به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
بوی خدمت و کار به مشام می رسد
نمایندگان آذربایجان شرقی می توانند با تشکیل مجمعی قوی از نمایندگان و با همدلی با دستگاههای اجرایی میتوانند، بهعنوان الگو و ترازی برای سایر استانها تبدیل شوند. البته اگر بخواهند و بتوانند!
مشهور است که مقاطع انتخاباتی عرصه «رقابت» و مقاطع پساانتخاباتی عرصه «رفاقت» است و بههرحال با آرایش نیروهای سیاسی آنچه خود را بهصورت برجسته در مقابل دیدگان مردم قرار میدهد، دوری از سیاسیکاری و تلاش برای خدمت بیمنت به مردم و تحکیم بنیانهای نظام اسلامی باشد.
دراینبین علیرغم تفاوت سلایق، ظرفیتهای فراوان مدیریتی در بین نمایندگان استان در مجلس وجود دارد که امکان تبدیل مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی بهعنوان مجمعی الگو و برتر در بین سایر استانها دید. گذشته از آنکه عدم تجربه مدیریتی کافی در بسیاری از استانها و ورود نیروهای جدید سیاسی بهعنوان نماینده در این زمینه مزید بر علت شده است.
با توجه به تشکیل مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی و برگزاری انتخابات هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، تبریزبیدار نگاهی دارد به کمیسیونهای احتمالی نمایندگان استان در مجلس و سابقه آنان، هرچند که دراینبین امکان معرفی تمامی ۱۷ نماینده آذربایجان شرقی در مجلس بهصورت بیوگرافی وجود ندارد و به همین خاطر به ذکر موجزی از بیوگرافی کاندیداهای تبریز در مجلس اکتفا میکنیم.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
احمدعلیرضا بیگی متولد ۱۳۴۲ در ارومیه، تا پیش از دولت نهم بیش از آنکه بهعنوانسیاستمدار و مدیر اجرایی در بدنه دولت مطرح باشد بهعنوان فرماندهی انتظامی در سطوح عالی فرماندهی در استانهای مختلف ازجمله اردبیل، آذربایجان شرقی، اصفهان و فارس خدمت کرده است.
پس از جراحت شدید بیگی در جریان سقوط هلیکوپتر در سال ۸۶، محمود احمدینژاد از وی میخواهد که به بدنه مدیریت اجرایی وارد شد و وی نیز میپذیرد. وی در گفتگوی سال گذشته خود با سایت محلی دیلک، نحوه ورود خود به دولت را اینچنین شرح میدهد: «ابتدا بنا شد تا به استان سیستان و بلوچستان بروم، لذا مطالعه گستردهای را روی استان مزبور آغاز کردم. دریکی از روزهای چهارشنبه مردادماه ۸۷ قرار شد در جلسه هیئت دولت حاضر شوم. آن روز هرچقدر در بیرون سالن هیئتوزیران منتظر شدم خبری نشد.... آقای رحیمی در آن زمان معاون پارلمانی دولت بود که از جلسه خارج شد و گفت دولت استانداری سیستان و بلوچستان را برای شما در نظر گرفته بود اما وقتی آقای احمدینژاد نام شمارا دید، کاغذ را از دستور جلسه خارج کرده و گفت: دیروز استاندار آذربایجان شرقی استعفا داده به ایشان (آقای بیگی) بگوئید برنامه خود برای استان آذربایجان شرقی را ارائه کند.»
بیگی در سال ۸۷ استانداری میشود که خاطره مدیریت جهادی و ارتباط صمیمانه وی با توده مردم در اذهان مردم میماند. بیشک مدیریت زلزله آذربایجان در مرداد ۹۱ و خدمت بیمنت به مردم باعث شد تا بیگی با رأیی چشمگیر در دور اول به مجلس راه یابد.
بیگی همچنان از خلف خود اسماعیل جبارزاده انتقاد میکند و وی را درباره عملکرد استانداری پیشین و فعلی به مناظره میطلبد. بیگی به گفته خودش تمایل به حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس دارد. بیگی ازجمله نفرات سرشناس برای ریاست مجمع نمایندگان استان است.
نماینده دیگر مردم تبریز در دور اول، مسعود پزشکیان وزیر بهداشت دولت اصلاحات است. این نماینده ۶۲ ساله متولد شهرمهاباد، در زمان دفاع مقدس مسئول اعزام اکیپهای پزشکی به جبههها بود و در دهه هفتاد به سمت رئیس بیمارستان علوم پزشکی تبریز و در دولت اولاصلاحات معاون وزیر بهداشت بود.
پس از سال ۸۰ وی ۴ سال بر کرسی وزارت بهداشت تکیه زد و پس از ۲ سال در سال ۸۶بهعنوان نماینده مردم تبریز راهی مجلس شورای اسلامی شد. پزشکیان را که بیشتر به استناد به نهجالبلاغه میشناسند ازجمله منتقدین طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت روحانی میدانند.
انتظار می رفت در مجلس دهم وی در کمیسیون بهداشت عضویت یابد که درنهایت در ۱۱ خرداد امسال وی با ۱۵٨ رأی، نایبرییس اول دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شد.
سومین نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی کسی است که برای چهارمین بار بهصورت پیاپی، رأی لازم برای حضور در مجلس شورای اسلامی را کسب میکند. محمدحسین فرهنگی که چند روزبه سوگ برادر خود نشسته است، ۵۵ ساله و متولد تبریز است.
رییس ستاد لشگر عاشورا در زمان دفاع مقدس و در سالهای بعد فرمانده منطقه مقاومت بسیج آذربایجان شرقی و جانشین سپاه عاشورا و فرمانده بسیج دانشجویی کل کشور ازجمله سوابق مدیریتی فرهنگی میباشد.
وی که در این دوره بهعنوان نفر چهارم بهعنوان مجلس شورای اسلامی راهیافته است، پیشازاین دبیر هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی بود که پس از عدم حضور در انتخابات اخیر هیئترئیسه، انتظار میرود با توجه به شرایط پیرامونی، نماینده تبریز را در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ببینیم.
چهارمین نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، فردی است که پس از دو دوره متوالی عدم حضور بانوان در لیست نمایندگان تبریز در مجلس، با رأی ملت به مجلس راه یافت. زهرا ساعی۳۶ ساله متولد تبریز است و در انتخابات اخیر، لقب "سفیر اعتدال" را با خود به همراه داشت، از مدیر کلی زنان و خانوادهٔ استانداری تهران به تبریز آمد و در دور دوم انتخابات با ۱۳۴ هزار و۱۳۱ رأی به مجلس راه یافت.
زهرا ساعی علیرغم تحصیلات در رشته جغرافیایی سیاسی و گمانهزنی برخیها برای حضور احتمالی وی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی (که به دلیل کثرت درخواست برای حضور در این کمیسیون، احتمال آن ضعیف است)، خود به حضور در فراکسیون زنان علاقه نشان داده و در دوران رقابتهای انتخاباتی در پاسخ به این پرسش که آیا حضور زنان در مجلس موجب استیفای حقوق آنان شده است؟ گفته بود "این مسئله با شدت و ضعف روبهرو بوده است. بهعنوان نمونه مجلس نهم هم ازنظر آماری و هم ازنظر تشکیل فراکسیون قوی زنان، با مشکل روبهرو بود اما صرف حضور زنان در مجلس بدون شک منشأ خیر برای زنان بوده است." وی تا کنون نامی از کمیسیون مورد علاقه خود نبرده است.
پنجمین نماینده تبریز، شهابالدین بیمقدار ۶۳ ساله و متولد ورزقان است. وی که در سالهای دهه۶۰ نماینده مردم ورزقان در دور دوم و سوم مجلس شورای اسلامی بود، این بار در سال ۹۴ از تبریز کاندیدا شد و توانست با ۱۱۲ هزار رأی به مجلس راه یابد.
نگاهی به سوابق مدیریتی بیمقدار در واحدهای صنعتی و بخشهای بازرگانی ازجمله در منطقه آزاد ارس و مس سونگون از وی چهرهای صنعتی و اقتصادی ساخته است و بر اساس سابقه حضور وی در کمیسیون صنایع و معادن مجلسی در سالهای ۶۰-۶۷، احتمال حضور وی در این فراکسیون بسیار بیشتر مینمایاند.
ششمین نماینده تبریز که در جریان بازشماری انتخابات به مجلس راه یافت، محمد اسماعیل سعیدی ۵۵ساله است. وی متولد شهر گوگان بوده و سوابقی همچون فرمانده سپاه آذرشهر، فرمانده سپاه مرند و جلفا و جانشین فرمانده لشکر عاشورا را در کارنامه دارد.
سعیدی در سال ۹۰ پس از بازنشستگی از سپاه، عزم حضور در رقابتهای انتخاباتی را کرد و درنهایت با ۱۲۱ هزار به مجلس راه یافت و پس از حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس بهعنوان دبیر اول و دومحضور داشت. سعیدی را که با حضور در این کمیسیون بیشتر بهعنوان چهرهای اجتماعی میشناسند، احتمال حضور قویتر وی در این دوره در کمیسیون اجتماعی وجود دارد.
اگر بخواهند و بتوانند!
از سوی دیگر در شهرستانهای استان نیز وزنه تخصص گرایی و حضور کارشناسانی در ردای نماینده بیشازپیش خود را جلوه میدهد و نویددهنده تشکیل مجمعی قوی از نمایندگان و تأثیر گذار در بخشهای مختلف سیاسی و اقتصادی کشور وجود دارد. پیش بینیها حکایت از آن دارد که رضا علیزاده نماینده ورزقان در کمیسیون صنایع، محمد حسن نژاد نماینده مرند در کمیسیون اقتصادی، سلمان خدادادی نماینده ملکان در کمیسیون اجتماعی، فردین فرمند نماینده میانه در کمیسیون انرژی، یعقوب شیویاری دیگر نماینده میانه در کمیسیون بهداشت، سید حمزه امینی نماینده هشترود در آموزش و تحقیقات مجلس، ضیاالدین اعزازی نماینده بناب در کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس، محمد وحدتی هلاننماینده بستان آباد در کمیسیون بهداشت، ولی الله قلیزاده نمانیده کلیبر در کمیسیون اقتصاد، معصومه آقاپور در کمیسیون فرهنگی مجلس و یوسف داوودی نماینده سراب نیز در کمیسیون بهداشت حضور داشته باشند.
حال در شرایطی که رهبر معظم انقلاب در پیام آغاز بهکار دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، بر "تحقّق بخشیدن به اقتصاد مقاوم با همهی الزامات قطعی آن و تلاش مجدّانه برای گسترش و ژرفسازی فرهنگ اسلامی" را بهعنوان ۲ اولویت فوری کنونی مجلس برشمردند، نمایندگان آذربایجان شرقی می توانند با تشکیل مجمعی قوی از نمایندگان و با همدلی با دستگاههای اجرایی میتوانند، بهعنوان الگو و ترازی برای سایر استانها تبدیل شوند. البته اگر بخواهند و بتوانند!
* تبریز بیدار
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● 9 دی پاسخ دندان شکن ملت ایران به بدخواهان بود
● زمان سفر رییس جمهور به استان آذربایجان شرقی
● نقدی دیگر بر سری انتقادهای قابل توجه !!!!
● خواهرخواندگی شهرهای تبریز و کربلا
● انتخاب آقای میر محمد سیدی به عنوان بسیج نمونه استانی
● تصویب و ثبت کانون ارسبارانی های مقیم تبریز
● 15 خرداد ، فصل احياي اسلام ناب توسط امام (ره) بود
● ضرورت نظارت دولت بر قیمت ها در ایام عید
● تغییرات مدیریتی در شهرداری تبریز
● جمهوری اسلامی ایران برای کمک به دولت عراق آماده است
افراد آنلاین : 16 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,120,483 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.222.183.102 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.