوم است که از این رو در توسعه گردشگری معنوی مزار شهدا در اولویت قرار دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از احداث کمپ گردشگری در محل یادمان شهدای گمنام مهربان خبر داد و افزود: پس از مطالعه مشاور و با همکاری بخشداری در برای تامین آب در محل یادمان شهدا، کمپ گردشگری در این محل احداث شده و هر چقدر اعتبار نیاز باشد تامین شده و مساعدت خواهد شد.

 

 

محمدی در ادامه سخنان خود با اشاره به تخریب 17 اثر تاریخی در جریان زلزله اخیر در شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس تصریح کرد: 17 اثر تاریخی در مناطق زلزله‌زده تخریب شده بود که مهم‌ترین آنها بازار تاریخی اهر با 40 درصد تخریب بود که خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان میراث فرهنگی استان در مدت سه ماه مرمت شده و با حضور معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور همچنین استاندار آذربایجان‌شرقی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، از اتمام مرمت پنج تا شش اثر تاریخی آسیب‌دیده در مناطق زلزله‌زده خبر داد و افزود: برای مرمت بازار تاریخی 10 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است ضمن آنکه 30میلیارد ریال برای مرمت دیگر آثار تاریخی تخریب شده در جریان زلزله ارسباران پیش‌بینی شد و با تامین اعتبار لازم، تمام آثار تخریبی صدمه دیده مرمت شده و مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

محمدی با اشاره به اینکه تمام آثار تاریخی مهم هستند و هیچ اثر تاریخی غیرمهم نداریم، تصریح کرد: ما وظیفه داریم آثار تاریخی را زنده کنیم و هر اثر تاریخی که نیاز به مرمت داشته باشد مرمت و زنده خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از 150 مسجد یا امامزاده در سطح استان در حال مرمت بوده و یا مرمت آنها به پایان رسیده است که شش تا هفت مورد آن مربوط به شهرستان سراب است که مسجد جامع سراب، امامزاده سراب، مسجد جامع "اسنق" در مهربان و مسجد جامع "جمال‌آباد" در مهربان از آن جمله است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، موزه فرش آذربایجان را جزو پروژه‌های مهر ماندگار عنوان کرد که از پیشرفت خوبی نیز برخوردار است،افزود: 250میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این امر پیش‌بینی شده که 80 میلیارد ریال هزینه شده و باقی نیز طبق برنامه زمان‌بندی شده تخصیص داده خواهد شد ضمن آنکه به موازات ساخت موزه خرید تجهیزات را نیز انجام می‌دهیم.

محمدی با اشاره به اینکه اگر مردم از عملکردها رضایت داشته باشند، رضایت پروردگار نیز به موازات آن حاصل می‌شود، تصریح کرد: در ارزیابی‌های صورت گرفته مردم از عملکرد میراث  فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رضایت نسبی دارند و هر اثر تاریخی که مرمت و احیا می‌شود رضایت و خوشحالی مردم را به دنبال داشته است.

وی گفت: این خوشحالی مردم موجب رضایت خاطر خوشحالی خادمان مردم در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شده و تلاش مضاعف آنها برای ارائه خدمتی دیگر و خوشحالی بیشتر مردم را دنبال داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی را در بازدید از زیارتگاه حاجی علمدار و یادمان شهدای گمنام مهربان، ابراهیم فریادخواه بخشدار، بابک شریفی شهردار و محمد حمیدی رئیس شورای اسلامی شهر مهربان همراهی می‌کردند.

منبع :خبرگزاری فارس


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 5
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,210,309

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.221.187.121 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل