به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
استاندار آذربایجان شرقی در همایش طلاب و روحانیون استان در قم:
بازسازی مناطق زلزلهزده کارنامه افتخارآمیز نظام جمهوری اسلامی است
همایش طلاب و فضلای آذربایجان شرقی یکشنبه شب با حضور بیش از 300 نفر از طلاب، فضلا، روحانیون و اساتید استان در حوزههای علمیه قم در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفاء برگزار شد.
بقیه متن در ادامه مطلب ...
احمد علیرضابیگی، استاندار آذربایجان شرقی طی سخنانی در این همایش آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده استان را تشریح و گزارشی از وضعیت شاخصهای توسعه و پیشرفت استان در زمینههای مختلف ارایه کرد.
وی با اشاره به نقش روحانیت در مراحل مختلف امدادرسانی به زلزلهزدگان ارسباران گفت: روحانیت نقش غیرقابل انکاری در حل بسیاری از مشکلات اجتماعی داشت و ما معتقد بودیم که اگر نتوانیم روحانیت را با خود همراه کنیم کاری از پیش نخواهیم برد.
علیرضابیگی افزود: بر همین اساس در اولین روزهای پس از اتمام عملیات امداد و نجات و اسکان اضطراری زلزلهزدگان، همایش روحانیون مناطق زلزلهزده را برگزار کردیم و تصمیمات و مصوبات دولت را با روحانیون در میان گذاشتیم.
وی با بیان این که برنامهریزی دولت در مناطق زلزلهزده مبتنی بر احساس مسئولیت بود، اظهار داشت: تصمیمات مسئولانه دولت موجب شد که کار آواربرداری با آن همه مشکلات اجتماعی که تنها با حضور میدانی در صحنه قابل حل بود در مدت زمان کوتاهی انجام شود و در این مرحله بیش از سه میلیون تن آوار از روستاهای زلزلهزده حمل شد.
علیرضابیگی ادامه داد: بعد از آواربرداری کار بازسازی با مشارکت بنیادهای مسکن 11 استان کشور و بسیج امکانات همه دستگاهها آغاز شد و اکنون بیش از 11 هزار مسکن دایم در این مناطق تحویل مردم شده است.
وی افزود: دولت در کنار بازسازی از معیشت مردم هم غافل نبود و در این راستا تاکنون 12 هزار واحد نگهداری دام و احشام توسط سپاه پاسداران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شده است.
علیرضابیگی خاطرنشان کرد: علاوه بر این 10 هزار اتاقک مخصوص نگهداری محصولات کشاورزی که به عنوان حاشیه امنیت سکونت نیز کاربرد دارد در کنار خانههای مردم نصب شده و جمعیت هلال احمر نیز با مشارکت مردم و خیرین چهار قلم کالای اساسی خانوارهای ساکن در خانههای بازسازی شده را تامین کرده است.
وی تاکید کرد: اکنون با قاطعیت میتوانیم بگوییم که همه مردم در مناطق زلزلهزده در مسکن دایم یا اتاقکهای مخصوص ساکن هستند و کسی در زیر چادرها نمانده است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که در مرحله بازسازی با برخی مشکلات اجتماعی به ویژه از سوی ساکنان فصلی و فرعی مناطق زلزلهزده مواجه شدیم، افزود: حتی رسانهها نیز به این موضوع دامن میزدند تا جایی که برنامه ورزشی نود که اساسا ارتباطی به موضوع ندارد نیم ساعت از وقت تلویزیون را به این موضوع اختصاص میدهد و اینطور القا میکند که مردم از کارهای انجام شده ناراضی هستند.
وی با بیان این که دولت در خصوص این مناطق کوتاهی نکرده است، افزود: در هفتههای گذشته همایشی را برگزار کردیم و از مردم شهرستان اهر خواستیم که مشکلات خود را در حضور تمام مدیران استان بیان کنند؛ اما آنچه در این همایش از سوی مردم عنوان شد عمدتا مسایل جزیی و قابل حل بود و مسایلی که موجب نارضایتی مردم باشد مشاهده نکردیم.
علیرضابیگی تصریح کرد: در روند این کار بسیار بزرگ ممکن است نواقصی هم باشد اما این نواقص چیزهایی نیستند که عظمت کارهای انجام شده را تحتالشعاع قرار دهند.
وی افزود: کاری که در مناطق زلزلهزده آذربایجان شرقی انجام شد در سطح بینالمللی قابل ارایه و کمنظیر است و کارشناسان داخلی و خارجی نیز این موضوع را گواهی میدهند.
علیرضابیگی تاکید کرد: این اقدامات کارنامه شخص یا نهاد خاصی نیست بلکه کارنامه نظام جمهوری اسلامی است که در کتاب افتخارات ملت ایران به ثبت رسیده است.
وی افزود: اکنون با یک نگاه تازهای به منطقه ارسباران نگاه میکنیم و تلاش داریم ظرفیتهای منطقه را برای رونق زندگی مردم و توسعه و پیشرفت منطقه به کار گیریم.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود از رشد قابل توجه شاخصهای توسعه استان در شش سال اخیر خبر داد.
وی گفت: از سال 84 تا امروز 17 سد بزرگ و کوچک در آذربایجان شرقی احداث شده و ظرفیت ذخیرهسازی آب در استان از 527 میلیون متر مکعب در سال 84 به یک میلیارد و 768 میلیون متر مکعب در سال 90 رسیده است و این در شرایطی است که ما یک چهارم از ظرفیت سد بزرگ خداآفرین را آبگیری کردهایم.
علیرضابیگی افزود: در حال حاضر چندین پروژه مهم عمرانی در حوزه آب در حال اجراست که از جمله میتوان به سدهای پیغامچای، کلقان، لیلانچای، خط دوم آبرسانی به تبریز، شبکه آبیاری و زهکشی دشت بناب، آیدوغموش، خداآفرین، قلعهچای و گلفرج اشاره کرد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: اکنون در استان 305 معدن فعال وجود دارد و معادن مس سونگون، نفلینسینیت سراب، کلوئن چاراویماق و تراورتن آذرشهر از مزیتهای عمده معدنی استان به شمار میروند.
وی افزود: تعداد شهرکها و نواحی صنعتی استان در شش سال اخیر از 9 شهرک به 40 شهرک و ناحیه افزایش یافته؛ ضمن این که شهر صنعتی بعثت با وسعت 10 هزار هکتار در مجاورت تبریز در حال احداث است.
علیرضابیگی خاطرنشان کرد: در سال 84 تنها 28 کیلومتر آزادراه در استان وجود داشت اما امروز طول آزادراههای استان به 219 کیلومتر رسیده و در بخش راههای اصلی و فرعی و راه روستایی هم پیشرفتهای چشمگیری حاصل شده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تمام 59 شهر استان به علاوه 930 روستا از نعمت گاز برخوردارند و درصد پوشش گازرسانی خانوارهای روستایی از 45 درصد در سال 84 به 72 درصد رسیده است.
استاندار آذربایجان شرقی از رشد قابل توجه تعداد موسسات دینی و قرآنی استان در شش سال اخیر خبر داد و گفت: تعداد کتابخانههای استان در این مدت از 107 باب به 125 باب و تعداد موسسات قرآنی از 8 موسسه به 85 موسسه افزایش یافته است.
وی افزود: از سال 84 تاکنون 230 خانه قرآنی در شهرها و روستاهای استان احداث شده است در حالی که این کار قبل از سال 84 سابقه نداشت.
علیرضابیگی ادامه داد: تعداد حوزههای علمیه استان نیز در شش سال اخیر دو برابر شده است و اکنون 28 حوزه علمیه در استان فعال است.
وی خاطرنشان کرد: وسعت خانههای عالم احداث شده از سال 84 تا امروز 120 درصد افزایش یافته و در عین حال مدیریت استان متعهد شده است در هر روستایی که نیاز باشد خانه عالم احداث کند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با قدردانی از تلاشهای انجام شده برای انسجام و هماهنگی طلاب و روحانیون آذربایجان شرقی که در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل و تدریس هستند، ابراز امیدواری کرد این نشست موجب افزایش روابط روحانیون با مجموعه مدیریتی استان شود.
وی در پایان این همایش نیز به سوالات حاضران در همایش پاسخ داد.
همچنین در ابتدای این همایش که معاون سیاسی و امنیتی استاندار و مشاور استاندار در امور روحانیت نیز حضور داشتند، حجتالاسلام محسنزاده، رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای آذربایجان شرقی در خصوص اهداف و وظایف این مجمع توضیحاتی ارایه کرد.
منبع :پورتال استانداری
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● پیام تبریک رئیس جمهوری به مناسبت آزمایش موفقیت آمیز نسل جدید موشک بالستیک
● هماهنگی اولیه برای برگزاری الکترونیکی انتخابات
● نخستین همایش غذای سالم و استرس روانی دوران امتحان
● هدف عالی قیام حسین (ع) از زبان خود امام
● كارنامه بنياد مسكن در مناطق زلزلهزده، نقطه شاخص عملكرد دولت جمهوري اسلامي است
● آمادگی دولت برای ارائه لایحه جامع چگونگی ادامه قانون هدفمندی یارانهها/انجام سفرهای استانی به شکل مطلوب
● تبلیغات زود هنگام انتخاباتی خلاف قوانین ومقررات
● انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام
● اوقات شرعی شهرستان کلیبر
● تسلیت شهادت امام موسی کاظم(ع)
افراد آنلاین : 16 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,119,235 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.144.193.1 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.