به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین روحانی با بیان اینکه آن رسانه هایی که بر طبل انشقاق می کوبند، مرتکب اشتباه تاریخی شده اند، تصریح کرد: هیچ جناح و حزب فعالی را نمی توان در این کشور حذف کرد، باید با هم تعامل کنیم و قواعد بازی را بیاموزیم و دست به دست هم دهیم.
وی یادآور شد: ما در شرایط ویژه ای به سر می بریم، کشور را باید به یک شرایط کاملا طبیعی برگردانیم و این دولت با حمایت مردم و رهبر معظم انقلاب این کار را انجام خواهد داد.
رییس جمهوری گفت: لازم است به همه استانداران عزیز بگویم در تمام مراحل مهم و حساس رهبر معظم انقلاب از راه و خط مشی دولت حمایت فرمودند و این برای ما سرمایه بسیار ارزشمندی است.
رییس قوه مجریه ادامه داد: یادمان باشد ما در یک کشور هستیم، یک رهبر و یک دولت داریم، همه باید بدانیم که در شرایط فعلی باید دست در دست یکدیگر بگذاریم، نگذاریم یک عده ای در جامعه ما فاصله و انشقاق به وجود آورند.
رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه امروز شرایط برای فعالیت سیاسی احزاب آماده تر از دیروز است، اظهار داشت: ما این شرایط را آماده تر خواهیم کرد. یکی از درخواست های من این است استانداران از فعالیت احزاب حمایت کنند.
بقیه خبر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...
روحانی گفت: ما نمی توانیم در یک جامعه بزرگ 70 و چند میلیونی بدون تشکیلات و احزاب، افکار عمومی و سیاسی را هدایت کنیم و رشد دهیم و مردم را از لحاظ سیاسی آماده کنیم.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه در زمینه سازماندهی، تشکیل دولت، انتخاب استانداران، دولت همه تلاش خود را به کار گرفت، توضیح داد: پس از صدها ساعت مشورت برای انتخاب وزرا، روزهای فراوان و شب های طولانی که تا پاسی از شب و گاهی تا نیمه شب ادامه می یافت، هنگامی که شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان ما به انتخاب همه وزیران رسیدیم و در آب شب قدر در آغاز شب همه وزیران پیشنهادی را جمع کردیم و من با آنها صحبت کردم برای من شب شیرینی بود به دلیل اینکه توانستم در روز تحلیف لیست وزیران و برنامه دولت را تقدیم مجلس شورای اسلامی کنم.
روحانی اضافه کرد: برخی دوستان به من می گفتند این کار شدنی نیست، اما به حمد الله برای نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران تقدیم لیست وزیران و برنامه دولت در روز تحلیف انجام شد.
روحانی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی تعامل خوبی با دولت داشته است، گرچه سوالات فراوان و احضارهای فراوان ممکن است برخی وزیران ما را مکدر کرده باشد، اما نباید برنجیم و شیوه تعاملی خود را با مجلس از دست دهیم.
رییس قوه مجریه با تاکید بر اینکه دولت با مجلس و سه قوه با هم تحت نظر رهبر معظم انقلاب می توانند کارها را پیش ببرند، گفت: اختلاف بین دو قوه به صلاح کشور نخواهد بود.
روحانی ادامه داد: در بخش سخنان مربوط به استانداران خواهم گفت که یک بخشی از کار را شما باید بر عهده بگیرید تا این سوال ها کمتر شود. اما در عین حال مجلس شورای اسلامی تا امروز چه در زمینه اصلاح بودجه سال 92 و چه در زمینه بودجه 93 که ان شاالله شاهد همکاری خوبی خواهیم بود و چه در زمینه دولت، همکاری خوبی داشته است.
رییس جمهوری در ادامه با بیان این که مجلس همکاری خوبی با دولت داشته است، اظهار داشت: اینکه یکی از وزرا چند بار ناچار شد به مجلس برود تا وزیر ورزش و جوانان رای لازم را بگیرد، در تاریخ بی سابقه بود.
روحانی افزود: این که چهار وزیر برای یک پست معرفی و در نهایت چهارمی رای آورد را من در تاریخ جمهوری اسلامی یاد ندارم اما در عین حال باز هم حق مجلس بود و ما نباید از این گونه مسایل برنجیم.
رییس جمهوری تاکید کرد: باید با مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان ملت، احترام بگذاریم به مصوبات مجلس، به قانون مجلس مصوب مورد تایید شورای نگهبان احترام خواهیم گذاشت و به آن عمل خواهیم کرد.
روحانی با تاکید بر این که «غیر از قانون گرایی راهی پیش پای ما نیست» تصریح کرد: بدانید فرار از قانون اگر بر فرض منفعت موقتی داشته باشد دارای ضررهای بسیار بلند، مهم و طولانی خواهد بود.
رییس جمهوری با بیان این که «باید در برابر قانون سر تسلیم فرود بیاوریم و همه به قانون احترام کنیم» بر تحقق و اجرای قانون اساسی و سیاست های کلی مقام معظم رهبری، مصوبات شورای اسلامی و همچنین مصوبات قانونی که در حکم قانون و لازم الاجراست مثل مصوبات شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد.
رییس جمهوری با اشاره به موفقیت دولت یازدهم در زمینه معرفی وزرا و آغاز به کار دولت در اولین فرصت اظهار داشت: گام بعدی تشکیلاتی دولت انتخاب استانداران بود که بار سنگین آن بر دوش وزیر کشور بود.
روحانی با بیان اینکه وزیر کشور و معاون سیاسی وی برای انتخاب برخی استانداران سختی های فراوانی کشید، افزود: طبیعی است، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه، مسوولان شهر، افراد ذی نفوذ، آنهایی که در انتخابات حضور فعال داشتند توقعاتی دارند و جمع کردن این توقعات و رساندن همه به نقطه اشتراک کار ساده و آسانی نبود اما به حمد الله این کار در زمان معقولی انجام شد و استانداران انتخاب شدند.
رییس جمهوری تاکید کرد: انتخاب استانداران و حضور استانداران در استان ها باید به گونه ای باشد که هیچ جناحی احساس شکست نکند؛ در کل انتخابات هم ما باید به گونه ای عمل کنیم که جناحی احساس شکست نکند.
روحانی افزود: نمی گویم اکثریت پیروز و اقلیت غیرپیروز عین هم باشند، ممکن است بعضی جاها متفاوت باشد اما در حقوق اساسی کشور همه یکسان هستند.
وی در ادامه یادآور شد: این که در سیاست خارجی و مذاکرات می گوییم به دنبال بازی برد - برد باشیم چون اگر برد - باخت شد، ادامه پیدا نمی کند؛ هر طرف احساس باخت بکند بعد از مدت کوتاهی توافق را به هم می زند و دنبال اولین فرصت است که توافق را بشکند؛ توافقی پایدار می ماند که برد - برد باشد.
رییس جمهوری تاکید کرد: حضور استاندار در استان به گونه ای باشد که همه احساس برد کنند و هیچ کس اعم از هیچ جناحی و حزب بزرگی و گروه بزرگی احساس شکست نکنند.
روحانی توضیح داد: اگر ما بتوانیم در مشترکاتی که مورد اتفاق همه است معیار اصلی کار قرار دهیم از جمله توسعه استان و رفع مشکلات، آن گاه جناحی هم که اول فکر می کرد بازنده است، می بیند که برنده است و همه جناح ها برنده شدند، استان برنده شده است.
وی به معضلات محیط زیست استان ها اشاره کرد و گفت: اگر این معضلات زیست محیطی حل شود، همه برده اند؛ اگر ما توانستیم معضل دریاچه ارومیه و زاینده رود و کارون و بختگان و هامون و دیگر مشکلات زیست محیطی و از جمله ریز گردها را در حد توان خود حل کنیم همه استان احساس پیروزی می کنند و آن گاه بازی برد- باخت از بین می رود و به یک انتخاب برد - برد تبدیل می شود.
روحانی افزود: در این صورت بعد از 6 ماه از همه، حتی افرادی که ابتدا مخالف بودند، به وزیر کشور، رییس جمهور و دیگران می گویند ما همین استاندار را می خواستیم که مشکل ما و معضل مردم را حل کرد و همه احساس رضایت می کنند.
رییس جمهوری خطاب به استانداران گفت: شما منتخب کل دولت هستید و کل دولت پشت سر شماست؛ شما نماینده عالی سیاسی نظام در استان هستید.
رییس جمهور با تاکید بر این که قانون گرایی استانداران تاکید کرد و اظهار داشت: اگر استاندار خط قانون را برگزید و گفت قانونگرایی برای من اصل است و به قانون عمل کند و همه را به قانونگرایی دعوت کرد، آیا کسی احساس باخت می کند؟ یا انتخاب این استاندار تبدیل به یک انتخاب برد - برد تبدیل می شود؟
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● در زندگی مردم هر چند با نیت دلسوزی، حق دخالت نداریم
● كارنامه بنياد مسكن در مناطق زلزلهزده، نقطه شاخص عملكرد دولت جمهوري اسلامي است
● یک ظریف و ۹۹ سوال!
● بازسازی ۱۰ باب مسجد توسط بسیج سازندگی
● ساختمان بازسازی شده بانک صادرات در شهرورزقان به بهره برداری رسید
● معرفی رحیم قاسمزاده به عنوان معاون فرماندار کلیبر
● جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورزقان
● معرفی مناطق گردشگری شهرستان ورزقان
● استانی شدن انتخابات به این دوره از مجلس نمی رسد
● بیوگرافی فرخ عبداله زاده
افراد آنلاین : 14 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,119,369 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.220.216.164 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.