به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
دربارسعودی عربستان که اصلیترین حامی تروریست های تکفیری داعش محسوب میشود برای جبران ناکامیهای ریاض و تحتالشعاع قرار دادن معادلات سقوط، اقدام به اعدام شیخ نمر کرد.
رژیم سعودی عربستان برای فرار از کابوسهایی که گریبان ریاض را گرفته است در یک اقدام جنون آمیز اقدام به اعدام «شیخ نمرالنمر» کردهاست. براساس گزارش منتشر شده توسط العربیه به عنوان تریبون تبلیغاتی سعودیها ، وزارت کشور عربستان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد ریاض 47 نفر از جمله «شیخ نمر النمر» روحانی بلند پایه این کشور را به اتهام فعالیت های تروریستی اعدام کردهاست.
ریاض مدعی شده است که بیشتر این افراد در مجموعه ای از حملات تروریستی القاعده بین سال های 2003 تا 2006 شرکت داشتند. نکته مضحک اینجاست که عربستان از حامیان اصلی القاعده بودهاست و در جریان حملات تروریستی یازدهم سپتامبر نیویورک نیز سفارت این کشور در آمریکا مداخله مستقیم داشته است.
رژیم سعودی با گنجاندن نام رهبرشیعیان عربستان در کنار نام تروریستهای سوخته القاعده تلاش کردهاست که این چهره دموکراسیخواه را توجیه نماید. مساله اساسی اینجاست که همه 47 نفر اعدام شده نیز تروریست نبودهاند و تعدادی از منتقدان غیرمذهبی رژیم سعودی نیز کشته شدهاند.
متن کامل در ادامه مطلب...
پروژه حذف رهبر شیعیان عربستان
شیخ «نمر النمر» در سال 1379 هجری قمری مصادف با 1968 میلادی، در شهر «العوامیه» در استان «القطیف» در شرق عربستان در خانوادهای اهل علم و دین به دنیا آمد که از آن علمایی چون «آیتالله شیخ محمد بن ناصر آل نمر» و خطبای حسینی چون جدش حاج «علی بن ناصر آل نمر» حضور داشتهاند.
وی تحصیلات مقدماتی خود را در همان شهر العوامیه به پایان رساند و در سال 1400 هجری قمری مصادف با 1989 میلادی، برای آشنایی نزدیکتر با انقلاب اسلامی ایران و تحصیلات حوزوی ابتدا به ایران مهاجرت کرد تا در تهران در «حوزه علمیه حضرت قائم(عج)» حضور پیدا کند که در همان سال توسط «آیتالله سید محمدتقی مدرسی» در تهران تأسیس شده بود.
شیخ نمر پس از 10 سال تحصیل در حوزه علمیه حضرت قائم(عج)، عازم سوریه شد و در «حوزه علمیه حضرت زینب(ع)» برای ادامه تحصیلات حوزوی و علوم دینی نام نوشت و در حضور اساتید این حوزه به تحصیل پرداخت. پس از بازگشت به عربستان مرکز مذهبی «الإمام القائم(عج)» را نیز در العوامیه تأسیس کرد که در واقع سنگبنای «مرکز اسلامی» در سال 1422 هجری قمری مصادف با 2011 میلادی بود
.
شیخ نمر در طول سالیان گذشته توسط مزدوران سعودی مورد تهدید ، بازداشت یا حتی ضرب و شتم قرار گرفته بود. نخستین بازداشت شیخ نمر به می 2006 میلادی بازمیگردد، هنگامی که شیخ به محض بازگشت از سفر کوتاهمدتش به بحرین و بازگشت به عربستان، به دلیل مشارکت در همایشی بینالمللی قرآن کریم از سوی نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد.
بازداشت مجدد شیخ نمر، به 23 آگوست 2008 میلادی بازمیگردد که در شهر "القطیف" به دست نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد. این بار اتهام شیخ برای بازداشت بنابر ادعای رژیم سعودی درخواست از شیعیان مناطق شرقی عربستان برای آمادهشدن به منظور دفاع از خود و جامعه خویش بود که رژیم ادعا میکرد، این سخنان نمر به معنی تحریک شیعیان عربستانی برای جدایی از حکومت مرکزی بود.
رژیم سعودی از بیم قیام مردمی و خشم و غضب شیعیان مناطق شرقی عربستان شیخ نمر را 24 ساعت پس از بازداشت آزاد کرد.این روحانی برجسته عربستانی یک بار دیگر در مارس 2009 میلادی در معرض بازداشت قرار گرفت.
او در پی اعتراضات شیعیان عربستان در سال 2012 بازداشت شد و نیروهای امنیتی سعودی قبل از بازداشت شیخ نمر، خودروی او را تعقیب کرده و به سوی وی تیراندازی کردند، که در نتیجه آن، شیخ نمر به شدت زخمی شده بود. در پی بازداشت این عالم برجسته شیعه، فعالیتهای اعتراض آمیز گسترده ای در شرق عربستان روی داد و چندین جوان عربستانی نیز در جریان همین اعتراضها به ضرب گلوله نیروهای امنیتی شهید یا زخمی شدند.
در میان بیاعتنایی مدعیان حقوق بشر، محاکمه این عالم برجسته شیعه بدون حضور رسانه ها و بدون اجازه به وی جهت دفاع از خود، انجام شد.
اواخر سال 2015 دادگاه جنایی عربستان سعودی شیخ نمر را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه، به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرد. به گفته برادر«شیخ نمرالنمر» ، وی در یک تماس تلفنی، خداوند را بهخاطر سرنوشتی که برایش مقدر کرده است، شکر کرده و میگوید: «تمام امور به دست خداوند و تحت نظر اوست و همین برای ما کفایت میکند.»
کمتر از 3 ماه پیش وزارت کشور عربستان با امضای «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور حکم اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی مبارز شیعه عربستانی را تأیید کرد، که این به معنای مجوز به وزارت کشور برای اعدام شیخ نمر تنها با امضای «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان برای اجرای حکم اعدام بود.
عربستان حکومت رسمی داعش
رژیم سعودی عربستان که در جریان جنگ تحمیلی اصلیترین حامی رژیم بعثی صدام بود ، پس از شکست صدام ریاض طالبان و القاعده را در افغانستان ایجاد کرد. عربستان به شکلی رسمی تلاش میکرد که طالبان به عنوان حکومت رسمی افغانستان پذیرفته شود. این رویکرد با بی اعتنایی ایالات متحده تا 11 سپتامبر 2001 ادامه داشت. پس از فاجعه تروریستی نیویورک که اتفاقا اسناد غیرقابل انکاری از حمایتهای ریاض جهت عملیات مزدوران اسامه بنلادن (رهبر سابق القاعده و تبعه سعودی عربستان) ظاهرا از مواضع خود عقب نشینی کرد.
سعودیها برای فرار از موج بیداری اسلامی اقدام به پرداخت پاداشهای کلان در داخل عربستان کردند ، آنها در خاورمیانه انحراف بیداری اسلامی را با ترویج سلفیگری و تکفیریگری در دستور کار قرار دادند. نتیجه اقدامات خبیثانه عربستان تشکیل گروه تروریستی تکفیری داعش بود که امروز بزرگترین تهدید امنیت جامعه جهانی محسوب میشود.
نحوه اقدامات «حکومت اسلامی» که داعش آن را دنبال میکند به گونه غیرقابل انکاری شباهت به رویکردهای رسمی دربار سعودی دارد. داعش در طول 5سال گذشته صدهاهزار نفر را سلاخی کردهاست و تفاسیر خشن با مغالطه از اسلام را بیان نمیوده است.
بنا بر گزارشهای رسمی منتشر شده توسط سازمان عفوبینالملل ، عربستان سعودی با 157 مورد اعدام در سال 2015 میلادی، رکورد بیشترین مجازات مرگ را در یک سال واحد از سال 1995 تاکنون رقم زده است. نرخ اعدام سال جاری در عربستان سعودی نسبت به آمار سال 1995 که در آن دولت ریاض 192 نفر را اعدام کرد، در ردیف دوم قرار می گیرد.
عربستان در اعدام های خود اغلب از گردنزدن استفاده میکند ؛ رژیم سعودی بین سال های 1985 تا 2013، بیش از 2 هزار نفر توسط عربستان سعودی اعدام شدهاند.
براساس گزارشهای منتشر شده،محاکم و دادگاههای رسیدگی به پروندههای اعدام اغلب در خفا برگزار میشوند و متهمان به ندرت به وکیل مدافع دسترسی دارند. افراد ممکن است تنها بر مبنای اعترافاتی که با شکنجه، بدرفتاری و یا فریب گرفته شدهاند، محکوم شوند. روند دردناک اعدام در سیستم سعودی موضوعی است که همانگونه که بیان شد در مورد رهبرآزادیخواه شیعیان عربستان نیز اجرا شده است.
منهای رویکرد غیرانسانی اعدام شیخ نمر النمر ، آل سعود تلاش میکنند قدرت خود را نشان دهند که البته با توجه به علنی شدن اختلافاتشان هیچ سودی برایشان نخواهد داشت. براساس گفته کارشناسان سال 2016 ، سال جنگ داخلی شاهزادههای سعودی برای رسیدن به پادشاهی استدر این میان نباید فراموش کرد که عربستان در جنگ یمن و سوریه متحمل شکستهایی شده است که تضعیف این کشور را تشدید کرده است. به موازات کابوس های سعودی ، کسری بودجه هنگفت عربستان که موجب حذف سوبسیدها شده است میتواند منجر به وقوع یک انقلاب ناگهانی شود.
اعدام شیخ نمر النمر در وضعیت بغرنجی که ریاض گرفتار آن شده است میتواند موجب تعجیل در انقلاب مردمی عربستان شود.
* خبرگزاری خانه ملت ، گروه بینالملل
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● هشدار رهبرمعظم انقلاب نسبت به خطرات پیری جمعیت/ تاکید بر ضرورت کار عمیق و علمی و فرهنگ سازی برای اقناع نخبگان
● ائلگلی از بهترین نقاط شهر تبریز است
● استاندار آذربایجان شرقی از وضعیت بازسازی مناطق زلزلهزده بازدید کرد
● افتتاح مصلی و مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) شهر ورزقان
● جنگلهای ارسباران بهشت گمشده ایران زمین
● شروع سالتحصیلی جدید هنرستان دکتر اکبریه تبریز
● دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب
● آذربایجان شرقی پیشرو در اجرای طرح های ملی حوزه معدن
● وبلاگ های بی هویت مشکل اساسی جامعه مجازی ورزقان
● بازدید بخشدار مرکزی ورزقان از عملیات تعریض راههای روستایی
افراد آنلاین : 18 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,122,158 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.19.55.254 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.