برگزاري همايش منطقهاي مجريان انتخابات در تـبريز

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی از برگزاری همایش منطقهای مجریان انتخابات با حضور رییس ستاد انتخابات کشور در تبریز خبر داد.
سعید شبستری با اعلام این خبر, گفت: در این همایش فرمانداران، بخشداران و دستاندرکاران انتخابات استانهای اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی حضور خواهند داشت.
وی محوریت این همایش را برگزاری کارگاههای آموزشی و توجیهی برای اعضای ستادهای انتخابات استانها عنوان کرد و گفت: آموزشهای لازم توسط کارشناسان و تیم آموزشی ستاد انتخابات کشور ارایه خواهد شد.
به گفته شبستری، تشریح و ارایه اصول، بیان راهبردها و سیاستهای ستاد انتخابات کشور در برگزاری انتخابات، آشنایی با قوانین حقوقی انتخابات مجلس و مجلس خبرگان رهبری و همچنین بررسی پیشنهادها، آسیبها و راهکارهای لازم جهت برگزاری هرچه باشکوه انتخابات از مباحث و عناوین مهم این همایش است.
رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی همچنین با بیان این که 21 فرماندار و 23 بخشدار مستقل در استان داریم، گفت: برای تسلط هر چه بیشتر فرمانداران و بخشداران به قانون انتخابات، آزمون سراسری در اواخر مهرماه برگزار خواهد شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این آزمون این است که مسئولان مربوطه با مطالعه دقیق و کامل قانون، آمادگی بیشتری نسبت به اجرای انتخابات داشته باشند.
شبستری با اشاره به این که آموزش مجریان انتخابات در برگزاری هرچه بهتر انتخابات موثر است، خاطرنشان کرد: مقدمات کار را باید به نحوی فراهم کنیم که اولین انتخابات دولت یازدهم، به نحو مطلوب صورت بگیرد.
آغاز همایش منطقهای مجریان انتخابات به مدت دو روز در تبریز

همایش منطقهای اعضای ستادهای انتخابات و فرمانداران و بخشداران استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل صبح امروز (چهارشنبه) با حضور اعضای ستاد انتخابات کشور در تبریز آغاز شد.
در مراسم افتتاحیه این همایش که به مدت دو روز در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار میشود، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان شرقی و قایممقام وزیر کشور سخنرانی کردند.
دبیر ستاد انتخابات کشور در خصوص این همایش گفت: همایش منطقهای انتخابات در راستای آموزش دست اندرکاران اجرایی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری با حضور 183 نفر از فرمانداران، بخشداران و اعضای ستادهای انتخابات سه استان برگزار میشود.
علی پورعلی مطلق با بیان این که در جریان انتخابات آینده بالغ بر 960 هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی ایفای نقش خواهند کرد، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار و مهم ستاد انتخابات کشور آموزش این تعداد عوامل است که تاکنون در این زمینه نیز گام های بسیار خوب و بر اساس تقویم مشخص برداشته شده است.
وی، برگزاری همایش های آموزشی و توجیهی در استان های مختلف را یکی از برنامه های مهم وزارت کشور و ستاد انتخابات بیان کرد و گفت: پیش از تبریز در دو استان چهارمحال و بخیاری و گیلان نیز چنین همایش هایی برگزار شده و تا مدت مقرر پیش از انتخابات در هشت مرکز استان نیز این همایش ها را دنبال خواهیم کرد.
پورعلی مطلق ادامه داد: برگزاری همایش توجیهی 270 نفر از مربیان ستادهای انتخاباتی استان ها در تهران نیز از دیگر برنامه های ستاد انتخابات کشور بود که در تهران برگزار شد.
نشست هم اندیشی اعضای ستادهای انتخابات سه استان و کارگاه آموزشی توجیهی فرمانداران و بخشداران از جمله برنامه های این همایش دو روزه خواهد بود.
همچنین قایم مقام وزیر کشور در امور مجلس و استان ها و عضو ستاد انتخابات کشور در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های استان به سوالات آنان پاسخ گفت.
جبارزاده: فضای مناسبی برای فعالیت گروهها و احزاب سیاسی در استان وجود دارد

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر حضور سلایق و گرایشهای مختلف سیاسی در عرصه انتخابات، اظهار امیدواری کرد شاهد رقابتی سالم، پرشور و بانشاط در انتخابات اسفند امسال باشیم.
دکتر اسماعیل جبارزاده در نشست خبری ستاد انتخابات کشور، حضور سلایق مختلف سیاسی در انتخابات را یکی از عوامل حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای دانست و گفت: شرایط فعالیت گرایشهای مختلف در چارچوب قانون باید فراهم شود.
وی با بیان این که از همه گروهها و احزاب سیاسی برای حضور در انتخابات دعوت کردهایم، افزود: فضای مناسبی برای فعالیت گروههای سیاسی در استان فراهم شده است.
جبارزاده از صدور مجوز فعالیت برای هشت تشکل سیاسی در آذربایجان شرقی طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: وزارت کشور توجه ویژهای به بحث حضور احزاب و گروههای سیاسی در عرصه کشور دارد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت بحث آموزش در برگزاری انتخابات، گفت: در این راستا ستاد انتخابات کشور 11 همایش منطقهای برای آموزش مجریان انتخابات برگزار میکند که امروز سومین همایش در تبریز برگزار شد.
وی از حضور اعضای ستاد انتخابات کشور در این همایش قدردانی کرد و گفت: برگزاری چنین برنامههایی نشان از برگزاری انتخاباتی خوب از نظر اجرایی دارد.
جبارزاده افزود: انتخابات آتی متفاوت از انتخاباتهای گذشته خواهد بود، چرا که در ادوار گذشته تا این اندازه به آموزش مجریان بها داده نشده بود.
وی، حاکمیت قانون و عمل دقیق به قانون را جزو اصول انتخاباتی دولت اعلام کرد و گفت: بر این اساس تسلط مجریان انتخابات به قانون بسیار مهم و ضروری است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از تشکیل ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی در دادگستری استان خبر داد و گفت: تا به حال جرم انتخاباتی در استان گزارش نشده است، با این حال تخلفات احتمالی به دقت رصد میشود.
برگزاری انتخابات مجلس در 207 حوزه انتخابیه/ آغاز ثبتنام نامزدها از 28 آذر

قایممقام وزیر کشور با بیان این که 950 هزار نفر وظیفه اجرای انتخابات اسفند امسال را بر عهده دارند، افزود: دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در 207 حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار می شود.
حسینعلی امیری، سن قانونی برای رای دادن در این دوره از انتخابات را 18 سال تمام اعلام و اظهار کرد: نام نویسی از نامزدهای انتخابات نیز از 28 آذر ماه سال جاری در فرمانداری های سراسر کشور آغاز خواهد شد.
وی با بیان این که 25 فرایند برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری تعریف شده است، گفت: زیرساختهای الکترونیکی 24 فرایند کاملا مهیا و در مورد آخرین فرایند که مرحله رایگیری است نیز تمهیداتی پیشبینی شده است.
امیری با اشاره به مصوبه دولت مبنی بر برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در کلانشهرها و تعدادی از شهرستانهای کشور، گفت: در حال رایزنی با شورای نگهبان هستیم و در صورت موافقت این شورا، شاهد برگزاری انتخابات الکترونیکی خواهیم بود.
وی با بیان این که امکانات فنی این کار فراهم شده است، افزود: در دوره قبلی انتخابات مجلس در 14 شهرستان انتخابات را الکترونیکی برگزار کردیم و تجربه خوبی در این خصوص در اختیار داریم.
قایم مقام وزیر کشور هزینه اجرای انتخابات الکترونیکی در تمام شهرها و روستاهای کشور را افزون بر 40 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: با توجه به شرایط عمومی کشور امکان برگزاری الکترونیکی در تمام کشور هم اکنون وجود ندارد.
وی همچنین تعداد صندوق های اخذ رای برای انتخابات مجلس شورای اسلامی را حدود 93 هزار صندوق اعلام کرد و گفت: این تعداد با توجه به الکترونیکی شدن انتخابات در تعدادی از شهرها با تغییراتی مواجه خواهد شد.
امیری در ادامه از تشکیل کمیته ویژه بررسی تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی خبر داد و گفت: در این کمیته که وظیفه رصد و کنترل فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را بر عهده دارد، با همکاری وزارتخانه های کشور، اطلاعات و پلیس فتا تمامی تحرکات بررسی و تلاش می شود تخلفات احتمالی به حداقل برسد.
وی اظهار کرد: تخلفات تبلیغاتی در فضای مجازی هیچ تفاوتی با فضای فیزیکی ندارد و بر اساس قانون، تخلفات احتمالی در فضاهای اجتماعی و مجازی قابل پیگیری بوده و با متخلفان برخورد خواهد شد.
امیری، رسیدگی به تخلفات انتخاباتی را جزو وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان اعلام و اظهار کرد: البته در خصوص جرایم انتخاباتی نیز قوه قضائیه و دادگستری های استان ها وارد عمل شده و در صورت احراز جرم اقدام به صدور احکام می کنند.
وی با بیان این که تاکنون تخلفات بسیار جزیی در حیطه وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان اتفاق افتاده است، گفت: این تخلفات با تذکرهای شفاهی به افراد تا حد زیادی متوقف شده است و نامزدها تذکرها را رعایت کرده اند.
امیری با اشاره به هماهنگی های ایجاد شده بین وزارت کشور و قوه قضائیه، از صدور بخشنامه ایجاد شعبه های ویژه از سوی رییس قوه قضائیه برای رسیدگی به تخلفات و جرایم انتخاباتی خبر داد.
قانون، کلیدواژه انتخابات آینده است

قایممقام وزیر کشور با بیان این که حاکمیت قانون و قانونمداری، لازمه برگزاری انتخابات سالم، باشکوه و رقابتی است، افزود: کلید واژه انتخابات آینده قانون است.
حسینعلی امیری در همایش منطقهای فرمانداران، بخشداران و اعضای ستادهای انتخابات در تبریز، اظهار داشت: اگر مسوولان به قوانین انتخاباتی مسلط باشند، در حوزه های مختلف از جمله دفاع از حق و حقوق رای دهندگان و نامزدها می توانند به خوبی وارد عمل شوند و امانت داری را به خوبی رعایت کنند.
وی با اشاره به تعامل عالی بین وزارت کشور و شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی، گفت: در همین رابطه نشست های بسیار خوبی برگزار شده و رابطه تنگاتنگی بین این دو مجموعه برقرار است.
امیری اضافه کرد: همین رابطه و تعامل حسنه و ضابطه مند در استان های مختلف در قالب هیات های اجرایی و نظارت نیز وجود دارد زیرا که باید اعتماد متقابل بین این دو نهاد وجود داشته باشد تا مسیر انتخابات به بهترین شکل ممکن هدایت شود.
قایم مقام وزیر کشور در امور مجلس و استانها، ساماندهی قوی هیات های اجرایی و رعایت بی طرفی و خوش نامی در انتخاب اعضای این هیات را مورد تاکید قرار داد و افزود: هیات های اجرایی در مراحل مختلف انتخابات نقش بسیار مهم و موثری دارند.
امیری با تاکید بر رعایت انصاف بین گروه ها، احزاب و تشکل های سیاسی از سوی مجریان انتخابات، گفت: باید فضایی در کشور ایجاد شود که تمامی احزاب و گروه های سیاسی قانونی احساس نکنند یکی بر دیگری رجحان دارد.
وی همچنین بر ضرورت فعال سازی همه جریان ها و گرایش های سیاسی توسط فرمانداران سراسر کشور برای انتخابات پیش رو تاکید کرد و افزود: باید برای تحقق شعار حضور حداکثری آحاد مردم در پای صندوق های رای تلاش شود تا احزاب، گروه ها و گرایش های مختلف قانونی به عرصه انتخابات ورود پیدا کرده و زمینه ساز مشارکت همگانی شوند.
امیری اظهار کرد: باید توجه داشت که مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آینده پیام های بسیار عمیق در ابعاد داخلی و بین المللی برای جمهوری اسلامی ایران دارد که در این راستا تلاش همه جانبه دست اندرکاران برای برگزاری چنین انتخاباتی لازم و ضروری است.
مجریان انتخابات امانتدار و بیطرف باشند/ حضور مردم تعیینکننده است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، امانت داری و بی طرفی را از ویژگی های مهم و اصلی دست اندرکاران انتخابات برشمرد و افزود: حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای نیز ناشی از اعتماد آنها به مجریان و ناظران انتخابات است زیراکه آنها را امین خود می دانند.
آیت الله محسن مجتهدشبستری در همایش آموزشی و توجیهی منطقه ای ستاد انتخابات کشور در تبریز، افزود: باید توجه کنیم که اگر خواستار حضور حداکثری آحاد مردم در پای صندوق های رای هستیم باید شرایط را برای این موضوع مهم و اساسی به بهترین شکل ممکن مهیا کنیم.
وی، انتخابات در جمهوری اسلامی ایران را نماد مردم سالاری دینی تعریف کرد و گفت: برگزاری 33 انتخابات اعم از ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، شوراهای اسلامی و مجلس شورای اسلامی در طول 37 سال گذشته شاید در جهان امری بی نظیر یا کم نظیر باشد که باید به آن افتخار کرد.
آیت الله مجتهد شبستری اظهار کرد: با وجود توطئه ها و دسیسه های مختلف دشمنان مردم در تمامی این انتخابات حضوری پرشور و یکپارچه داشته اند که یکی از عوامل مهم این حضور به اعتماد بین مردم و حکومت بر می گردد زیرا که برخلاف رژیم طاغوت مردم احساس می کنند حضور آنها در انتخابات مهم و تعیین کننده است و البته در عمل نیز چنین بوده است.
وی، برگزاری منظم و سالم انتخابات در ایران بدون کوچکترین مسایل امنیتی را بسیار مهم خواند و گفت: حتی در زمان جنگ تحمیلی نیز انتخابات در ایران در سر موعد برگزار شد که این نشان دهنده صلابت و قوت نظام است.
آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حق الناس بودن آرای مردم، اظهار کرد: هر یک از آرای ملت امانتی در دست عوامل اجرایی و نظارتی است که باید نسبت به مراقبت از آن به شدت هوشیار بود.
امام جمعه تبریز، جلوگیری از رکود حاکم بر اقتصاد را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از همین اکنون نسبت به رفع رکود در کشور اقدام شود تا مردم با مشکلات کمتری زندگی خود را اداره کنند.
وی با تاکید بر نقش ویژه خوش اخلاقی در دستگاه های دولتی با ارباب رجوع در جلب اعتماد مردم به نظام و دولت، گفت: خوشرویی با مردم در ادارات و سازمان های مختلف می تواند اعتماد عمومی نسبت به نظام و حکومت را افزایش دهد.
تکتک آرای مردم در انتخابات به منزله حمایت از اهداف نظام است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: تکتک آرای مردم در انتخابات به منزله تایید و حمایت مردم از اهداف نظام است.
دکتر اسماعیل جبارزاده در آیین افتتاحیه همایش منطقهای فرمانداران، بخشداران و اعضای ستادهای انتخابات در تبریز، هدف از برگزاری این همایش را کسب آمادگی لازم برای انجام امر مهم انتخابات ذکر کرد و گفت: ما در این انتخابات امانتدار مردم هستیم و باید حافظ این امانت باشیم.
وی با بیان این که مصمم به اجرای دقیق قانون در انتخابات هستیم، افزود: در کنار اجرای قانون، زمینهسازی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات جزو اهداف و برنامههای ماست.
جبارزاده خاطرنشان کرد: در انتخابات آتی بیش از هر زمان دیگری به حضور حداکثری مردم نیاز داریم و با توجه به شرایط حاکم، تکتک آرایی که به صندوقهای رای ریخته میشود به منزله تایید و حمایت مردم از اهداف نظام است.
وی تاکید کرد: عوامل حضور مردم باید تقویت شده و آنچه باعث دلسردی آنها میشود شناسایی و در موقع مناسب برطرف شود.
استاندار آذربایجان شرقی ارایه آموزشهای لازم به مجریان انتخابات را بسیار مهم دانست و گفت: هر انتخابات ویژگیهای خاص خود را دارد و انتخابات آتی نیز به دلیل همزمانی دو انتخابات مهم ظرافتهای خاصی خواهد داشت، لذا آشنایی کامل با قوانین و مقررات انتخاباتی بسیار مهم است.
وی همچنین بر استفاده از تجارب ارزشمند اعضای ستاد انتخابات کشور تاکید کرد.
دکتر جبارزاده با اشاره به برگزاری شش جلسه ستاد انتخابات آذربایجان شرقی، از آمادگی کامل این ستاد برای برگزاری انتخابات خبر داد و گفت: امیدواریم یکی از سالمترین، بانشاطترین و باشکوهترین انتخابات را در استان اجرا کنیم و هدف ما این است که میزان مشارکت مردم استان در این انتخابات در مقایسه با دورههای گذشته بیشترین مشارکت باشد.
کلید واژه ها :
ستاد انتخابات آذربایجان شرقی
,
رییس ستاد
,
ستاد انتخابات
,
انتخابات آذربایجان شرقی
,
مجریان انتخابات
,
همایش مجریان انتخابات
,
رییس ستاد انتخابات کشور
,
سعید شبستری
,
سعید شبستری خیابانی
,
فرمانداران و بخشداران
,
محوریت همایش
,
سیاستهای ستاد انتخابات
,
راهبردها و سیاستها
,
برگزاری انتخابات
,
قوانین انتخابات مجلس
,
مجلس خبرگان رهبری
,
قانون انتخابات
,
آموزش مجریان انتخابات
,
اولین انتخابات
,
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.