به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان شرقی، شهرستان ورزقان دارای منابع طبیعی خدادادی فراوانی است، ولی به نظر میآید، برخی نامهربانیها و بلایای طبیعی و انسانی در سالهای اخیر باعث شده، این شهرستان از داشتن حداقل امکانات و زیرساختهای لازم شهری در محرومیت باشد و همچنان همت مسوولان را میطلبد که توجه ویژهای به توسعه همه جانبه این شهرستان با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای بالقوه این منطقه داشته باشند.
یکی از آرزوهای دیرینه هر شهروند ورزقانی و روستایی این شهرستان، آبادانی و توسعه این منطقه بوده و هست، حال پرسش مهمی که در این خصوص مطرح است اینکه، دستاندرکاران، مسئولان و متولیان اجرایی استان چرا به عظمت و ظرفیتهای این شهرستان کمتوجهی میکنند؟ و برای به ثمر رسیدن برخی از طرحها و پروژههای عمرانی و زیرساختی در این شهرستان، امروز و فردا میکنند؟!
نکته قابل تامل دیگر اینکه، با وجود این همه اما و اگرهایی که در زمینه توسعه این منطقه در چند دهه اخیر مطرح شده و میشود، به نظر میرسد، برخی مسئولان و مدیران، مهمترین اولویتهای عمرانی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و زیربنایی این شهرستان را فراموش کردهاند، چرا که این روزها جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی این منطقه برای یافتن یک شغل مناسب و کسب روزی باید به سایر شهرستانها و استانهای دیگر مهاجرت کنند.
بی شک مسئولان و مدیران استان نیز بر این باورند که با وجود این همه ثروت خدادادی چرا این سرزمین کمتر توسعه یافته و برخی ناملایمات و مشکلات اساسی در این شهرستان همچنان به قوت خود باقی است؟!
بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
مقام عالی استان در نخستین سفر شهرستانی، با حضور در شهرستان ورزقان، با تأکید بر این که ساکنان این منطقه شایسته بالاترین خدمات هستند، خواستار رعایت و حفظ کرامت این مردم از سوی مسئولان شد.
اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی، وجود معادن عظیم مس، طلا و گردشگری را از جمله پتانسیلهای این شهرستان برشمرد و بر این اساس تاکید کرد؛ دولت توجه ویژه ای به این منطقه در استان داشته باشد.
شهردار ورزقان نیز فاضلاب شهری، بهداشت، وضعیت نامناسب رودخانه میانی شهر، تخریب جدولها و آسفالت معابر، نخالههای ساختمانی و پراکندگی میادین میوه و تره بار را از جمله مشکلات این شهر بیان میکند و بر این باور است که این شهر در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و نیازمند توجه جدی مسوولان است.
کامران رحمتی شادباد، با اشاره به ظرفیتهای گردشگری شهرستان ورزقان هم گفت است: متاسفانه بسیاری از این ظرفیتها حتی توسط مردم خود استان نیز ناشناخته است.
وی غارهای حماملو، آبشار گل آخور، چیچکلو، امامزاده آستمال، قلعه جوشین، هفت چشمه، آغچه قلعه، امامزاده اوجاق کندی، کتیبه سیغندل، باغهای آقابابا فرامرزی، غارهای کرویق، آب گرم کاسین، سردار کندی(زادگاه ستارخان سالار ملی) و سیغای (زادگاه علامه محمدتقی جعفری) را تنها بخش کوچکی از ظرفیتهای گردشگری این شهرستان عنوان کرد.
از سخن مسئولان و مدیران استان در رابطه با توسعه و رکود این شهرستان که بگذریم، سخنان و دیدگاههای مردمان این سرزمین برای خودش حکایتی دارد و اینان بر این باورند که این شهرستان در صورتی در مسیر توسعه و پیشرفت قرار میگیرد که نیروهای کاردان، مومن و متخصص در سر کار باشند و بخشی از منابع خدادادی این منطقه هم، برای توسعه و آبادانی این منطقه استفاده شود.
به هر حال آنچه در این راستا مهم به نظر میرسد، اینکه باید همگان برای توسعه و آبادانی این شهرستان به همدیگر کمک کنند و شکی نیست با این ویژگیها و پتانسیلهایی که در حال حاضر در شهرستان ورزقان وجود دارد، به طور یقین مشخص میشود تحقق آرمان « ورزقان، شهری تمیز، زیبا و توسعه یافته» دور از دسترس نباشد و در بین شهرهای آذربایجان شرقی شهر ورزقان به عنوان توسعه یافتهترین شهر استان لقب بگیرد که به نظر میآید دور از انتظار هم نباشد و بر این اساس نیز زیرساختهای اولیه برای تحقق این امر در این شهرستان فراهم شده است.
حال آنچه در این زمینه اهمیت دارد اینکه، مردم منطقه ارسباران و به ویژه روستانشینان این منطقه در طول تاریخ کشورمان نشان دادند که همیشه و در همه حال در امور مختلف همواره پیشگام و پیشتاز بودهاند، در واقع این قابلیت و پتانسیل در بین آنان است که اگر بخواهند کاری را انجام دهند با پشتکار، همت، غیرت و سختگیری خاص تا آخر خط میروند که نمود بارز آن تقدیم هزاران شهید گلگون کفن به هشت سال دفاع مقدس و کمک به بازسازی مناطق زلزله زده زلزله اخیر این منطقه بوده است.
حال این پرسش مطرح میشود که شهرستان ورزقان، با داشتن این همه ثروت خدادادی و نیروی انسانی سختکوش، صادق و با انگیزه چگونه میخواهد، خود را به عنوان « شهرستان پیشرفته و مدرن آذربایجان شرقی» و در نهایت « منطقهای توسعه یافته» مطرح کند؟ آیا زیرساختهای لازم اقتصادی، فرهنگی، امکانات زیربنایی و ارتباطات برای این شهرستان فراهم شده یا باید منتظر این زیر ساختها شد، که به یقین میتوان آن را در قاب آینده مشاهده کرد.
* خلاصه ای از سایت خبرگزاری ایسنا
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● ساخت مرکز درمانی در روستای جوشین
● ترویج فرهنگ مهدویت راهکار اساسی مقابله با جنگ نرم است
● گزارش 100 روزه عملکرد و اقدامات وزارت کشور
● گامی دیگر برای رسیدن به شهر الکترونیک
● بهره برداری از مسجد جامع شهر ورزقان با حضور شهردار تهران
● جزئیات تبصره اجرای قانون هدفمندی در سال 1393
● عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در ورزقان
● جزئیات مصوبه مشروط طرح جامع شهر تبریز در شورای عالی شهر سازی
● گزارش جلسه ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر شهرستان ورزقان
● محور برنامه های سال 95 شهرداری تبریز
افراد آنلاین : 13 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,125,518 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.223.211.185 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.