
دکتر اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه که صبح امروز (سهشنبه) برگزار شد، اتمام پروژههای مسکن مهر را جزو اولویتهای اجرایی استان اعلام کرد و گفت: مسکن مهر قراردادی بین مردم و حکومت است و دولت جدید به همه تعهداتی که در رابطه با مسکن مهر بین مردم و دولت قبلی منعقد شده پایبند است و انجام آنها را وظیفه خود میداند.
وی تصریح کرد: بر این اساس از همه دستگاههای اجرایی استان میخواهم تمام همت و توان خود را به کار گیرند تا استان آذربایجان شرقی اولین استانی باشد که پرونده مسکن مهر را به سرانجام میرساند و طبیعتا همه ما باور داریم که میتوانیم این کار را انجام دهیم.
جبارزاده ضمن قدردانی از تلاش دستگاههای خدماترسان استان، از آنها خواست با تعامل، صمیمیت و روحیه بسیجی، ارایه خدمات زیربنایی به پروژههای مسکن مهر را کماکان ادامه دهند تا در کمترین زمان، پروژههای مسکن مهر استان به بهرهبرداری برسد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به مشکل اعتباری پروژههای مسکن مهر، تاکید کرد: معاونت برنامهریزی استانداری ضمن بررسی بودجههای ابلاغی، تا جایی که تبصرههای قانونی اجازه جابجایی میدهد اعتبار پروژههایی که پیشرفت کمی دارند را به مسکن مهر اختصاص دهد تا دولت بتواند به تعهدات در این زمینه خود عمل کند.
وی ضمن تشکر از همراهی سیستم بانکی در اجرای پروژههای مسکن مهر، خاطرنشان کرد: بنده با تمام توان موضوع بازگشایی سامانه تسهیلات مسکن مهر از طریق بانک مسکن و بانک مرکزی را پیگیری میکنیم، اما بانکهای استان هم تلاش کنند با امکاناتی که در اختیار دارند تسهیلات اعطایی به مسکن مهر را تکمیل کنند، چون این یک راه نیمهتمام است که اگر تکمیل نشود تسهیلاتی که تا امروز اعطا شده نیز بیاثر و بازگشت تسهیلات با مشکل مواجه خواهد شد.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که طولانی شدن مدت زمان اجرای پروژههای عمرانی، از ارزش آنها میکاهد، گفت: بنای ما ساماندهی و تصمیمگیری برای پروژههای نیمهتمام استان است.
جبارزاده، اتوبان تبریز- سهند را یکی از پروژههای نیمهتمام استان دانست که در سال 87 کلنگزنی شده و گفت: این پروژه هماکنون با صرف 17 میلیارد تومان، 44 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طبق گزارشهای ارایه شده، اتمام آن نیازمند 50 میلیارد تومان اعتبار است.
وی تاکید کرد: بزرگراه تبریز- سهند باید در اولین فرصت تمام شود، چرا که تصادفات سنگین این مسیر و تلفات جانی آن با هیچ اعتباری قابل مقایسه نیست.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که بزرگراه تبریز- سهند با اعتبارات دولتی قابل اجرا نیست، واگذاری این پروژه به بخش خصوصی را برای جبران اعتبارات مورد نیاز ضروری دانست.
وی افزود: اولویت واگذاری این پروژه با سرمایهگذاران استان و سپس سرمایهگذاران خارج استانی است و پیمانکار باید موظف شود که در کوتاهترین زمان ممکن پروژه را به اتمام برساند.
جبارزاده با اشاره به این که شهر جدید سهند پذیرای 185 هزار ساکن خواهد شد، افزود: این تعداد سکنه نیاز به احداث فوری این بزرگراه را فوقالعاده ضروری و حیاتی میکند.
علیزاده، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی هم در این جلسه توقف پرداخت افزایش تسهیلات بانکی، مشکل آورده متقاضیان، افزایش قیمت تمام شده، مشکل خدمات زیربنایی و تامین خدمات روبنایی را از اهم مشکلات مسکن مهر استان عنوان کرد.
به گفته وی تاکنون برای احداث بیش از 116 هزار و 700 واحد مسکن مهر در استان، افزون بر 20 هزار و 132 میلیارد ریال اعتبار صرف شده که از این تعداد، حدود 76 هزار واحد به متقاضیان تحویل شده است.
همچنین مدیران دستگاههای خدماترسان استان و نماینده پیمانکاران و مجریان پروژههای مسکن مهر، گزارشی از روند اجرای این پروژهها و مسایل و مشکلات پیش روی آن را بیان کردند.
همکاری و همدلی بین مسؤولان قوه قضائیه و دولت، لازمه پیشرفت استان است

دکتر اسماعیل جبارزاده در این دیدار با قدردانی از حمایت دستگاه قضایی استان از بحث سرمایهگذاری و سود مشروع سرمایهگذاران، خاطرنشان کرد: بیکاری از مهمترین مشکلات استان محسوب میشود که یکی از راههای حل این مشکل، حمایت از جریان سرمایهگذاری است.
وی اطلاعرسانی و آگاهسازی مردم از عملکرد دستگاهقضایی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: عملکرد دستگاه قضایی استان در بحث سرمایهگذاری باید به طور مناسب انعکاس یابد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به همکاری دیرینه خود با مسؤولان قضایی در دوران نمایندگی مجلس، اظهار داشت: این همکاریها امروز هم باید ادامه یابد که در این راستا میتوانیم با تشکیل کارگروههای مشترک، روند اداره امور استان را تسهیل کنیم.
دکتر جبارزاده در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری اخیر گفت: انتخاب دکتر روحانی که فردی از جنس انقلاب و روحانیت است، افتخاری برای نظام اسلامی و ملت ایران به شمار میرود و باید از این فرصت در جهت حل مشکلات استان استفاده کنیم.
وی همچنین در خصوص همکاری برای ساخت عمارت دادگستری استان در فضایی وسیع با معماری اسلامی اعلام آمادگی کرد و ساخت این بنا را کاری ماندگار برای استان دانست.
رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی هم در این دیدار آمادگی دستگاه قضایی استان و سازمانهای تابعه را برای همکاری با دستگاههای اجرایی در جهت پیشرفت استان اعلام کرد.
حجتالاسلام شریفی با تاکید بر حمایت دستگاه قضایی استان از سرمایهگذاری مشروع، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از سرمایهگذاری صحیح و قانونی حمایت کرده اما با کلاهبرداری در پوشش سرمایهگذاری برخورد خواهد کرد.
دکتر صمدی، رییس سازمان پزشکی قانونی استان هم بر پیشبینی تمهیدات لازم در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه تاکید کرد.
شیخ احمدی، قایم مقام رییس کل دادگستری استان هم با اشاره به کثرت جمعیت در شهرستان تبریز و کمبود فضای دادگستری، حمایت استاندار آذربایجان شرقی را برای تامین فضای مناسب و رفع نیازهای مردم خواستار شد.
در این دیدار دادستان عمومی و انقلاب تبریز، معاونان قضایی دادگستری استان و رؤسای سازمانهای تابعه قوه قضائیه در استان نیز حضور داشتند.
از ایجاد هر نوع مرکز آموزش عالی در استان استقبال و حمایت میکنیم

استاندار آذربایجان شرقی گفت: فعالیت هر نوع مرکز آموزش عالی در استان، اقدامی ارزشمند بوده و مدیریت اجرایی استان با تمام توان و امکانات، از ایجاد این مراکز حمایت میکند.
دکتر اسماعیل جبارزاده صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی شمالغرب کشور در تبریز، با بیان این که امنیت یکی از بزرگترین نعمتهای الهی است، گفت: خوشحالم که امروز در جمع کسانی هستم که امنیت استان، مدیون تلاشهای شبانهروزی آنان است و باید در این فرصت از طرف مردم استان از این عزیزان قدردانی کنم.
وی در ادامه آموزش را سرلوحه تمام خدمات در بخشهای مختلف دانست و افزود: بدون آموزش قطعا ارایه خدمات بهتر و بهروز امکانپذیر نیست.
جبارزاده ایجاد دانشگاه علوم انتظامی در استان را از جمله اقدامات خوب فرماندهی انتظامی عنوان و ابراز امیدواری کرد این دانشگاه به سمت رونق و شکوفایی بیشتر گام بردارد.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که از ایجاد هر نوع مرکز آموزش عالی در استان استقبال میکنیم، افزود: دستگاههای اجرایی استان با تمام توان و امکانات خود به شکلگیری و فعالیت این مراکز از جمله دانشگاه علوم انتظامی کمک خواهند کرد.
وی در عین حال از فرماندهی انتظامی استان هم خواست ایجاد مراکز جدید آموزش عالی در حوزه علوم انتظامی را در کمترین زمان ممکن انجام دهد.
در این مراسم، استاندار آذربایجان شرقی جوایز و لوح نفرات اول تا سوم مقطع کارشناسی دانشگاه علوم انتظامی شمالغرب کشور را اهدا کرد.
سه روستای آذربایجان شرقی به شهر تبدیل شدند

مرتضی موحد نیا در جلسه شورای اداری شهرستان ملکان، گفت: روستاهای مبارکآباد در ملکان، آچاچی در میانه و قلعهجوق در عجبشیر بر اساس تصویب هیأت دولت به شهر ارتقا یافتهاند و تا پایان سال شهردار آنها توسط استاندار معرفی و شروع به کار خواهند کرد.
وی افزود: تعداد جمعیت، فاصله از مرکز شهرستان و همچنین موقعیت جغرافیایی از ملاک های تبدیل روستاها به شهر می باشد.
موحدنیا خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی این روستاها به عنوان شورای شهر محسوب شده و همانند سایر شهرها انتخاب شهردار با نظر آنها صورت می گیرد.
وی همچنین از سرمایه گذاری 10هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در 58 شهر استان خبر داد و افزود: در این مدت فقط دو هزار میلیارد ریال توسط دولت به شهرداری اختصاص یافته که قابل قیاس با سرمایه گذاری بخش خصوصی نیست.
موحد نیا بر افزایش مشارکت مردمی در امور شهری تاکید کرد و گفت: اتکا به منابع دولتی موجب بن بست در کارهای عمرانی می شود و شهرداری باید زمینه جذب مشارکت بخش خصوصی را فراهم نماید.
فرماندار ملکان نیز در این جلسه گفت: متاسفانه فاضلاب شهری ملکان بعد از گذشت 10سال از عملیات اجرایی آن به اتمام نرسیده و 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
محمد شیرینزاده با اشاره به این که هدایت آب های سطحی به رودخانه موجب آلودگی محیط و ایجاد بوی تعفن در شهر می شود، بر لزوم تسریع در تکمیل این پروژه تاکید کرد.
در پایان این مراسم از زحمات ناصر پورامیر شهردار قبلی ملکان تجلیل و علی حسین قطبی بعنوان شهردار جدید این شهر معرفی شد.
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.