به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
به گزارش تبریز بیدار ، فرخ عبدالله زاده از جمله کاندیداهای انتخابات دوره پنجم شورای شهر است که با شعار توجه به حاشیه نشین ها پا به عرصه رقابت های انتخاباتی گذاشته است. متن پیش رو حاصل گفتگو تبریزبیدار با عبدالله زاده است.
به نام خدا و تشکر بابت اینکه قبول زحمت کرده و در تحریریه تبریزبیدار حضور پیدا کردهاید. به عنوان پرسش ابتدایی کمی از خودتان برایمان بگویید متولد چه سالی هستید؟
بسم الله الرحمن الرحیم. بنده فرخ عبدالله زاده متولد سال ۱۳۴۲ در روستای سیه کلان ورزقان هستم. تحصیلات ابتدایی خود را در زدگاه خود و تحصیلات راهنمایی را در سال ۵۶ در تبریز آغاز کردم و در سال ۶۴ به دانشگاه تربیت معلم راه یافته و در بحبوهه دفاع مقدس در همان سالها، چندین بار به جبهههای نبرد حق علیه باطل رفتهام.
پس از فراغت از تربیت معلم، جهت تداوم خدمت به مناطق محروم به شهرستان ورزقان رفتم و به مدت ۱۰ سال در مدیریتهای مختلف در آموزش و پرورش در خدمت مردم بودم و در آن زمان لیسانس مدیریت خود را در دانشگاه آزاد تبریز اخذ کردم.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
پس از انتقال به تبریز در حاشیه شهر تبریز در مدارس مختلف شهر در خدمت مردم بودهام و در اواخر زمان خود به عنوان مسئول میراث فرهنگی شهرستان ورزقان منصوب شدم و در جهت توسعه گردشگری در شهرستان ورزقان اقداماتی انجام دادم اما به دلیل برخی کمبودها، آنگونه که باید و شاید و در خور مردم شهرستان ورزقان آنچه در برنامه خود مدنظر داشتیم رخ نداد.
خاطره خاصی از دوران دفاع مقدس به یاد دارید؟
بنده در زمان حضور کوتاه مدت خود در جبهههای های حق علیه باطل، درسهای فراوانی از شجاعت و از خودگذشتگی رزمندگان آموختم. دوران دفاع مقدس به معنای واقعی کلمه جبهه حق علیه باطل بود و در آن مدت به باورها و درسهای فراوان معنوی از رزمندگان عزیز آموختم.
همین انس و الفت با رزمندگان بود که پس از بازگشت، بنده ۳ سال فرماندهی پایگاه بسیج در محله خود را برعهده داشتم و با این روحیه جذب حداکثری در مدت زمان کوتاهی بیش از ۷۰۰ بسیجی در پایگاه ما فعال بودند و به حمدالله منشأ اثر خدمات فراوانی شد.
یکی از مسائل مهمی که هم اکنون در کشورمان شاهد هستیم و مقام معظم رهبری نیز بارها نسبت به گسترش آن هشدار دادهاند، معضل بیکاری است. این بیکاری خصوصاً در بین جوانان شایعتر از دیگر اقشار اجتماعی است. نظرتان در این باره چیست؟
بله در سالهای اخیر اگر به شعار سال مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری نگاهی بیندازیم، به اهمیت بخش اقتصادی و اقدامات در این حوزه پی خواهیم برد. در این زمینه مسئولین کشوری، استانی و شهر ما باید آستینها را برای حل آن بالا بزنند. بنده خودم با اخذ وام از بانکها برای تعدادی از جوانانی که تعدادشان به صورت مستقیم ۱۰ نفر و به صورت غیرمستقیم به ۲۰ نفر میرسد، شغل ایجاد کردهام.
باور بنده این است که هرکسی از عمق دل نسبت به این کار همت کند میتواند انجام دهد و باید با حمایت از سرمایه گذاران براساس تاکیدات معظم له به تولید و اشتغال و بیکاری جوانان اهمیت دهیم چراکه بیکاری جوانان معضل امروز شهرهای ما است.
به سوابق خود در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری اشاره کردید، به هرحال شهرما کم کم به سال ۲۰۱۸ و پایتختی گردشگری کشورهای جهان اسلام نزدیک میشود، نظرتان در این باره چیست؟
کشور ما و به تبع آن استان ما از صنعت گردشگری غافل شده و ما آمادگی مورد نیاز را در حوزه صنعت گردشگری برای میزبانی و ارائه خدمات به میهمانان را شاهد نیستیم و خصوصاً به دلیل حضور مسئولینی که در حد مورد انتظار به صنعت مهم گردشگری توجه نداشتهاند، ما شاهد اتفاق آنچنانی و قابل توجه در شهر تبریز نیستیم.
بسیاری از کشورها از این صنعت به خوبی درآمدزایی میکنند و اگر در این مسیر بتوانیم با برنامه ریزی و اقدام مناسب اقدامات و زیربناهای قابل توجهی برای درآمدزایی ایجاد کنیم میتوانیم از این وضعیت نامناسب اقتصادی تا حد زیادی رهایی یابیم.
بخشی از فرصتها از دست ما رفته است و در مقایسه با کشور همسایهای همچون ترکیه میبینیم که در بخش گردشگری از آنان عقب هستیم؛ اما این مانع از این نمیشود که نگوییم ظرفیتهای بسیار عالی و قابل توجهی از گردشگری و میراث فرهنگی در استان ما وجود ندارد.
از نمایندگان مجلس تا اعضای شورای شهر هیچ کدام نه به این ظرفیتها فکر کردهاند و نه سخنی از آن گفتهاند و به نظر بنده باید به صورت اساسی و بنیادین به این مسائل همت بگذاریم.
خود شما در بخش شمالی تبریز و قسمت موسوم به حاشیه و حاشیه نشین این شهر سکونت دارید. نظرتان درباره این بحران حاشیه نشین که آن را به یکی از مهمترین مسائل تبریز تبدیل کرده است چیست؟
تعدادی از این سکونت گاهها در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن ایجاد شده و ما در آن زمان میتوانستیم از بروز این بحران پیشگیری کنیم اما به هر صورت با مهاجرت از شهرستانها به تبریز و ساخت و سازهای بی رویه شاهد تراکم بسیار زیاد جمعیت در این مناطق هستیم.
در برخی از این مناطق به دلیل این تراکم شدید و عدم امکان تردد، امکان توسعه و حتی بازسازی این بافتها وجود ندارد و به نظرم بایستی با بررسیهای کارشناسی و با رضایت این همشهریان، مسکنی مقاوم و مستحکم را در راستای انتقال و سکونت این عزیزان مدنظر قرار دهیم.
اگر خدایی نکرده یک زلزله پنج ریشتری در تبریز رخ دهد برخی از این ساختمانها مقاومتی ندارند، اما نکته قابل توجه دیگری که از آن غفلت میشود این است که ساکنین این بافتهای حاشیه نشین، از خدمات شهری همچون فضای سبز مناسب، بهداشت محیط و ... محروماند و آنان از این وضعیت گله مندند که چرا پیاده روهای بالاشهر سنگ فرش است و چرا این منطقه حاشیه خاکی هستند.
بسیار ممنونیم بابت وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
متشکرم از شما. موفق باشید.
- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )
* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● رایزنی های دیپلماتیک در تهران درباره سرنوشت دمشق
● شورای نگهبان مرجع قانونی رسیدگی به صلاحیتها
● قدردانی رییس جمهوری از ملت ایران در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن
● مشکلات ورزقان با وجود بزرگترین معادن مس قابل پذیرش نیست
● قابل توجه نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی مناطق گردشگری شهرستان ورزقان- قسمت دوم
● شهرهایی عجیب در ایران
● کاهش ۴۰ درصدی اعتبارات شهرستان ورزقان
● خدمت به مردم و منطقه یا حفظ صندلی بهارستان به هر قیمتی ؟
● ریشه کنی بی سوادی در ورزقان نیازمند عزم ملی است
افراد آنلاین : 15 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,126,357 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
18.191.142.102 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.