دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


آغاز به کارکنگره بین المللی تخصصی زمین شناسی زمین لرزه در تبریز

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی کلانشهر تبریز:

ساخت نماهای سنگی تبریز در زلزله مخاطره آمیز است

هشدار معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی:

مخاطرات گسل 90 کیلومتری تبریز را جدی بگیریم

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز:

می‌توان روی گسل هم ساخت و ساز کرد

خبرگزاری فارس: مخاطرات گسل 90 کیلومتری تبریز را جدی بگیریم

دبیر علمی این همایش در آیین آغاز به کار آن گفت: هم اندیشی متخصصان علوم زمین از داخل و خارج کشور و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت از اهداف برگزاری این همایش است.

قرشی افزود: این همایش به صورت همزمان در 11 استان کشور برگزار و در مجموع 150 نفر از استادان برجسته خارج از کشور در ان شرکت کرده اند.

وی گفت: دو هزار و 560 عنوان مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که هیات داوران از میان آنها 530 عنوان مقاله را برای ارایه به صورت شفاهی در 11 شهر استان و یک هزار و 200 مقاله را جهت ارایه به صورت پوستر انتخاب کردند.

وی یادآوری کرد: در همایش تبریز 350 عنوان مقاله به دبیرخانه ارسال شده که 20 عنوان آن به صورت شفاهی و 135عنوان به صورت پوستر ارایه می شود.

مشروح مطالب بالا را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

آغاز به کارکنگره بین المللی تخصصی زمین شناسی زمین لرزه در تبریز

دبیر علمی این همایش در آیین آغاز به کار آن گفت: هم اندیشی متخصصان علوم زمین از داخل و خارج کشور و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت از اهداف برگزاری این همایش است.

قرشی افزود: این همایش به صورت همزمان در 11 استان کشور برگزار و در مجموع 150 نفر از استادان برجسته خارج از کشور در ان شرکت کرده اند.

وی گفت: دو هزار و 560 عنوان مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که هیات داوران از میان آنها 530 عنوان مقاله را برای ارایه به صورت شفاهی در 11 شهر استان و یک هزار و 200 مقاله را جهت ارایه به صورت پوستر انتخاب کردند.

وی یادآوری کرد: در همایش تبریز 350 عنوان مقاله به دبیرخانه ارسال شده که 20 عنوان آن به صورت شفاهی و 135عنوان به صورت پوستر ارایه می شود.

قرشی با بیان اینکه 320 میهمان در این همایش در تبریز شرکت دارند، افزود: در کنگره تبریز 15 دانشمند سرشناس از دانشگاه های معتبر انگلستان، فرانسه، سوییس، ایتالیا و تاجیکستان حضور دارند و علاوه بر ارایه مقالات و برگزاری کارگاه های علمی، در بازدید صحرایی از گسل شمال تبریز و گسل های اهر و ورزقان حضور خواهند یافت.

این همایش به مدت سه روز در تالار اندیشه ائل گلی برگزار می شود.
 

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی کلانشهر تبریز:

ساخت نماهای سنگی تبریز در زلزله مخاطره آمیز است

 ایرج شهین‌باهر پیش از ظهر امروز در نخستین کنگره تخصصی و بین‌المللی زمین شناسی زمین لرزه که در تالار اندیشه تبریز برگزار می شود، اظهار کرد: در سال‌های اخیر توسعه شهر به جای اینکه به سمت جنوب شهر می بود، به صورت مدیریت شده به طرف حرایم گسل تبریز بوده است.

وی با بیان اینکه شورا و شهرداری مسئول آسایش و آرامش شهروندان و حفظ آبادانی و کالبدی شهر است، افزود: ما وظیفه داریم در این راستا تدابیر لازم را اتخاذ و اجرایی کنیم.

رئیس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی ممانعت از توسعه شهر در حرایم گسل و شمال تبریز را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر نمی‌توانیم خود را آماده مواجهه با خطرات حوادث طبیعی از جمله زمین لرزه کنیم حداقل می‌توانیم جلوی ساخت و سازهای غیراصولی را بگیریم و شهروندان را با دست خودمان با خطر مواجه نکنیم.

شهین باهر همچنین با ابراز تاسف از اینکه ساخت نماهای سنگی در تبریز به یک فرهنگ تبدیل شده است، گفت: رغبت شهروندان به نماهای سنگی و همچنین نماهای شیشه ای غیراستاندارد در مواقع بروز بحران‌هایی مثل زلزله مخاطره آمیز است.

وی اضافه کرد: مطابق نتایج مطالعات پهنه بندی تبریز، در صورت وقوع زمین لرزه شبانه‌ای با قدرت 7.5 درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) در این کلانشهر، 440 هزار نفر در ثانیه نخست کشته خواهند شد که به اعتقاد من همین زمین لرزه در ساعات میانی روز هم می تواند این میزان تلفات را داشته باشد چراکه نماهای سنگین سنگی و نماهای غیراستاندارد شیشه ای به طور گسترده در شهر وجود دارد.

شهین باهر، تاکید کرد: چنانکه مدیریت بحران در مناطق شهری بتواند شاخص‌های مختلف را در قالب نظام های تعریف شده بررسی و زمینه پایداری آن‌ها را تحقق ببخشند، سازوکاری ایجاد می شود تا حد آستانه این شاخص‌ها تنزل نیابد و به این ترتیب شاهد تاب آوری کالبد شهرها و آمادگی بیشتر مردم در مقابله با سوانح غیرمترقبه خواهیم بود.

سی و دومین گردهمایی علوم زمین و نخستین کنگره تخصصی زمین شناسی زمین لرزه همزمان با تهران و 11 منطقه شهری دیگر کشورمان در تبریز برگزار می‌شود.

در این کنگره تخصصی که ده‌ها نفر از اندیشمندان سرشناس دنیا در علوم زمین و زمین شناسان داخلی حضور دارند، علاوه بر ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر، کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان در این کنگره سه روزه، همچنین این فرصت را پیدا می کنند که در روز پایانی از گسل‌های تبریز، اهر و ورزقان بازدید کنند.

هشدار معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی:

مخاطرات گسل 90 کیلومتری تبریز را جدی بگیریم

محمدصادق پورمهدی صبح امروز در نخستین کنگره تخصصی بین‌المللی زمین‌شناسی زمین لرزه در تبریز گفت: ایران (آذربایجان شرقی) جزو کشورهایی است که در آن‌ از مجوع 40 بلای طبیعی دنیا بیش از 31 حادثه طبیعی رخ می‌دهد بنابراین لازم است مجموعه عواملی که باعث کاهش خسارات ناشی از این حوادث را به دنبال دارد، جدی گرفت.

وی با اشاره به مخاطرات گسل 90 کیلومتری شمال تبریز از زمین لرزه به عنوان رخدادی طبیعی که در راستای تکامل زمین رخ می‌دهد، یاد کرد و ادامه داد: مرور تاریخ زلزله در آذربایجان نشان می‌دهد اگر از این زمین لرزه‌ها درس نگیریم و این حوادث را فراموش کنیم باید خسارات فراوانی را متحمل شویم.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: در کنار همه خساراتی که زلزله به شهروندان تحمیل می‌کند، یک دستاورد بزرگ دارد و آن درس شیرینی است که توجه به آن می‌تواند مانع از بروز خسارات جانی و مالی فراوان در آینده شود.

وی نظارت اصولی بر ساخت و سازهای شهری به ویژه در تبریز را مورد تاکید قرار داد و گفت: زمانی که ساختمانی امن در اختیار شهروندان باشد به هنگام بروز زلزله نیازی به خروج از منزل و ایجاد مشکلات بعدی در امداد و نجات و متعاقب آن بازسازی مناطق زلزله‌زده نخواهد بود.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با انتقاد از بی‌توجهی به یافته‌های علمی در طراحی و ساخت بناهای مسکونی اظهار کرد: امروز در طراحی و ساخت ساختمان‌ها و بناهای مسکونی از آخرین یافته‌های علمی استفاده نمی‌شود و نتیجه آن وارد شدن آسیب‌های سازه‌ای و غیرسازه‌ای به هنگام بروز زمین لرزه‌ها و حتی زلزله‌هایی با شدت پایین است.

پورمهدی با تاکید بر لزوم الگوگیری از تجارب بین‌المللی در مواجهه با پدیده زمین لرزه گفت: مقایسه رویکردها در بحث ساخت و سازها در ایران و کشورهای پیشرفته جهان نشان می‌دهد علاوه بر اینکه فعالیت‌های اجرایی ساخت و ساز در کشورهای پیشرفته در اختیار متخصصان مربوطه قرار دارد، متخصصان نیز از علم روز بهره می‌گیرند به طوری که اگر مهندسی یک سال فعالیت نکند، مدرک تحصیلی او به حالت تعلیق در می‌آید.

وی افزود: در چنین شرایطی لازم است ضمن تحقیق مستمر بر روی مناطق پرخطر و ایجاد مراکز تحقیقاتی مستقل، دستاوردهای پژوهشی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی به علم کاربردی تبدیل شود.

زندگی در کنار گسل پرخطر تبریز مستلزم داشتن آمادگی‌های لازم است

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی عنوان کرد: زندگی در کنار گسل پرخطری مثل گسل تبریز مستلزم داشتن آمادگی‌های لازم در مواجهه با این پدیده طبیعی، رعایت قوانین مربوطه به ساخت و ساز، ممانعت از توسعه غیراصولی و غیرعلمی تبریز، ساماندهی حاشیه‌نشینی و نظارت کامل بر پروژه‌های عمرانی با انجام مطالعات زمین‌شناسی است.

پورمهدی افزود: تبریز به جهت مجاورت با گسل همواره بستر مخاطراتی است و از این رو توسعه تبریز بدون توجه به موارد مزبور غیرممکن خواهد بود.

گفتنی است، سی و دومین گردهمایی علوم زمین و نخستین کنگره تخصصی زمین شناسی زمین لرزه همزمان با تهران و 11 منطقه شهری دیگر کشورمان در تبریز برگزار می‌شود.

در این کنگره تخصصی که ده‌ها نفر از اندیشمندان سرشناس دنیا در علوم زمین و زمین شناسان داخلی حضور دارند علاوه بر ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر، کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار خواهد شد؛ شرکت کنندگان در این کنگره سه روزه، همچنین این فرصت را پیدا می‌کنند که در روز پایانی از گسل‌های تبریز، اهر و ورزقان بازدید کنند.

شهرام دبیری پیش از ظهر امروز در نخستین کنگره تخصصی زمین شناسی زمین لرزه در تالار اندیشه تبریز با انتقاد از برخی که بر طبل ممانعت از ساخت و ساز در مناطق همجوار گسل تبریز تاکید می‌کنند، اظهار کرد: اظهارنظرهایی از این دست که نباید اجازه ساخت و ساز در اطراف گسل تبریز داده شود، زیاد درست نیست زیرا می‌توان با اتخاذ و اجرای تمهیدات لازم بر روی گسل هم ساخت و ساز کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: در کشور ژاپن با وجود این که بر روی گسل واقع شده شاهد ساخت و سازهای گسترده‌ای هستیم که البته با اتخاذ و اجرای تمهیدات لازم همراه بوده است.

وی با اشاره به ساخت و سازهای نسبتا وسیع در حومه گسل تبریز اظهار کرد: ساخت و ساز در مجاورت گسل شمال تبریز بدون برنامه‌ریزی قبلی و مطالعات علمی بوده است.

ساختمان‌های نصف تبریز غیرمقاوم است

وی با بیان اینکه 2 هزار و 500 هکتار از بافت تبریز فرسوده و معادل همین میزان نیز بافت حاشیه نشین است، اضافه کرد: به این ترتیب باید گفت که نصف تبریز ساخت و سازهایی دارد که غیرمقاوم است.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز با تاکید بر اینکه مدیران شهری تبریز وارث این مسئله هستند، گفت: در عین حال در ادوار گذشته مدیریت شهری تلاش‌های گسترده‌ای برای نوسازی بافت فرسوده و ساماندهی حاشیه‌نشینی بوده‌ایم و باید این تلاش‌ها شدت بگیرد.

دبیری با تاکید بر اینکه تدوین و اجرای سیاست های تشویقی می‌تواند مدیریت شهری تبریز را در روند احیای بافت فرسوده و ساماندهی حاشیه‌نشینی یاری کند، افزود: در دوره جدید مدیریت شهری تبریز برنامه‌ریزی جدی شده تا این چالش‌های عمده در یک دوره 5 ساله حل و فصل شود.

سی و دومین گردهمایی علوم زمین و نخستین کنگره تخصصی زمین شناسی زمین لرزه همزمان با تهران و 11 منطقه شهری دیگر کشورمان در تبریز برگزار می‌شود.

در این کنگره تخصصی که ده‌ها نفر از اندیشمندان سرشناس دنیا در علوم زمین و زمین شناسان داخلی حضور دارند، علاوه بر ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر، کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار خواهد شد. شرکت کنندگان در این کنگره سه روزه، همچنین این فرصت را پیدا می کنند که در روز پایانی از گسل های تبریز، اهر و ورزقان بازدید کنند.

 


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 30
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,248,640

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.119.117.176 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل