به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
درحال حاضر بخش كشاورزی و منابع طبيعی ايران بهدليل داشتن نقش حياتی در تامين غذای مورد نياز كشور و تحقق امنيت غذايی يكی از مهمترين بخشهای اقتصاد كشور محسوب میشود.
لزوم توجّه خاص به بخش کشاورزی
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برای افزايش بهرهوری در اقتصاد ايران بايد به بخش كشاورزی بهعنوان يكي از مهمترين بخشهای اقتصادي در كشور توجّه خاص كرد، زيرا افزايش رشد بهرهوري در اين بخش با توجه به اهميت آن میتواند ما را در جهت دستيابی به توسعه اقتصادی پايدار ياری كند. علیرضا آقابالایی افزود: با اين كه اندازه رشد اقتصادی بخش كشاورزی كمتر از ميزان رشد سالانه تعدادی ديگر از بخشهای اقتصادی مانند صنايع و معادن و نفت بوده ولی رشد اقتصادی بخش كشاورزی از ثبات بيشتری برخوردار بوده و اين نكته خود مويد آن است كه بخش كشاورزی از خودكفايی بيشتری در مقايسه با بخشهای ديگر اقتصاد برخوردار است. وی با اشاره به نقش کشاورزی در تولید ناخالص ملی تصریح کرد: بخش کشاورزی به لحاظ توانمندیهای قابل توجه در منابع و عوامل توليد ازجمله اراضی مستعد كشاورزی، اقليمهای متنوع آب و هوايی، منابع طبيعی تجديدشونده شامل جنگلها و مراتع و ذخاير غني ژنتيكی توانسته است جايگاه مناسبی در اقتصاد كشور كسب كرده و نقش موثری در توليد ناخالص داخلی، افزايش صادرات غيرنفتی و اشتغال نيروی كار كشور ايفا كند. رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به نظر میرسد باید برای صادرات انواع محصولات کشاورزی قوانین دست و پاگیر تجاری از جمله تعرفههای صادراتی حذف شوند تا تولیدکنندگان با رغبت بیشتری مبادرت به انجام این کار کنند. آقابالایی از ضرورت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت و تاکید کرد: سرمايهگذاری در بخش كشاورزی علاوه بر رشد توليد و اشتغال در اين بخش به رشد توليد و اشتغال در ساير بخشهای ديگر اقتصادی نيز كمک كرده بنابراين شناسايی عوامل موثر بر سرمايهگذاری در بخش كشاورزی و اتخاذ سياستهای مناسب برای گسترش سرمايهگذاری از اهميت فراوانی برخوردار است.
متن كامل در ادامه مطلب قابل مطالعه ميباشد . . .
تسهیل روند صادرات پاسخی برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی
نایب رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی به خبرنگار اقتصادی آناج گفت: صادرات محصولات و تولیدات باغی و کشاورزی ایران میتواند بار دیگر به جایگاه گذشته خود بازگردد، چرا که ظرفیت و توان تولید در کشور هنوز پاسخ مثبت و روشنی به نیاز صادراتی ایران میدهد، اما این مهم جز با تسهیل روند صادرات و جمعآوری تمام موانع صادراتی به دست نمیآید.ابراهیم ناهی افزود: ضرورت توجه به تولید داخلی با در نظر گرفتن تحلیل رابطه آن با صادرات غیرنفتی، درجامعه امروز ما اهمیت بیشتری دارد. وی افزایش تقاضا را بهانه ای برای افزایش تولید محصولات دانست و تصریح کرد: افزایش تقاضا از جانب بازارهای داخلی و یا خارجی موجب تشویق تولیدکنندگان و تولید محصولات بیشتر می شود. ناهی ادامه داد: توجّه به موقعیت و پتانسیل های آذربایجان شرقی ضرورتی برای ایجاد زمینه های تولید مطلوب، بسته بندی مناسب و کیفیت خوب کالا و حفظ جایگاه صادراتی این استان است. وی تاکید کرد: جمع بندی اطلاعات یافته های جدید و مربوط به محصولات کشاورزی و درنهایت انتقال به اعضا در افزایش صادرات تاثیرگذار خواهد بود.
توسعه اقتصادی در سایه افزایش صادرات با ارزش افزوده بیشتر
عضوء هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی آناج اظهار کرد:انسجام لازم بین اعضا و اعزام هیات های بازاریابی و تجاری در افزایش صادرات نقشی تاثیرگذار دارد. همّت علی اسداللّهی افزود: صادرات محصولات کشاورزی و باغی نقش عمده ای در صادرات غیرنفتی دارد. وی تصریح کرد: صادرات با ارزش افزوده بیشتر برای کشور نهتنها به عنوان یک مسیر انتخابی بلکه دلیلی برای رشد و توسعه اقتصادی مطرح میشود. اسداللّهی از ضرورت تغییر جهت گیری سیاست های صاراتی گفت و ادامه داد: تکیه اقتصاد ایران به درآمدهای حاصل از فروش نفت خام و محدود بودن ذخایر نفتی و بنابراین به منظور کاهش وابستگی اقتصاد ایران به صادرات نفت خام و چرخش به سمت اقتصاد چند محصولی در صادرات، جهت گیری سیاست های صادراتی باید به سود کالاهایی تغییر یابد که ایران در آنها مزیت نسبی دارد. وی تاکید کرد: بررسی بازارهای جهانی و ارایه راهکارهای معقول برای صادرات بیشتر از برنامه های مهم این اتحّادیه است.
بر اساس این گزارش، امروزه توسعه صادرات کالاهای غیرنفتی یک ضرورت به شمار میآید، زیرا صادرات کالاها درآمدهای ارزی را افزایش میدهد و در نتیجه اجرای برنامههای توسعه اقتصادی را که متضمن هزینههای ارزی است امکانپذیر میسازد و همچنین اشتغال را نیز در کشور افزایش میدهد.
* برگرفته از آناج
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● گروه صنعتی ارس فورج
● نقشه هوایی سیه کلان
● همایش تجلیل از کارگران نمونه معدن مس سونگون
● بسیج لشگر مخلص خدا
● دیدارهای چهره به چهره، مبتنی بر پشتوانه مردمی دولتمردان است
● ضرورت برخورداری شوراها از هویت ملی و منطقهای
● اصل بي طرفي دهياران و شوراهاي اسلامي روستاها در انتخابات
● جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ورزقان
● بررسی نقش کشاورزی در توسعه اقتصادی پایدار
● اطلاع رسانی مناسب ، راهکار جذب گردشگران تابستان
افراد آنلاین : 21 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,122,114 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.118.155.106 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.